Siema.
Zacząłem grać w pokera na internecie jakoś 15 miesięcy temu. Najpierw przez kilka miesięcy grałem na wirtualne żetony, później freerolle. Gdy już miałem jakieś $ grałem wszystko po trochu. Trochę SnG, troszkę spinów, cashówki, jakieś turnieje MTT się przewinęły, ale wszystko bez większych sukcesów. Mój bankroll ciągle był nędzny i wahał się między 0-20$. Co zarobiłem to zaraz spadałem i tak w kółko Macieja
No, ale w końcu na spinach udało mi się coś więcej przytulić i moja waluta na grę wynosiła 66$. Postanowiłem na dobre zacząć grać cashówki i może jakieś MTT okazyjnie. No więc zacząłem symbolicznie NL2 i zagrałem tam z 40k rąk. Wykres jest tylko z ostatniego okresu więc pokazuje 22,5k rozdań

Po tych kilku rozdaniach postanowiłem wejść na NL5. Mój bankroll wynosił około 86$ więc trochę za mało jak na NL5 (chce trzymać się zasady 25 buy inów wtedy wyższe limity) dlatego gram short stackiem i wchodzę do stołu z 70bb ( 3,50$). Czasem jednak gram za więcej, bo na PS są jakieś blokady, ale mniejsza z tym. Na NL5 jestem od tygodnia i wykres prezentuje się tak:

Jak widać tutaj już niezaciekawie. W sumie ten ostatni spadek to z dzisiaj. Trochę pecha miałem 2x all in preflop z KK, a przeciwnik pokazuje AA. No i moje AA złamane przez 10. No, ale nie ma co się załamywać trzeba klikać dalej.
Tutaj cały wykres:

Na końcu dodam, że zakładam ten "blog" dla siebie może doda mi troszkę chęci do nauki i jeśli ktoś również gra FR i może polecić jakieś fajne artykuły, strategie, filmiki, lub cokolwiek z czego można się czegoś nauczyć to może podzielić się linkiem w komentarzu
Nie wiem jak często będę aktualizował, bo rąk dziennie gram mało (1-2k) poza tym mam HM2 triala i pewnie jak się skończy nie będę miał wystarczająco $ na kupienie licencji więc wszystko wyjdzie w praniu.