nieczynne
3 rozegrane sit and go i trzy razy 4 miejsce...
za kazdym razem proba kradziezy linda z A10+ oczywiscie nadziewalem sie na wyzsze ukady...
ciezko bedzie cos z tego zrobic, wylaczylem soft, zeby nie stiltowac.
Pierwszy cel został dzisiaj zrealizowany- nie przegralem wszystkiego:D
bankroll:40.70$
sprobuje pograc jeszcze po polnocy, zobaczymy czy cos sie ruszy do przodu.
moze postaraj sie poczytac troche zanim zaczniesz grac? wiem, ze to ciezkie (ja tez naleze do osob, ktore najpierw rozpakowuja/rozkrecaja sprzet a dopiero jak cos sie zepsuje to zagladam do instrukcji) ale po dawce nauki bedziesz mogl sobie postawic cel: "pomnozyc kapital" zamiast "nie stracic wszystkiego"
tak czy inaczej, powodzenia
edit: a co do tytulu to raczej: "Be focused..."
ten pierwszy cel to raczej na poprawienie sobie humoru:) fajnie ze poprawiles moj blad w temacie:)
moje porazki raczej wynikaja z pecha, bo nie gram marginalnych rak:)a artykuly czytam na biezaco i do filmow rowniez zagladam:) szkoda ze przegapilem moment gdy jeszcze tydzien temu mialem status zloto, i nie pozapisywalem artkulow dla wyzszych statusow:( ale co sie odwlecze to nie uciecze:) Jedyny problemem jest to ze moje konto FTP nie jest przypisane do PS:/
pozdrawiam
witam po długiej przerwie:)
Blog zostal kompletnie zaniedbany, mam nadzieje ze uda mi sie aktualizowac wpisy troche czesciej niz co 3? miesiace:D
Przez ten okres "złapałem" kilka srednich/dobrych wynikow dzieki ktorym moge sobie troche poeksperymentowac;)
Gram na platfornie niebędącej partnerem PS, a mianowicie jest nią Expekt.
Jest to troche ryzykowny challenge ale mam nadzieje ze dam rade:)
bankroll : 200$
cel : 1500$ do konca czerwca
gram MTT /s&g wielostolikowe/turnieje tylko dla Polakow
postaram sie przynajmniej ze dwa razy w tygodniu wpisywac aktualne wyniki.
wish me luck!
edit: pierwszy S&G wpisowe 10+1,18 osob.pozycja 8/12. AJs< K7o (flop 72J tecza,all in,turnK)nh sir!
dobrze sie zaczyna:D
Damian: Ent zmierzasz do reklamy konkurencji dlatego zmuszony jestem usunąć
pozdro
EnT: Ha !
A nie prawda bo myslalem mowiac to 50% o PokerHeaven (no z tym 60% to juz o konkurencji
)
pierwszy dzien udany wygrana turnieju dla polakow za 5.50 z pula dodana. +202$
niestety calosc nie zasili mojego rolla bo musze czesc wyplacic, takze roll na chwile obecna wynosi 270$
oby tak dalej;)
Napisane przez A1varo
archeolog i nabijacz postów![]()
zobacz dzisiejszego newsa
to było niejako przy okazji
poza tym warto wskrzeszać dobre blogi
pozdro
co ja widze, jakas znajoma nazwa bloga:) fajnie ze odkopales.
obecnie nl 200 i jakies turki ale raczej tylko w weekendy bo w tygodniu uczelnia nie pozwala;)
na jakis wiekszy wpis moze sie skusze, ale napewno nie dzisiaj;)
pozdro
Przeglądałem kilkakrotnie tego bloga ale dopiero dziś spojrzałem na nick założyciela tematu;)
powodzenia!