Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

blok

31 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,099 Wyświetlenia
gruchacz Autor wątku
gruchacz

powiem wam jedno, miśki - KONIEC KURWA GRANIA POD RAKEBACK

taka chujnia wychodzi jak tak robię, zawsze tak było, odkąd pamiętam, gdy zaczynałem grać pod rb szło do dupy i teraz też tak jest, więc trzeba z tym skończyć. w zrozumieniu problemu pomogły posty soeka i muhameda na blogu szalonego-omahowca - w ramach podziekowania moge was coachnac po obnizonej stawce 100$/h, walcie priv jak chcecie popracowac nad gra.

dlatego dzisiaj druga sesyjka poszla juz na 6 stolach, skupienie bylo takie, ze omal telekinetycznie turny raisowalem bez equity i wyszlo skromne +4bi, wiec dałsink uwazam za zazegnany oficjalnie

studenciaki z 89':
primo - ev chce nam mindset na highstakesy zahartowac, nic nie dzieje sie bez przyczyny
secundo - psa opuscilem, bo uznalem ze na konajacego nie bede pracowal, a diament sie ostal jeszcze z grudnia

Odpowiedz
Cytat
gruchacz Autor wątku
gruchacz

nie zwalniam tempa, ino grinduje. miesiac wychodzi powoli na zero, atm -3,5bi, wiec do konca miesiaca powinienem wyjsc na utopijne laki winnings.

caly czas gram max 6 stolow + zaczalem sie uczyc HU, a dokladniej chlonac filmiki na razie majstra, a potem pewnie jakies dc/bfp/cr. ogolnie czuje moc jak gram te 6 stolikow, sporo spotow, ktore wczesniej pomijalem, teraz wykorzystuje i gra sie narpawde przyjemnie eksploitujac te gierki na maxa

good shit straight from NY:

w ogole sciagnalem cala ich dyskografie i wg mnie rewelacja, moge polecic jak ktos lubi takie klimaty tzn. elektronika + indiecock

Odpowiedz
Cytat
gruchacz Autor wątku
gruchacz

a na 6 stolach gram tak:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
Deemerus

Słaby wykres, chcemy takie:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
gruchacz Autor wątku
gruchacz

Spokojnie, za chwile pewnie znowu uznam ze zajebiscie mi sie gra na 12 stolach i zaspokoje wasze potrzeby :rage:

Odpowiedz
Cytat
gruchacz Autor wątku
gruchacz

dupy styczeń nie urwał... liczylem, ze proroczy sen się spelni i wyjdę na +3k, a tak tylko jakies grosze w postaci 2k :fuckyeah

wykres chujowy, dlatego wstawie, coby nie bylo, ze u mnie tylko tak slodko...

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
kloose

jak tam miszczu?? _ugly:

Odpowiedz
Cytat
Deemerus

Plotki chodzą że oszukałeś system i masz 300% Rb na party

Odpowiedz
Cytat
gruchacz Autor wątku