Witam, mam na imię Artur, jest to moje drugie podejście blogowe, tak więc nie będę się za dużo rozpisywał, na mój temat.
W pokera na pieniądze gram od 2 lat, praktycznie od samego początku zauroczyły mnie turnieje, niestety z różnymi rezultatami, przeważnie kończące się dla mojego rolla tragicznie. Tak więc jestem graczem przegrywającym, co nie znaczy że nic w życiu nie wygrałem. Największym sukcesem w mtt skoro o nich zacząłem jest 1/172 Super Turbo KO na ftp. oraz 1/429 także na ftp Multi-Rush. Na p* największym sukcesem było zajęcie 3 miejsca w turnieju o gigantycznym wpisowym 10 centów, ale to w sumie nie jest istotne, fakt jest taki że byłem 3/1511 osób. Tak po za tym to miałem pełno okazji to wygrania czegoś większego niestety brak doświadczenia i odrobinę szczęścia powodowały że kończyłem turnieje na dalszych pozycjach.
W Sng moją życiówką są 180 na p* gdzie 2x udało mi się schodzić ze stołu jako ostatni. Wygrałem także 2x 10-centówki 360os. oraz 1x 90 os. Na ftp z kolei moją ulubioną grą były 54os. super turbosy za 2,70. Tych turnieji zagrałem jak na razie najwięcej i jak na razie najwięcej w nich wygrałem. Aż 27x udało mi się dochodzić do HU, niestety tylko 9 razy schodziłem jako zwycięzca.
Prywatnie, tak jak pisałem mam na imię Artur skończone 23 lata, szczęśliwy mąż i ojciec. Zawodowo pracuję pod ziemią na kopalni.
Cele to utrzymanie stałego dobrego poziomu, oraz rozwijanie dotychczasowych umiejętności.
To tyle.
, 9
, 9