Czy ktoś mnie tu widział na stołach ?
Tak grałem około 3h 9 stołów SH
powiem tak najniższy poziom z jakim miałem styczność
trzeba mieć cierpliwość do tych istot ♠_biggrin: wbiłem srebro na P* :fuckyeah i ogólnie sesja na +4$. Muszę kolekcjonować dolarki bo niebawem Shoot NL 50 (agresywny BRM)
oczywiście żarcik
Siadłem do stołów mocno wkurwiony a jednak wyszedłem na plus. Chyba na stałe zawitam na Sh lecz muszę jeszcze troszkę poczytać artykułów na ten temat
a teraz lecę poczytać bloga Fenka
czytam całego od początku tak mi sie spodobał więc polecam każdemu ;d Fenek jest z Wrocka więc jak wróce z tzw "roboty" wybiore się z psiapsiółmi na te turnieje pokerowe do kasynka i mówiąc kolokwialnie leciutko rozjebiemy systemik ;d :challenge
dbam o Twoja karierę pokerowa i chce żebyś szybko wszedł na wyższy limit :fdrink sorki za błędy ale nie ogarniam tego urządzenia ♦ nawet złoto wbite :fuckyeah uczyć grać napierdalac! ♠_biggrin:
Hejka
pogoda za oknem jest taka że ja się nie dziwię dlaczego najwięcej samobójstw jest na jesień. Lekki Prypeć
Co do poksa, grałem dziś sesyjke około 2h, tak jak mówiłem wczoraj postanowiłem grać SH. sesja +18$ Roll=85$ Teraz dręczy mnie niesamowicie ważna sprawa mianowicie czy wieczorem zrobić kolejną sesje czy wykorzystać ten czas na naukę
wczoraj wbiłem złoto wiec wypadałoby choć trochę to wykorzystać. Jak zna ktoś jakieś fajne filmiki na NL SH micro to prosiłbym o zapodanie ♠_biggrin:
Dzięki wielkie tego mi było trzeba
Tymczasem przy każdej sesji leci nutka która sprawia iż żadne tilty mnie nie łapią taaaa :* pacanku płooń
Pograne 3 godziny -5$ w pupę ;d Micro limity to jest katorga dla umysłu ;d niestety jak sie zrobiło głupotę teraz trzeba się pałować
powrzucałbym jakieś rozdania ale jak gram 12 stołów na SH to ciężko mi w ogóle nadążyć z graniem a co dopiero z kopiowaniem rąk :/ I jeszcze jakby ktoś kto używa poker trackera 3 mógłby napisać byłoby wspaniale bo mam pewien problem
Pozdro
Napisane przez Jedrzejjj10
Pograne 3 godziny -5$ w pupę ;d Micro limity to jest katorga dla umysłu ;d niestety jak sie zrobiło głupotę teraz trzeba się pałowaćpowrzucałbym jakieś rozdania ale jak gram 12 stołów na SH to ciężko mi w ogóle nadążyć z graniem a co dopiero z kopiowaniem rąk :/ I jeszcze jakby ktoś kto używa poker trackera 3 mógłby napisać byłoby wspaniale bo mam pewien problem
Pozdro
![]()
12 stolików?
Spoiler
nie bądź cipa, graj 18 :nh :nh :nh
Prawda. Micro Limity ROBIĄ MIND FUCK
:challenge 18 FR grałem ;d SH byłoby mi ciężko ale .. ja nie dam rady ? ♠_biggrin: dziś to nie był poker tylko gra losowa
czysty hazard ♠_p:
Jacek Kapica ma rację. Pokiery to zło !
Pewnie grał kiedyś na P* NL2 SH i zobaczył co tam się dzieje lub zagrał sita za 0.50 tubo
18 FR jest
Na micro liczy się valome=masa=kasa
Spoiler
Oczywiście, że nie dasz rady zagrać 18 SH
Moze wypadaloby jednak ograniczyc ilosc stolikow i bardziej analizowac gre ?
dla mnie NL2 jest tak proste, ze tam wystarczy tylko valuebetowac i nawet grac troszke bardziej tight przy takiej masie fishow i tak ci ktos sie wyplaci predzej czy pozniej. Ja wlasnie wbilem na NL5 i od razu gram bardziej loose, wiecej 3betuje, bardziej agresywnie. NL2 to limit, gdzie chcesz wygrac jak najwiecej $$ i przejsc dalej, a nie uczyc sie nie wiadomo jakiej gry
Szczurek dzięki nawzajem ;D Johny tak jak wspomniałeś na NL2 nie ma co analizować
grasz jak robot ABC pokera i donki i tak się wypłacają więc według mnie im więcej stołów tym lepiej
wczoraj o godzinie 1 w nocy postanowiłem wykorzystać moje fpp na P* zagrałem 2 razy satelitę do turnieju z wpisowym 11$
wygrałem bilet i chciałem spokojnie te 11$ turniejowych wykorzystać grając 18 lub 45 os SNG by choć troszkę powiększyć rolla
co się okazało ten turniej do którego wygrałem bilet właśnie się zaczął i mnie automatycznie przekierowało na ten turniej
grałem do 4:30 w nocy odpadłem ~200 i się kurwa nie wyspałem
a miało być tak pięknie
Prosiłbym o pomoc kogoś ogarniętego kto używa pt3 Pozdro :sdrink
Huj by strzelił takie granie :/ Roll=53$ tak się zastanawiam co by tu zrobić. Na micro Huj mnie strzela jak mam grać w takiego pokera ♦ zastanawiam się czy nie wpłacić jeszcze z 200$ i nie ominąć tego dziadostwa ;d muszę troszkę odpocząć od tego pokera bo zdecydowanie za dużo gram. Jutro przerwa. Może obejrze jakiś filmik ale poksa nie ruszam
Wieczorem tradycyjna środa panny z odlotów i parę piwek dla relaxu
tymczasem idę popatrzyć troszkę w ścianę
tak mam jak gram długo micro. MINDFUCKED
a z 200$ na koncie to juz nie bedziesz grac na micro :>?
Ten zjazd rolla to wszystko na NL2 SH? Jestes wgl na plus na tym limicie :>? Przeciez to jest mega prosty limit, wez moze poogladaj filmy jakies najpierw, a potem zacznij grac :)Albo pograj mniejsza ilosc stolikow przez kilka tysiecy rak i zobacz czy bedzie poprawa
NL5 :/ trochę mi zgasło słońce nie powiem
aczkolwiek nie ma co panikować pogramy spokojnie i będzie lepiej
złapał mnie chwilowy downswing ♠_frown: każdemu się może zdarzyć
znowu zrobiłem błąd za który zapłaciłem
każda porażka to nauka więc nie ma co narzekać
Jutro cały dzień zawalony więc nie pogram, w czwartek też będzie cieżko. Irena jarocka na uszach i lecę w kimono pozdro gimbusy
Johny miałem około 160$ ale zrobiłem pod wpływem emocji złoty strzał na NL50 i mi troszkę się roll skurczył
życie na krawędzi wiesz co jest
co do shotów na wyższe limity to chyba każdy przez to przechodził
ja postanowiłem sobie że nawet jak jestem -15bi na swoim limicie i chce zrobić szota na wyższy limit (żeby odbudować rollla
) to biore 3 głebokie wdechy i wale łbem w ściane :D. powinno pomóc
ps. jeszcze nie próbowałem tej metody więc nie daje 100% pewności że działa
Kurwa co za dzień!
po koleji, sesja poranną zakończona wynikiem 8 dolarkow do przodu lecz nie o pokera sie rozchodzi. Wychodzę rano do sklepu, coś mi mjauczy w uchu, zatrzymalem sie na chwile aby ogarnąć skąd pochodzi ten dźwięk i co to może być ♠_ugly: a tu nagle moim oczom pojawia sie mały kotek ale tak mały jak moja dłoń
ledwo co szedł albo był tak mały ze nie potrafił jeszcze chodzić albo tak głodny ze nie dawał rady iść ♠_o: podszedł do mnie zaczął opierać sie o nogę i miauczyc sweeeeet
głupio było odejść i zostawić go na pastwę losu chyba matka go zostawila
suka! Za to wieczorem jadę furmanka, zamyslony, na coś najechalem, patrzę w lusterko a tam rozjechsny kot ...
kurwa nie chciałem! Wkurwiony ta sytuacja zachaczylem o monopolowy, kupiłem bronka wbijam do mieszkania, a tu nie ma prądu
dzwonię po elektrowniach niby wszystko ok prawdopodobnie sąsiedzi musieli coś mi z korkami zjebac a ze jest po 22 to kurwa siedzę w mieszkaniu ciemnym i patrzę na ipadzie co 3sekundy na poziom baterii bo mam 9procent. Jutro rano ogarnę temat z prądem jak sie okaże ze to sprawa sąsiadów hohoho to maja ostro przejebane :Dcodziennie od 10 do 22 muzyka na full a jak będzie mi sie chciało za przeproszeniem srac to tylko pod ich drzwiami więc jak by nie było będzie ciekawie ♦ tymczasem chyba zaraz uderze w kime bo wszędzie ciemno
pozdro
Po dłuższej przerwie na forum oznajmiam że Roll=102$ i wkraczam ponownie na NL5
obym tylko za szybko nie spadł
po sesji postaram się umieścić kilka rąk choć ostatnio brakuje mi motywacji do pisania bloga :/