Dobry Wieczór Wszystkim!
Miałem napisać w kilku słowach jak doszło to upadku bankrolla. Było kilka powodów. Przede wszystkim nieudany shoot na nl50, potem tydzień tiltu na nl25 i codziennie spadek rzędu kilku/kilkunastu $ po każdej sesji, potem wróciłem do swoich korzeni, czyli do fixa i grałem na FR. Było to dochodowe, ze względu na to, iż jak zaczynałem grac to grałem fixa na SH i owe umiejętności trochę się przydały. Postanowiłem się przenieść na fixa na SH i stała się tragedia. Po wcześniejszym odświeżeniu teorii odpaliłem 2 stoły SH i zacząłem lecieć. I tak z każdym dniem delikatnie po parę dolarów. Mega pech złapał mnie w sobotę, kiedy to poleciałem prawie wszystko. W najgorszym momencie było 20$. Bardzo ważnym czynnikiem o ile nie najważniejszym były problemy poza pokerowe. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Byłem głupi, jestem i będę.
W tej chwili BR wynosi ~100$ więc odbiłem się. Nie wiem czy wrócę do SSS ale jestem zadowolony ze swojej gry tą strategią więc na pewno się zastanowię.
Jakie cele?
- zostać na razie przy fixie i wzmacniać swoje umiejętności w tej odmianie.
- BR końcem marca ma wynosić w okolicach 500$
- grać wyłącznie SH.
- pracować nad swoimi nerwami podczas gry SH w fixie. Potrafię się strasznie zdenerwować, co przy SSS NL mi się nie zdarzało.
- zagrać w jakimś turnieju na P* i zająć płatne miejsce
- pracować nad swoją najsłabsza stroną - psychiką.
Teraz krótkie podsumowanie lutego i parę zdań na temat realizacji celi, o których pisałem w jednej z pierwszych notek. Udało mi się nabić złoto z czego jestem bardzo zadowolony. Trochę poza wyznaczonym terminem ale ok. Monitora nie udało się zakupić ale na ten cel nie wyznaczałem sobie żadnego terminu. Wejść na nl25 udało się zdecydowanie wcześniej niż zakładałem.
Generalnie jestem zadowolony z lutego, a gdyby nie taka tragiczna koncówka pokerowa i poza pokerowa to byłbym wniebowzięty. :-)
No nic. Mam nadzieję, że marzec będzie jeszcze lepszy. Udało mi się odpalić słonika i uzyskać licencję. Jutro wkleje wykres z dotychczasowej gry FX SH.
Pozdrawiam wszystkich!