Update 2 MBC
Hands: 11 917
Net won: -$40,28
Bankroll: 395,29 euro
Moje wyniki do tej pory to czysta patologia, ale przynajmniej doszedłem do kilku wniosków:
1. Gram minimum 24k rąk na miesiąc, jeśli czas i chęci pozwolą to będzie tych rąk więcej, bo gra ma mi sprawiać przyjemność, a nie być czymś co muszę zrobić.
2. Jakość, a nie ilość stąd wciąż myślę czy grać 3 fasty + regularny czy może 2 fasty + 2 regularne.
3. Gram przynajmniej trzy sesje po 2h-2,5h nigdy dłużej !
4. Na grę będę poświęcał minimum 6-8h tygodniowo, 4h na streamy i analiza rąk po każdej sesji.
Mam spory problem z koncentracją wcześniej grałem długie sesje i kończyło to się tym, że wszystko szło świetnie, a pózniej 3-4 głupie zagrania i cały profit szlag trafiał.
Na ten moment zrobiłem już prawie 41k na nl4 fast z koszmarnym wynikiem -7,2 ev bb co najlepsze na regularnych jestem na sporym plusie
Codziennie też zajrzę do działu strategii i przeczytam sobie jeden artykuł najlepiej z mindsetu, bo mój gameplan to czasem tragedia... Zakładam sobie coś na początku, ale pózniej "Aaa może jednak sprawdzę... no tak tego się spodziewałem, czemu ja to zrobiłem?"
Napisane przez asd636
2. Jakość, a nie ilość stąd wciąż myślę czy grać 3 fasty + regularny czy może 2 fasty + 2 regularne.
Ja ciągle zmniejszałem liczbę stołów, aż w końcu doszedłem do 6 regularnych i teraz czuję, że faktycznie mam czas zastanowić się nad trudną decyzją