.
Interesting - będę zaglądał ♠_thumbsup: też gram sng 11/13$ może się od Ciebie czegoś nauczę
yo!
.
z takimi tezami bym się nie spieszył, najwcześniej za kilka lat będziesz w stanie wyrokować czy był to dobry pomysł. sam kiedyś studiowałem filologię hiszpańską i teraz chętnie bym do niej wrócił
również kojarzę z TLP i pokerzysty, powodzenia
O. Właśnie jak wszedłem na Twojego bloga miałem Mesa na słuchawkach.. ta alkopoligamia.
Też wiem co to "grind" plus picie wiec będe tu zaglądał
Powodzenia!
Płyta..specyficzna.. ale jeśli ktoś ceni Mesa za twórczość i słucha go od 8 lat to może sie spodobać w innym wypadku chyba ludzie mogą go nie zrozumieć.
Dobra bede tu zaglądał bo słuchasz dobrej muzyki.. grasz sng i w dodatku zdarza Ci sie robić to po pijaku
mój faworyt
A nie orientujesz się może czy opłaca się dalej grać te specjalne (z dodaną pulą] satelity do majorsow w niedziele na starsach jak już mam ticket? Bo jakbym dostawał T$ za kolejny wygrany to byłoby super.
BTW zajebisty blog, czytałem od początku. Gl
nie grać po pijaku, nie grać po pijaku, nie grać po pijaku, no i chuj za późno:> Żetony poszły w ruch!:>. Wielki szacun stary za fajnego bloga, powodzenia na stolikach i IR, biuściaste blodnynki pod parasolami, ekhm:> Będę śledził na bieżąco, więc wpisuj na bieżąco:>
No przynajmniej masz już kolejność czynności właściwą;d I co tam dalej słychować...?:>