Powodzenia!
No i bez zmian nadal nie znalazłem czasu na pokera...
Muszę się ogarnąć i pocisnąć w weekend poksa!
Z racji tego, że poznaje muzykę... fajna nutka dla was(klip nie wiem czy oficjalny... ale zajebisty... "biedni, shizowani" ludzie...).
Grałem teraz jeden mecz 48 minut(126 rąk) i po nim 240.31$
Najwięcej straciłem na tej ręce... wpędził mnie w zbyt agresywne rozegranie... niby TP i gutshot... ale chyba to było słabe... wiesz jakie musze mieć oddsy, impllaid odssy żeby callnąć pre flop?:
Everest - $0.10 NL (2 max) - Holdem - 2 players
Hand converted by PokerTracker 3
BB: $11.25
Hero (SB): $9.78
Hero posts SB $0.05, BB posts BB $0.10
Pre Flop: ($0.15) Hero has 9♥ 6♠
Hero raises to $0.25, BB raises to $0.75, Hero calls $0.50
Flop: ($1.50, 2 players) 9♠ 7♣ 5♥
BB checks, Hero bets $0.95, BB raises to $2.65, Hero raises to $9.03 and is all-in, BB raises to $10.50 and is all-in
Turn: ($19.56, 2 players) A♥
River: ($19.56, 2 players) A♠
Hero shows 9♥ 6♠ (Two Pair, Aces and Nines) (PreFlop 15%, Flop 35%, Turn 20%)
BB shows Q♠ Q♥ (Two Pair, Aces and Queens) (PreFlop 85%, Flop 65%, Turn 80%)
BB wins $19.31
A najlepiej spłacił się tu:
Everest - $0.10 NL (2 max) - Holdem - 2 players
Hand converted by PokerTracker 3
BB: $20.90
Hero (SB): $9.74
Hero posts SB $0.05, BB posts BB $0.10
Pre Flop: ($0.15) Hero has 9♠ 7♥
Hero raises to $0.25, BB calls $0.15
Flop: ($0.50, 2 players) 5♥ 8♥ T♣
BB bets $0.20, Hero calls $0.20
Turn: ($0.90, 2 players) 2♠
BB bets $0.45, Hero calls $0.45
River: ($1.80, 2 players) 6♠
BB bets $1.10, Hero raises to $3.15, BB raises to $11.25, Hero calls $5.69 and is all-in
BB shows 4♣ 7♣ (Straight, Eight High) (PreFlop 33%, Flop 16%, Turn 7%)
Hero shows 9♠ 7♥ (Straight, Ten High) (PreFlop 67%, Flop 84%, Turn 93%)
Hero wins $19.23
Stan konta 228.93$ tym razem meczyk bardziej pechowy niż źle rozegrany... no cóż... it's poker!
idę na bro!
No to kolejna korekta po porannym grindowaniu!
217.05$ - cały czas do tyłu!
Pociskałem dzisiaj nawet FR NL10 na 4 stoły.
Praktycznie na wejściu dostałem KK... no to ucieszona morda :D... jakiś misiek się napina ze mną w pre flopie... no to myśle git :D... i poszło! - stack off pf :)... pokazał AA...aaaaa!xD
Genralnie pracuje nad LAGiem ale nie raz przesadzam z agresją... na jednym stole po 45 rękach osiągnąłem statystyki 54/41
Teraz coś dla zjarkowiczów!
Szacunek i miłość w każdym domu
Nie rób krzywdy ludziom nie daj krzywdzić się nikomu
Król Selassie patrzy ze złotego tronu
Rastaman pali system Babilonu
Szacunek i miłość w każdym domu
Nie rób krzywdy ludziom nie daj krzywdzić się nikomu
Bo najwyższy patrzy ze złotego tronu Rastaman
Co dzień składa dzięki mu
Jeśli słyszysz to weź moje słowa jak nóż zabij w sobie cale zło
Jeśli słyszysz to wstań i zrób coś dobrego dla niej i dla niego
Jeśli słyszysz to weź moje słowa jak nóż zabij w sobie całe zło
Jeśli słyszysz to wstań i zrób coś dobrego dla niej i dla niego, dla każdego
... CIEPŁO POZDRAWIAM!
Widzę że kiepsko Ci idzie
Wrzucam cos co zagrzeje Cie do walki:
zesmaszuj swoich przeciwników!
Bez "satanów" mi tu kuźwa mać!
Kurna już czekam z pół godziny, żeby ktoś ze mną pocisnął HU... OOO JEST!!!
...zw...
Zacząłem grać na 2 stołach... ale dzisiaj po 1-2 godzinach grania zarobiłem około 2 tłustych dolarów
Jakby ktoś wpadł
i miał ochotę podyskutować o moim rozdaniu to zapraszam:
Nie mam czasu na pokera... nadgodziny w domu... kurde mam 300 e maili do odrobienia... praca związana z allegro... biorę się do roboty!
PS: Mam wspaniałego przyjaciela na Litwie!
(nie chodzi o miłość...)
Kocham życie!
LOL!
Muszę się pochwalić... ale jebnąłem szefowi list!
:
Panie Tomku!
W końcu ogarnąłem te e maile... o boziu... non stop problemy z drukarką [a dokładnie z wejściem usb{sterowniki) po formacie dysku nie mogłem tego zrobić, jutro poszukam sterowniki do płyty głównej - a wszystko przez hakerów, ledwo co założyłem facebooka(i tak gorąco polecam fejsa:D), a tu trojany i inne "dzikie węże"; ludziom "rozsyłałem" linki, które były bardzo szkodliwe...żal...]
Panie Tomku!
Jest tyle zamówień... chyba nie ogarniemy się nawet przez 2 najbliższe tygodnie... ale będę się starał jak najlepiej!
Panie Tomku!
Dlaczego Pan powiedział innym pracownikom, że niby dostałem zwolnienie od psychiatry?...
I dlaczego myślał Pan, że jestem ciągle "najarany" kiedy próbowałem Panu przez smsy przekazać trochę pozytywnej energii... wydaje mi się, że uśmiechnięte minki i teksty w stylu "powodzenia w życiu" nie są nic złym...
ALE JUŻ DAWNO PANU WYBACZYŁEM!
... chociaż zrobiło mi się trochę przykro...
Panie Tomku!
A tak wracając do trawy posłuchałem naszego kierownika! Na razie trochę przystopowałem z tą cudowną rośliną! - BO CO ZA DUŻO TO NIE ZDROWO!
Panie Tomku!
- Musimy więcej doliczać za przesyłki... trzeba ratować firmę jak się da... przy jednym przedmiocie rozumiem kurier-16zł... ale przy 5-10 to już musi być jakieś przynajmniej 20zł... ludzie to rozumieją i sami niektórzy o to się proszą
- Rozdzielnie = styropian... a więc... trzeba klientowi ładnie wytłumaczyć - 5zł styropian i wtedy bierzemy odpowiedzialność za ewentualną rozwaloną rozdzielnie :); brak styropianu = brak roszczeń o reklamacje!... sądzę, że klienci spokojnie będą to chwytać
- Moim skromnym zdaniem trzeba nieco-nie za dużo podwyższyć ceny na allegro - marża to podstawa... a mamy tyle zamówień... nawet nie możemy tego ogarnąć
- itd...
Panie Tomku!
- Muzyka musi grać!
:D:D - Pozdrowienia dla rodzinki!
- A teraz taka smutna nutka z zajebistym klipem!
Panie Tomku!
Mógłbym tak pisać non stop... ale muszę iść spać... jutro o 9 stawiam się w pracy... nie mogę zaspać; a Mamusi nie ma bo wyjechała nad morze i muszę sam się obudzić... lol
Panie Tomku!
Fajnie, że mnie nie wyrzuciliście z pracy mimo:
- pracuje tylko rok...
- 3 zwolnienie lekarskie...
- częste "pijackie" - na żądanie...
- słynne w firmie z tego, że "nie lubię poniedziałków"...
... ehh... muszę się ogarnąć!
Panie Tomku!
Polecam zespół SDM - Stare dobre małżeństwo - chillout płynący z polskiej grupy muzycznej wykonującej poezję śpiewaną
Panie Tomku!
Czemu w sumie dostałem umowę tylko na pół roku?
Co to za różnica?... przecież i tak możecie mnie w każdej chwili zwolnić...
Panie Tomku!
Planuje iść na studia, na sgh - szkoła główna handlowa w warszawie - duży prestiż... ale 6 tysięcy za rok nauki... skąd wezmę tyle hajsu?... hmm, jakoś to ogarnę! :)... 6k??? - ale jakie zarobki później
:D:D
Panie Tomku!
Miłego wypoczynku z rodziną - proszę ich przytulić ode mnie!
Panie Tomku!
Kocham ludzi, świat, muzykę, pokera... trochę może pracę jaką u Pana wykonuje... tylko za dużo obowiązków na raz... zdecydowanie nie można się non stop zajmować 5 rzeczami na raz... ale daję radę!
cały czas do przodu!
jazdaaaa!
Panie Tomku!
Dobranoc...