Pupcia ladna
Napisane przez pszczola321
Trzeba wygrywać w pokera żeby cycki zrobić![]()
Mnie się podoba bez robienia.
Napisane przez hellokitty83
Napisane przez JohnyMighty
PS. Kitka moze wrzucialbys swoje zdjecie Before teraz i za jakis czas After to porownamy efekty
???
mowisz i masz
Dzieki
Jak na Before to calkiem spoko
Powodzenia i czekamy na after za jakis czas
Najbardziej prymitywny tekst jaki kiedykolwiek przeczytalem na strategy:(
Najprawdopodobniej jest to proba leczenia jakis wlasnych ukrytych kompleksow:coolface:
dzieki i trzymajcie kciuki, bo nie jest latwo
zmniejszylam ilosc stolow, zeby ograniczyc autodecyzje. nie mam duzych probek na graczy ale i te wystarcza na dopasowanie optymalnych linii. widzialam dzisiaj rozdania toprega z nl25 i bardzo sie mi podobal jego styl gry. potrafi doskonale wykorzystywac wieksza agresje niektorych regow tego limitu a z drugiej strony sam byc agro na weak graczy, ktorzy za duzo zrzucaja. mozliwe, ze na zoomie jest to latwiejsze niz na zwyklych stolach ale nie zmienia to faktu, ze na kazdego gracza trzeba grac swiadomie i zawsze wiedziec co i dlaczego sie robi.
biore spalacz, dietuje sie od przeszlo miesiaca a waga nadal ani drgnie. ciekawe o co go.
tutaj foto "spizarni"

Napisane przez pzbrojny
Najprawdopodobniej jest to proba leczenia jakis wlasnych ukrytych kompleksow:coolface:
No miałem coś takiego napisać, ale nie chciałem dymu robić.
Napisane przez hellokitty83
Napisane przez JohnyMighty
PS. Kitka moze wrzucialbys swoje zdjecie Before teraz i za jakis czas After to porownamy efekty
???
mowisz i masz
Spoiler
CARBO NOX PETARDA
+15 % do treningu ; ) ale fanem Thermo nie jestem, po co czymś się truć, skoro, skoro ćwiczysz to i tak w końcu zejdziesz z masy.. a nie schodzisz bo na początku często jest tak że mimo że trochę tłuszzczu spalisz to mieśnie po okresnie nieużywania dostają kopa i rosną...
Napisane przez Elzo2012
Napisane przez pzbrojny
Najprawdopodobniej jest to proba leczenia jakis wlasnych ukrytych kompleksow:coolface:No miałem coś takiego napisać, ale nie chciałem dymu robić.
![]()
Człowiek rzuci żartem i od razu dym... ogarnijcie się :f_thumbsup:. Trochę hipokryzja, bo sami oceniacie tylko i wyłącznie ciało a ja stwierdziłem fakt. To co dla mnie najważniejsze u kobiety, to wygląd buzi, więc nic tu po mnie (ale fakt że reszta jest bardzo zgrabna
)
odstaw carbo i białko to zrzucisz masę (starczy normalna dieta by schudnąć zasada masz spalać więcej kalorii niż przyjmujesz = chudniesz)
trenujesz pod jakieś zawody czy dla siebie? jak dla siebie to odstaw krete...i iron pumpa...
wystarczyłyby same witaminy i ew. Thermo Speed na pobudzenie + zwiększone spalanie
po tym zestawie to wnioskuję, że przygotowujesz się do olimpiady, tak więc sukcesów życzę
To co dla mnie najważniejsze u kobiety, to wygląd buzi
Od razu mi się przypomniało
Salon piękności:
- Poproszę manicure jak u Britney Spears, hairstyle jak u Angeliny Jolie i pedicure jak u Naomi Campbell.
- A mordę Gerarda Depardieu zostawiamy???
Napisane przez kerieone
To co dla mnie najważniejsze u kobiety, to wygląd buziOd razu mi się przypomniało
![]()
Salon piękności:
- Poproszę manicure jak u Britney Spears, hairstyle jak u Angeliny Jolie i pedicure jak u Naomi Campbell.
- A mordę Gerarda Depardieu zostawiamy???
nie bojcie sie chlopacy, nie biore tego pumpa, ten jest rushera.ja mam spalacz i to mi wystarczy.nawet ten thermo juz nie bede brala. bialko i wegle biore nie kazdego dnia, tylko wtedy kiedy chce miec pewnosc, ze dostarczam potrzebnej dawki przy silowni. do olimpiady sie nie przygotowuje ani do zadnych maratonow. chce miec najs badi plus duzo sily i energii abym mogla robic sto rzeczy naraz, grindowac 8h, sprzatac, gotowac itd itp. no i odkrylam, ze uwielbiam podnosic ciezary, wiec robie to co lubie i jest git.
wiem juz jakim sposobem sie robi zdjecia, wiec bede wrzucac od czasu do czasu jakies funny picsy
przy zmianie diety mialam wrazenie ze duzo dluzej spedzam w kuchni co bylo straszne ale teraz przywyklam i tak sobie rozkladam prace, zebym miala wszystko przygotowane na zas.
dzisiejsze zdrowie po silowni :

bojfrenda "zdrowie" po silowni :

trollpicsy hardcorowych koksow:

tez odebralam koment dotyczacy operacji plastycznych jako joke. sama sie smialam patrzac na foty, ze where moje cycki. niestety moj stanik sportowy nie jest laskawy hihi. zreszta to nie jest blog o cyckach i o sexy dupach, przeciez inaczej bym sie ubrala
jutro grind mode. 8h gry. wrzuce time z hm2 na koniec, no i graf, why not chociaz przy moim obecnym runie chetniej bym pokazala boobsy. trzymajcie kciuki i niech wariancja bedzie z nami przez caly weekend
I ta cenzura Gwiazdą Dawida. Skisłem xD. Kitka ostatnio byłaś chudsza chyba. Podjadasz pizze przyznaj się
johny- wow, czyli mam cycki- oficialnie potwierdzone
preludkie- staram sie, zeby posty byly ciekawsze wiec wprowadzam multikulturowe akcenty, starajac sie przy tym nikogo nie dyskryminowac. zauwaz, ze jajo na botwinie ulozone jest w ksztalcie swastyki. od listopada przytylam jakies 5kg, co bardzo widac
nie wiem czy to od pizzy, jem ja rzadko i jak juz to malo.
narazie running hot tak jak przez caly miesiac
Poker Stars $10.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 2711830
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
CO: $28.38 - VPIP: 29, PFR: 23, 3B: 16, AF: 2,9, Hands: 272
Hero (BTN): $10.00
SB: $42.22 - VPIP: 29, PFR: 21, 3B: 7, AF: 2,1, Hands: 252
BB: $22.81 - VPIP: 27, PFR: 3, 3B: 1, AF: 3,1, Hands: 228
UTG: $25.00 - VPIP: 20, PFR: 16, 3B: 8, AF: 5,8, Hands: 200
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with K
J
1 fold, CO raises to $0.30, Hero calls $0.30, SB calls $0.25, 1 fold
Flop: ($1.00) T
9
Q
(3 players)
SB checks, CO bets $1.05, Hero calls $1.05, SB folds
Turn: ($3.10) Q
(2 players)
CO bets $3.06, Hero calls $3.06
River: ($9.22) 3
(2 players)
CO bets $23.95, Hero calls $5.59 all in
Final Pot: $20.40
CO shows T
Q
Hero shows K
J
CO wins $19.54
(Rake: $0.84)
Poker Stars $10.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 2711831
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BTN: $14.25 - VPIP: 25, PFR: 18, 3B: 4, AF: 1,8, Hands: 321
Hero (SB): $14.93
BB: $9.80 - VPIP: 68, PFR: 27, 3B: 13, AF: 5,0, Hands: 44
UTG: $23.57 - VPIP: 26, PFR: 18, 3B: 7, AF: 1,3, Hands: 62
CO: $20.81 - VPIP: 23, PFR: 17, 3B: 11, AF: 6,0, Hands: 159
Pre Flop: ($0.15) Hero is SB with A
Q
1 fold, CO raises to $0.28, 1 fold, Hero raises to $0.94, BB raises to $9.80, 1 fold, Hero calls $8.86
Flop: ($19.88) 8
Q
A
(2 players)
Turn: ($19.88) K
(2 players)
River: ($19.88) T
(2 players)
Final Pot: $19.88
Hero shows A
Q
BB shows J