Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

2 Months one SN [Jack is coming]

69 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
4,397 Wyświetlenia
JoeBlack18 Autor wątku
JoeBlack18
PokerStrategist

TY Wera :). As you wish Sir Dulexus. _biggrin:

Nie ogarnąłem wczoraj wpisu.
Zrobiłem za to rekord VPP ~2700 + grałem trochę turniejów, miniftopsy. Około 10k rąk na cashu.

Wyjeżdżam w sobotę na szkolenie do Wawy. Wczoraj nadrobiłem sporo VPP z dnia ,który wyleci. Po dzisiejszej sesji powinienem mieć 1/10 SN.

Odpowiedz
Cytat
dulek
Oldschool Grinder

No i gdzie te wpisy ?( juz na trzecia strone spadles _ugly:

Odpowiedz
Cytat
JoeBlack18 Autor wątku
JoeBlack18
PokerStrategist

Styczeń nie kończy się po mojej myśli. Cel ,który sobie postawiłem okazał się cięższy niż przypuszczałem. Początek miesiąca był świetny, potrafiłem wyrabiać vipy ponad normę, a sama gra sprawiała mi sporą satysfakcję. Ostatnie sesje po -5, -10 bi, które trwały nawet 10 dni, odebrały możliwość osiągnięcia celu. Najgorsze jest samo podejście do gry w tym okresie, gdy znowu siadasz i wiesz ,że będzie torba. Jeżeli ma się takie nastawienie to nie ma kompletnie sensu siadania do sesji. Musiałem zrobić kilka dni przerwy, nabrać nowych sił.

Zacząłem słuchać świetnej serii prowadzonej przez lecharumskiego odnośnie modelowania. Modelowanie pyszałka dało mi sporo do myślenia i chociaż jest to gracz MTT to samo podejście do gry jest bardzo podobne u każdego poker playera.

Długie grindowanie ,w którym nie było za dużo miejsca na analizowanie gry również dało znać. Nie mogę wyłącznie skupiać się na grze jeżeli w grudniu dopiero co wskoczyłem na SH.

Ostatnio sporo starałem się zmienić, wprowadzić kilka nowych statów:
TOTFlat3bet OOP
RivBet/RivFold/
i bardzo przydatna statystyka czyli fold to 5bet
dodałem też kilka statystyk w 3betowanych pulach.

Bardzo podobny wykres jak w grudniu. Co daje sporo do myślenia. Czyżby głównie problem z mindsetem _confused: ?

Odpowiedz
Cytat
JoeBlack18 Autor wątku
JoeBlack18
PokerStrategist

Właśnie obejrzałem pierwszą produkcję trenera soekholdem SH NL100. Polecam!!

Odpowiedz
Cytat
MrM1lo
PokerStrategist

Jak Ty ją obejrzałeś jak jest od złota?:D

Odpowiedz
Cytat
jurata
Oldschool Grinder

.

Odpowiedz
Cytat
JoeBlack18 Autor wątku
JoeBlack18
PokerStrategist

Magia ;)

Odpowiedz
Cytat

Siema . Polecam obejrzeć modelowanie Ninjai'a. Teź obejrzałem film soekholdem i jest naprawdę dobry pomimo tego że tyczy się SH. Nie wiem czy zwróciłeś uwagę na jego Huda jakiś kosmos. Sam próbuję coś majstrować z popupem ale nic mi z tego nie wychodzi...

Odpowiedz
Cytat
JoeBlack18 Autor wątku
JoeBlack18
PokerStrategist

Popup jest faktycznie kozacki. Co do tego filmiku to właśnie z rana oglądałem. Super. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat