Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Z 48,72$ do 10 000$

440 Posty
50 Użytkownicy
154 Reakcje
19.9 K Wyświetlenia
Achwen Autor wątku
Achwen
PokerStrategist

Napisane przez Wielgosz
Ja ogólnie gram cashe i coś tam MTT się uczę, ale fakt faktem te hypery na 888 mają niezłe pule. Ogólnie z nich ze 20$ mi wpadło, gdzie na 10 ticketów co dostanę, to moze 2 zdążę wykorzystać. Ogólnie spoko turki żeby sobie poćwiczyc push calling range :D

Ogólnie 888 mi odpowiada bo dużo można "poćwiczyć" ze względu na słabszych graczy do których niestety jeszcze się zaliczam :P ale mam nadzieje ze z czasem uda mi się być średnim a następnie dobrym graczem _grin:

Napisane przez mqrcin
Kiedyś grałem na 888 i całkiem miło to wspominam.
Chyba przestałem grać tylko dlatego, że dostałem gdzieś indziej fajną ofertę rb.

Jak nabuduje bankrol i będzie mi lepiej szło spróbuje ponownie swoich sił na p* _cool:

Odpowiedz
Cytat
Achwen Autor wątku
Achwen
PokerStrategist

Ogólnie ostatnio zauważyłem jedną bardzo dużą swoja wadę z którą staram się walczyć mianowicie brak cierpliwości. Ma ktoś pomysł jak można z tym walczyć

Odpowiedz
Cytat
Achwen Autor wątku
Achwen
PokerStrategist

stan konta: 8,27$

Odpowiedz
Cytat
jimmyjames30
PokerStrategist

Napisane przez Achwen
Ogólnie ostatnio zauważyłem jedną bardzo dużą swoja wadę z którą staram się walczyć mianowicie brak cierpliwości. Ma ktoś pomysł jak można z tym walczyć

Można, może Ci się to wydać kontrowersyjne, ale działa. Medytacja! Tak medytacja, 5 minut dziennie i efekty murowane, jesteś spokojniejszy, skoncentrowany i cierpliwszy :)

Odpowiedz
Cytat
Achwen Autor wątku
Achwen
PokerStrategist

Napisane przez jimmyjames30

Napisane przez Achwen

Można, może Ci się to wydać kontrowersyjne, ale działa. Medytacja! Tak medytacja, 5 minut dziennie i efekty murowane, jesteś spokojniejszy, skoncentrowany i cierpliwszy :)

a masz jakieś sprawdzone techniki bo chętnie bym spróbował

Odpowiedz
Cytat
jimmyjames30
PokerStrategist

Sprawdzonych nie ma bo zależy od Ciebie jak wykonujesz medytacje. Najprostsza jaką znam to bierzesz zwykłe krzesło siadasz wyprostowany i utrzymujesz taką pozycje przez cały czas, ale najważniejsze jest że nie myślisz o niczym, jedyne na czym się skupiasz to jakaś zapętlona czynność. i teraz tak, wyobrażasz sobie tą czynność np. otwieranie się i zamykanie okien przez przeciąg, wdychanie i wydychanie powietrza, albo moje ulubione - przypływ i odpływ wody na plaży :) Ważne jest by te zapętlone czynności wyobrażać sobie równocześnie podczas wdechu i wydechu rozumiesz? Są też medytacje głosowe i inne ale to juz musisz poczytać więcej o tym.

Odpowiedz
Cytat
Achwen Autor wątku
Achwen
PokerStrategist

spoko spróbuje a kiedy najlepiej rano, wieczorem?

Odpowiedz
Cytat
jimmyjames30
PokerStrategist

obojętnie, zacznij od 5 minut dziennie potem możesz sobie wydłużać

Odpowiedz
Cytat
Achwen Autor wątku
Achwen
PokerStrategist

kur@#$ nie ma to jak poniedziałek... zwolnienie z powodu nie spełnienie oczekiwań ( prawdziwe powrót babeczki z macierzyńskiego ...) wiec masakra..

Odpowiedz
Cytat
jamesae
PokerStrategist

No nie za ciekawie :( Olej na razie poksa i ogarnij sprawy ważniejsze. Jeszcze będzie czas. Podejrzewam, że grałeś z presją wyniku za wszelką cenę i dlatego nie szło. Powodzenia i głowa do góry! :gl:

Odpowiedz
Cytat
Achwen Autor wątku
Achwen
PokerStrategist

Teraz to dopiero mam presje... kur#@ jak bym wiedział ze taki numer mi odwalą to bym nie zmieniał wcześniej joba. p.s znacie może warte polecenia oferty pracy w branży ERP poznań

Odpowiedz
Cytat
pawel1803
PokerStrategist

Napisane przez Achwen
Teraz to dopiero mam presje... kur#@ jak bym wiedział ze taki numer mi odwalą to bym nie zmieniał wcześniej joba

A gdzie teraz pracowałeś? A masz możliwość powrotu do starej pracy?

Odpowiedz
Cytat
Achwen Autor wątku
Achwen
PokerStrategist

stan konta 0 $

Odpowiedz
Cytat
Achwen Autor wątku
Achwen
PokerStrategist

Napisane przez pawel1803

Napisane przez Achwen
Teraz to dopiero mam presje... kur#@ jak bym wiedział ze taki numer mi odwalą to bym nie zmieniał wcześniej joba

Teraz pracowałem w poznaniu a wcześniej w Zielonej górze ( i tam ja wypowiedziałem umowę ) wiec nie za bardzo

Odpowiedz
Cytat
pawel1803
PokerStrategist

Napisane przez Achwen

Napisane przez pawel1803

Napisane przez Achwen

Teraz pracowałem w poznaniu a wcześniej w Zielonej górze ( i tam ja wypowiedziałem umowę ) wiec nie za bardzo

A jaka branża? Wiesz zapytać możesz, może jednak da radę wrócić.

Odpowiedz
Cytat
Achwen Autor wątku
Achwen
PokerStrategist

konsultant ERP. Nie da rady powrócić

Odpowiedz
Cytat
mqrcin
Oldschool Grinder

Słabo stary.
A Ty żona + dziecko / dzieci? Bo już nie pamiętam?

Robotę jakąś zawsze ogarniesz. A w międzyczasie możesz przecież szukać lepszej.

Odpowiedz
Cytat
Achwen Autor wątku
Achwen
PokerStrategist

całe szczęście bez dzieci ale żona kończy kurs i też szuka pracy wiec oboje jesteśmy w dupie.. rozesłałem już trochę cv mam nadzieje że się szybko ruszy

Odpowiedz
Cytat
albert012345
PokerStrategist

Życie to potrafi dać czasami w dupsko. Kwestia się nie załamać i iść do przodu.
Powodzenia!

Odpowiedz
Cytat
Achwen Autor wątku
Achwen
PokerStrategist

Napisane przez albert012345
Życie to potrafi dać czasami w dupsko. Kwestia się nie załamać i iść do przodu.
Powodzenia!

ostatni z często dostaje w dupsko..

Odpowiedz
Cytat