Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Bez napinki do celu. NL5

80 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
1,666 Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czy ktoś mnie tu widział na stołach ? :pokerface: Tak grałem około 3h 9 stołów SH :D powiem tak najniższy poziom z jakim miałem styczność ;) trzeba mieć cierpliwość do tych istot _biggrin: wbiłem srebro na P* :fuckyeah i ogólnie sesja na +4$. Muszę kolekcjonować dolarki bo niebawem Shoot NL 50 (agresywny BRM) :pokerface: oczywiście żarcik :f_cry:
Siadłem do stołów mocno wkurwiony a jednak wyszedłem na plus. Chyba na stałe zawitam na Sh lecz muszę jeszcze troszkę poczytać artykułów na ten temat ;) a teraz lecę poczytać bloga Fenka :) czytam całego od początku tak mi sie spodobał więc polecam każdemu ;d Fenek jest z Wrocka więc jak wróce z tzw "roboty" wybiore się z psiapsiółmi na te turnieje pokerowe do kasynka i mówiąc kolokwialnie leciutko rozjebiemy systemik ;d :challenge

Odpowiedz
Cytat
JohnyMighty
PokerStrategist

Widzialem, widzialem, a nawet oskubalem z kilku $$ :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

:f_cry: dbam o Twoja karierę pokerowa i chce żebyś szybko wszedł na wyższy limit :fdrink sorki za błędy ale nie ogarniam tego urządzenia nawet złoto wbite :fuckyeah uczyć grać napierdalac! _biggrin:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Hejka :D
pogoda za oknem jest taka że ja się nie dziwię dlaczego najwięcej samobójstw jest na jesień. Lekki Prypeć :( Co do poksa, grałem dziś sesyjke około 2h, tak jak mówiłem wczoraj postanowiłem grać SH. sesja +18$ Roll=85$ Teraz dręczy mnie niesamowicie ważna sprawa mianowicie czy wieczorem zrobić kolejną sesje czy wykorzystać ten czas na naukę :D wczoraj wbiłem złoto wiec wypadałoby choć trochę to wykorzystać. Jak zna ktoś jakieś fajne filmiki na NL SH micro to prosiłbym o zapodanie _biggrin:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki wielkie tego mi było trzeba :D Tymczasem przy każdej sesji leci nutka która sprawia iż żadne tilty mnie nie łapią taaaa :* pacanku płooń

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Pograne 3 godziny -5$ w pupę ;d Micro limity to jest katorga dla umysłu ;d niestety jak sie zrobiło głupotę teraz trzeba się pałować :facepalm: powrzucałbym jakieś rozdania ale jak gram 12 stołów na SH to ciężko mi w ogóle nadążyć z graniem a co dopiero z kopiowaniem rąk :/ I jeszcze jakby ktoś kto używa poker trackera 3 mógłby napisać byłoby wspaniale bo mam pewien problem :) Pozdro :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Franczo
PokerStrategist

Napisane przez Jedrzejjj10
Pograne 3 godziny -5$ w pupę ;d Micro limity to jest katorga dla umysłu ;d niestety jak sie zrobiło głupotę teraz trzeba się pałować :facepalm: powrzucałbym jakieś rozdania ale jak gram 12 stołów na SH to ciężko mi w ogóle nadążyć z graniem a co dopiero z kopiowaniem rąk :/ I jeszcze jakby ktoś kto używa poker trackera 3 mógłby napisać byłoby wspaniale bo mam pewien problem :) Pozdro :pokerface:

12 stolików?

Spoiler

nie bądź cipa, graj 18 :nh :nh :nh

Prawda. Micro Limity ROBIĄ MIND FUCK

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

:challenge 18 FR grałem ;d SH byłoby mi ciężko ale .. ja nie dam rady ? _biggrin: dziś to nie był poker tylko gra losowa :) czysty hazard _p:

Odpowiedz
Cytat
Franczo
PokerStrategist

Jacek Kapica ma rację. Pokiery to zło !

Pewnie grał kiedyś na P* NL2 SH i zobaczył co tam się dzieje lub zagrał sita za 0.50 tubo :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

18 FR jest :f_thumbsup: :f_thumbsup: :f_thumbsup: Na micro liczy się valome=masa=kasa

Spoiler

Oczywiście, że nie dasz rady zagrać 18 SH

Odpowiedz
Cytat
JohnyMighty
PokerStrategist

Moze wypadaloby jednak ograniczyc ilosc stolikow i bardziej analizowac gre ?
dla mnie NL2 jest tak proste, ze tam wystarczy tylko valuebetowac i nawet grac troszke bardziej tight przy takiej masie fishow i tak ci ktos sie wyplaci predzej czy pozniej. Ja wlasnie wbilem na NL5 i od razu gram bardziej loose, wiecej 3betuje, bardziej agresywnie. NL2 to limit, gdzie chcesz wygrac jak najwiecej $$ i przejsc dalej, a nie uczyc sie nie wiadomo jakiej gry :)

Odpowiedz
Cytat
szczurek16v
PokerStrategist

. fajny blog :) GL _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Szczurek dzięki nawzajem ;D Johny tak jak wspomniałeś na NL2 nie ma co analizować :D grasz jak robot ABC pokera i donki i tak się wypłacają więc według mnie im więcej stołów tym lepiej :D wczoraj o godzinie 1 w nocy postanowiłem wykorzystać moje fpp na P* zagrałem 2 razy satelitę do turnieju z wpisowym 11$ :D wygrałem bilet i chciałem spokojnie te 11$ turniejowych wykorzystać grając 18 lub 45 os SNG by choć troszkę powiększyć rolla ;) co się okazało ten turniej do którego wygrałem bilet właśnie się zaczął i mnie automatycznie przekierowało na ten turniej :D grałem do 4:30 w nocy odpadłem ~200 i się kurwa nie wyspałem :facepalm: a miało być tak pięknie :D Prosiłbym o pomoc kogoś ogarniętego kto używa pt3 Pozdro :sdrink

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Huj by strzelił takie granie :/ Roll=53$ tak się zastanawiam co by tu zrobić. Na micro Huj mnie strzela jak mam grać w takiego pokera zastanawiam się czy nie wpłacić jeszcze z 200$ i nie ominąć tego dziadostwa ;d muszę troszkę odpocząć od tego pokera bo zdecydowanie za dużo gram. Jutro przerwa. Może obejrze jakiś filmik ale poksa nie ruszam :pokerface: Wieczorem tradycyjna środa panny z odlotów i parę piwek dla relaxu ;) tymczasem idę popatrzyć troszkę w ścianę :) tak mam jak gram długo micro. MINDFUCKED :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
Franczo
PokerStrategist

z 85$ na 53$ na micro SH ? srly?

Odpowiedz
Cytat
JohnyMighty
PokerStrategist

a z 200$ na koncie to juz nie bedziesz grac na micro :>?

Ten zjazd rolla to wszystko na NL2 SH? Jestes wgl na plus na tym limicie :>? Przeciez to jest mega prosty limit, wez moze poogladaj filmy jakies najpierw, a potem zacznij grac :)Albo pograj mniejsza ilosc stolikow przez kilka tysiecy rak i zobacz czy bedzie poprawa :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

NL5 :/ trochę mi zgasło słońce nie powiem :D aczkolwiek nie ma co panikować pogramy spokojnie i będzie lepiej :D złapał mnie chwilowy downswing _frown: każdemu się może zdarzyć ;) znowu zrobiłem błąd za który zapłaciłem :f_confused: każda porażka to nauka więc nie ma co narzekać :D Jutro cały dzień zawalony więc nie pogram, w czwartek też będzie cieżko. Irena jarocka na uszach i lecę w kimono pozdro gimbusy :pokerface:

Johny miałem około 160$ ale zrobiłem pod wpływem emocji złoty strzał na NL50 i mi troszkę się roll skurczył ;) życie na krawędzi wiesz co jest :D

Odpowiedz
Cytat
szczurek16v
PokerStrategist

co do shotów na wyższe limity to chyba każdy przez to przechodził :) ja postanowiłem sobie że nawet jak jestem -15bi na swoim limicie i chce zrobić szota na wyższy limit (żeby odbudować rollla :facepalm: :facepalm: ) to biore 3 głebokie wdechy i wale łbem w ściane :D. powinno pomóc :tongue: :tongue:

ps. jeszcze nie próbowałem tej metody więc nie daje 100% pewności że działa ;) ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Kurwa co za dzień! :rage: po koleji, sesja poranną zakończona wynikiem 8 dolarkow do przodu lecz nie o pokera sie rozchodzi. Wychodzę rano do sklepu, coś mi mjauczy w uchu, zatrzymalem sie na chwile aby ogarnąć skąd pochodzi ten dźwięk i co to może być _ugly: a tu nagle moim oczom pojawia sie mały kotek ale tak mały jak moja dłoń :D ledwo co szedł albo był tak mały ze nie potrafił jeszcze chodzić albo tak głodny ze nie dawał rady iść _o: podszedł do mnie zaczął opierać sie o nogę i miauczyc sweeeeet :heart: głupio było odejść i zostawić go na pastwę losu chyba matka go zostawila ?( suka! Za to wieczorem jadę furmanka, zamyslony, na coś najechalem, patrzę w lusterko a tam rozjechsny kot ... :pokerface: kurwa nie chciałem! Wkurwiony ta sytuacja zachaczylem o monopolowy, kupiłem bronka wbijam do mieszkania, a tu nie ma prądu ;) dzwonię po elektrowniach niby wszystko ok prawdopodobnie sąsiedzi musieli coś mi z korkami zjebac a ze jest po 22 to kurwa siedzę w mieszkaniu ciemnym i patrzę na ipadzie co 3sekundy na poziom baterii bo mam 9procent. Jutro rano ogarnę temat z prądem jak sie okaże ze to sprawa sąsiadów hohoho to maja ostro przejebane :Dcodziennie od 10 do 22 muzyka na full a jak będzie mi sie chciało za przeproszeniem srac to tylko pod ich drzwiami więc jak by nie było będzie ciekawie tymczasem chyba zaraz uderze w kime bo wszędzie ciemno ;( pozdro

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

:D Po dłuższej przerwie na forum oznajmiam że Roll=102$ i wkraczam ponownie na NL5 :) obym tylko za szybko nie spadł :D po sesji postaram się umieścić kilka rąk choć ostatnio brakuje mi motywacji do pisania bloga :/

Odpowiedz
Cytat