I musiałeś cytować wiadomość na pół ekranu, żeby napisać te trzy słowa?
Ostatnie 1.5h na PP na co najmniej 20 dni
Co do roweru to napiszę do Decathlonu, że rezygnuję z zakupu i będę myślał, co dalej i jaki wybrać.
I musiałeś cytować wiadomość na pół ekranu, żeby napisać te trzy słowa?
Ostatnie 1.5h na PP na co najmniej 20 dni
Co do roweru to napiszę do Decathlonu, że rezygnuję z zakupu i będę myślał, co dalej i jaki wybrać.
Przyjąłem. Zgadamy się w niedzielę bo wtedy wrócę z urlopu. Nie kupuj nic na siłę - będziesz pan zadowolony
Dziś Merida Polska na fb pokazała Big Nine 500 Lite na nowy sezon. Zdaje się, że MWaler też polecał kilka stron wcześniej. Zajrzyj na ich fanpage, bo imo świetne malowanie w czołowym rowerze z tej kategorii cenowej. Niestety na dostawę trzeba czekać do października.
Jak w nowym sezonie różni się tylko malowaniem to osobiście wolałbym nabyć tańszy model z poprzedniego sezonu
tej meridy big nine 500 light nie można nigdzie dostać a jak jest to rozmiar najmniejszy lub największy, więc nawet gdybym chciał, to go nie kupię (mówię o modelu 2020)
Gra z HUDem jest taka przyjemna, normalnie bajeczka
Wyniki będę rzadko sprawdzał, bo nawet mnie nie kusi
Wygląda na to, że rake na Starsach jest niższy i te punkty lecą bardzo powoli. Z szacunków wynika, że będę musiał zagrać 80k rozdań, a nie 60k jak twierdziłem wcześniej, by uwolnić bonus. Średnio 4k rozdań każdego dnia, easy? Na 3 stołach daje to około 5-7h gry. Trochę dużo, bo chciałem 4h gry i 2h nauki z PIO. Może dorzucę stolik i będę grał 4 stoły 4h
edit
Dobra, musiałem sprawdzić, żeby wiedzieć, ile rake płacę, aby sobie to zaplanować.

Czyli po staremu xDDD
11% bonusa za mną. Gra się cudownie z HUDem, poziom rzeczywiście jest niższy, a ciągłe użeranie się z regami przez prawie 3 miechy zahartowało mnie psychicznie
No, jak przejrzysz rozdania, które wrzucałem, to największy pech i przegrane pule mam vs fishe właśnie. Jednak dla mnie nie stanowi żadnego problemu przegranie vs 5% equity. Nawet śmieszyły mnie takie sytuacje.
Jak chcesz, żeby HM2 dobrze pokazywał wyniki to musisz wyłączyć wszystkie dodatkowe opcje typu run it twice
I wziąć poprawkę na to, że inni mogą mieć włączony RIT wtedy przed zaimportowaniem pliku z rozdaniami musisz pousuwać second turn second river itd
Ale teraz można wyniki sprawdzać na stronie PP.
Pierwsze 10k rozdań... tak, odwiedziła mnie stara i znienawidzona znajoma - prokrastynacja. Nie wiem, jak z nią walczyć.

MWaler odezwę się wkrótce