s4m4r- az wstyd mnie ogarnal jak przeczytalam,ze idziesz do roboty a do tego jeszcze grasz do 12 w nocy. ja rano wstac nie musialam /choc chcialam/ ale do gry nie moglam sie zmusic ani mate nie dzialala.w kazdym razie gl w budowaniu rolla
dzisiaj dzien taki byl: ok 4h gry na zoomie /3,7k hand/, jedna /do kupy moze godzinowa/ sweat ssn,tym razem ja podgladalam gre i "radzilam"
1.5h coaching,1h random forum browsling glownie blogi cash game graczy wyzszych limitow.ciekawe jest czytac blog od poczatku i widziec w jaki sposob przebiegal progres- jest jeden bardzo interesujacy w cz/sk psgy.takie rzeczy mnie dodatkowo motywuja.
reasumujac na kalkulatorze wychodzi mi 7.5h/day co jest calkiem ok, nie wliczone przerywanie ssn na obejrzenie wtf hands,ktore musze przejsc jeszcze raz krok po kroku z equilabem inaczej caly czas na to mysle i nie skupiam sie na grze. mam nadzieje,ze z czasem mi to przejdzie i nie bede musiala robic pauz.
gra sie dobrze pod wzgledem psychickim,ograniczam juz paranoje,ze jak nie mam nuts to jestem behind i potrafie sie stackoffnac z tylko drugimi nutsami.
pozostaja niestety spewy zwlaszcza z tptp vs wtf lajna od przeciwnika-czuje,ze jestem dobra na flopie,tak samo turn ale river wszystko zmienia a prawda jest taka,ze rzadko mam 3 streety value z golym AK na Kh boardzie vs lajna call flop,call turn,oop shove river
sety to bym zrzucala od reki jak widze,ze sie komplitla flush/s8 i gdyz byla backdoor na flopie ale tptk calluje- idiotka ze mnie,co poczac
Poker Stars $5.00 No Limit Hold'em - 9 players - View hand 2549742
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
UTG+1: $5.86 - VPIP: 37, PFR: 26, 3B: 0, AF: 0,3, Hands: 19
Pre Flop: ($0.07) Hero is MP1 with A
K
1 fold, UTG+1 raises to $0.10, 1 fold, Hero raises to $0.36, 5 folds, UTG+1 calls $0.26
Flop: ($0.79) K
7
T
(2 players)
UTG+1 checks, Hero bets $0.60, UTG+1 calls $0.60
Turn: ($1.99) 5
(2 players)
UTG+1 checks, Hero bets $1.42, UTG+1 calls $1.42
River: ($4.83) 4
(2 players)
UTG+1 bets $3.48, Hero calls $3.48
Spoiler