Mogloby byc 2 x lepiej ale skil nie pozwla...
Swoja droga chyba wezme sie za wstawianie rak do oceny bo osiadlem na laurach ostatnio i przestalem sie uczyc.
Btw widzialem twojego leakfindera Nubson. Jak sie zalapales na to grajac mss?
Mogloby byc 2 x lepiej ale skil nie pozwla...
Swoja droga chyba wezme sie za wstawianie rak do oceny bo osiadlem na laurach ostatnio i przestalem sie uczyc.
Btw widzialem twojego leakfindera Nubson. Jak sie zalapales na to grajac mss?
Zglosilem sie na treningu w niedziele o 19.00, jest mozliwosc tez live sweat session w czasie treningu z join.me tylko trzeba pogadac z GrandePe
Po jutrzejszym dniu bede na polmetku wstawie wykresy zrobie i zrobie podsumowanie. Poki co grinduje caly czas w okolicach 0 wiec ja nic nei zarabiam i Wy tez
Wiem ^^ juz win rate ztopnial do 3 bb ... nie wiem czy nie wroce do 12 stolow bo bywa za za malo czasu mam aby pomyslec i skupic sie na jednym rozdaniu, bo na innych stolach mam premium handsy czy tez dobre sytuacje do light 3beta badz steala.
Pozniej zrobie podsumowanie bo teraz mi sie nie chce i bede musial wyjsc z nory na troche...
Chce zakonczyc stacking w tym miejscu, bo dlaszy grind nie ma sensu. Od 30 k rak nie zrobilem zadnego profitu na tym limicie i tylko nabijam rake starsom. Mase leakow mam ktore musze wyeliminowac jak chce grac na tym limicie. Nie chce stracic ani grindowac za wasza kaske. Schodze grac bss na nl25.
10 % wyszlo 25 $
Laczny rb 212 $ czyli 53 $ dla was.
Wpiszcie swoje maile nettlera abym mogl wam wyslac siano.
Wyslalem...
Wstrzymajcie sie jeden dwa dni odesle wszystkim kase na starsach. Wlasnie napsialem do suportu zeby mi zwiekszyli limit transferu. Moge wyslac jeszcze klose w tym momencie ale nie pamietam jego nicka.