marinero36 widziałem wczoraj, że na ładnym deepie siedziałeś jak grałem, no ale 1000bb deep to jest dopiero deep ♠_thumbsup:
MuskTfujWruk Czerwoną mam na zero, a nie przegrywam wynika wg mnie to z kilku powodów niekoniecznie z tego, że dużo rąk w blef zamieniam:
- z hand readingu i nie poddawaniu się w wielu spotach (obrona blaindów, dobre granie vs cbety etc) - chociaż mam tu pewne rzeczy do poprawy
- dobry value beting
- dobre dobieranie rąk\spotów do blefu - lubię sobie posiedzieć i w session review poustalać jakie części rangu gram w jaki sposób. Dobieranie dobrych rąk do blefu jest mega ważne. Ktoś na jakimś filmiku właśnie mówił, że mając 2 regów którzy blefują załóżmy w danym spocie taki sam % czasu i jeden lepiej dobiera swój range niż drugi (np umiejętniej dobiera ręce z backdorami, ręce które potem może barellować), będzie miał większy winrate, będzie częściej trafiał swoje outy i osoba, która oglądałaby grę tych regów z boku sądziłaby, że ten reg lepiej runuje, a on po prostu lepiej gra w pokera
- gram nl 200 i tam przeważnie gra się z regami i oni już co nieco ogarniają i wiedzą gdzie jest przycisk fold