Stosuj sobie zasadę Stop Loss - np. po przegraniu 2-3 BI zrób sobie przerwę na reset głowy.
Dzięki za radę, zazwyczaj gram na Stop Loss 5 BI, ponieważ mam spory bankroll. W tym tygodniu chciałem podciągnąć trochę volume i wyszło tak, a nie inaczej:transpire:
w tym roku to miałem 2 takie zjazdy na 5BI i niebyt fajnie to się potem odrabia. Dlatego powiedziałem sobie 2-3 i fajrant
Week: 18
Limit: NL10,NL16
Total hands: 3200
Starting BR: 751$
Current BR: 1406
Pomimo marnego volume, udało się odrobić straty. Ogólnie czuję, że to małe volume zaczyna być po prostu moim leakiem.

mały volume ale winrate chyba nie najgorszy
Na samplu 50K handów aktualnie mam 10BB, biorąc pod uwagę ilość spazzów, nie jest najgorzej. Ale może być lepiej..
Nie myslałeś by nieco luźniej podejść do BRM? Możesz sobie ustalić np. stop loss 5 BI na wyższy limit i w razie klęski wracać z solidnym rollem niżej. W takim tempie do nl50 dotrzesz pewnie w 2 lata jakoś a do 10k pewnie w drugie tyle jak dobrze pójdzie.
Z twoim rollem to już śmiało powinieneś NL25 atakować. Widać, że ogarniasz te stawki i czas iść dalej.
Napisane przez Gomez224
Z twoim rollem to już śmiało powinieneś NL25 atakować. Widać, że ogarniasz te stawki i czas iść dalej.
ty tez
:D:D
Napisane przez Dyszka90
Napisane przez Gomez224
Z twoim rollem to już śmiało powinieneś NL25 atakować. Widać, że ogarniasz te stawki i czas iść dalej.ty tez
:D:D
No mógłbym ale uparłem się, że najpierw ugram to co sobie założyłem i wtedy wskakuję na NL25
Dzięki za rady, pewnie przy weekendzie rozejrzę się na tym NL25:coolface: Jakieś ogólne wskazówki odnośnie playerpoola? Jakaś zauważalna różnica między NL10?
Week: 19
Limit: NL10,NL16,NL25
Total hands: 2724
Current BR: 1530$
W miarę dobry tydzień, tylko to volume. Za miesiąc kończę regularną prace to czasu będzie trochę więcej.

na ilu stołach grasz że taki volume ci wychodzi
4 stoliki regularne, tutaj mam dużo miejsca do poprawy. Tylko po ciężkim dniu w pracy, czasem na 4reg mi ucieka akcja, budzę się w środku rozdania i nie wiem co grane było na PF.
Week: 20
Limit: NL16,NL25
Total hands: 1800
Current BR: 1486$
Ogólnie w tym tygodniu mega słabo, w niedziele na samplu 600 hendów złapałem StopLose. Można powiedzieć, że dostałem to na co zasłużyłem. Od czwartku do soboty zamiast grindować i pracować nad gierką siedziałem na jazzfestival, w niedziele od 1200 henda po prosty czułem, że wypadłem z rytmu. Takie dłuższe przerwy są na pewno EV-, zeszły tydzień to chyba największa przegrana od początku bloga. Mam nadzieje, że od tego tygodnia uda się powrócić do normalnego grindu.