Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Sekwi MTT - Farcimy

731 Posty
100 Użytkownicy
76 Reakcje
45.9 K Wyświetlenia
hustler9
PokerStrategist

dobra decyzja w pokerze musi być oparta na dobrych założeniach. nadwyraz pewne założenie, że "Boruc conajmniej jednego karnego by wybronił", do tego poparte filmikiem z serii rzutów karnych, która miała miejsce 8 lat temu jakoś skojarzyło mi się ze spotem pokerowym. i tera nie mam znajomego ?(

Odpowiedz
Cytat
JohnyMighty
PokerStrategist

To prawda, ale wpis pewnie emocjonalny, tak jak i reszta ;) Zawsze mozesz mnie zaprosic do znajomych i liczba znajomych pokerzystow bedzie sie zgadzac :D Pozdro.

Odpowiedz
Cytat
bubek90
Oldschool Grinder

ze Szwajcarią pewnie by coś wybronił bo z tego co pamiętam były dwa strzały w środek a ten tłuścioch pewnie by nie zdązył się ruszył i dostał w brzuch :f_thumbsup:. Żeliki niestety za dobrze strzelały i żaden Buffon by tu nie pomógł.

Odpowiedz
Cytat
Sekwi Autor wątku
Sekwi
PokerStrategist

Napisane przez JohnyMighty
Jednemu gosciowi(ktory sie skompromitowal w dwoch ostatnich sezonach) wyszedl manewr ze zmiana bramkarza na rzuty karne i nagle kazdy "madry" mysli, ze jest to jakis magiczny sposob, co jest jakims absurdem. Wrzutka apropos rozkminy pokerowej troche nie na miejscu, ale kazdemu kto wini Fabiana albo Kube, za odpadniecie w cwiercfinale radze zajebac baranka z calej sily w sciane. Dziekuje.

Ten gość zdobył z reprezentacja Holandii brązowy medal, plus wiele innych sukcesów z klubami także spokojnie.
Nigdzie nie napisałem ze winie Fabiana czy tez Kubę za to że odpadliśmy, bo gdyby nie oni to pewnie nie byłoby nas w ćwierćfinale

Odpowiedz
Cytat
Sekwi Autor wątku
Sekwi
PokerStrategist

Napisane przez hustler9
dobra decyzja w pokerze musi być oparta na dobrych założeniach. nadwyraz pewne założenie, że "Boruc conajmniej jednego karnego by wybronił", do tego poparte filmikiem z serii rzutów karnych, która miała miejsce 8 lat temu jakoś skojarzyło mi się ze spotem pokerowym. i tera nie mam znajomego ?(

Czy jest to błędna teza, tego nie wiesz ani ty ,ani nikt inny. Była to moja subiektywna ocena z która możesz się nie zgadzać, ale nazywanie ja durną i dopierdalanie się do pokera i mojej osoby jest słabe.

Ps. Nie rozumiem tez czemu piszesz na forum, nie umiesz na privie sie odezwać

Odpowiedz
Cytat
hustler9
PokerStrategist

Napisane przez Sekwi
Czy jest to błędna teza, tego wiesz ani ty ,ani nikt inny. Była to moja subiektywna ocena z która możesz się nie zgadzać, ale nazywanie ja durną i dopierdalanie się do pokera i mojej osoby jest słabe.

to, że ta teza jest durna, to również moja subiektywna opinia, z którą możesz się nie zgadzać, ale usuwanie jej z dyskusji i mnie ze znajomych jest słabe.

Napisane przez Sekwi
Ps. Nie rozumiem tez czemu piszesz na forum, nie umiesz na privie sie odezwać

w związku z tym co napisałem powyżej - dla beki.

Pozdrawiam, Karol.

Odpowiedz
Cytat
Sekwi Autor wątku
Sekwi
PokerStrategist
JohnyMighty
PokerStrategist

Napisane przez Sekwi

Napisane przez JohnyMighty
Jednemu gosciowi(ktory sie skompromitowal w dwoch ostatnich sezonach) wyszedl manewr ze zmiana bramkarza na rzuty karne i nagle kazdy "madry" mysli, ze jest to jakis magiczny sposob, co jest jakims absurdem. Wrzutka apropos rozkminy pokerowej troche nie na miejscu, ale kazdemu kto wini Fabiana albo Kube, za odpadniecie w cwiercfinale radze zajebac baranka z calej sily w sciane. Dziekuje.

Ten gość zdobył z reprezentacja Holandii brązowy medal, plus wiele innych sukcesów z klubami także spokojnie.
Nigdzie nie napisałem ze winie Fabiana czy tez Kubę za to że odpadliśmy, bo gdyby nie oni to pewnie nie byłoby nas w ćwierćfinale

Ale ja jestem spokojny ;) Chodzilo mi tylko o to, ze roznie mogloby byc i gdyby, wtedy Krul nie dal rady w karnych, to wszyscy pisaliby, ze zmiana bramkarza na karne jest bez sensu itp itd, a sam trener do dupy.

Twoj wpis wygladal jakbys ich obwinial za karne, przynajmniej tak mi sie wydawalo. "Dlaczego Kuba strzelal tam gdzie zawsze" czy " Boruc to jednego karnego wybronilby napewno" nie wyglada to jak gloryfikowanie, a bardziej jak atak na Blaszczykowskiego i Fabianskiego, ale okay, rozne rzeczy w emocjach sie pisze. Cieszy mnie, ze masz swiadomosc, ze gdyby nie ci dwaj goscie, to mogloby nas nie byc w najlepszej osemce turnieju. Pozdro.

Odpowiedz
Cytat
Sekwi Autor wątku
Sekwi
PokerStrategist
Sekwi Autor wątku
Sekwi
PokerStrategist
Nalewajka
PokerStrategist

Widzę że miałeś tylko 1 godnego regularnego przeciwnika szkoda że mu monstera złamali :f_rolleyes:

WP :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Sekwi Autor wątku
Sekwi
PokerStrategist

Napisane przez Nalewajka
Widzę że miałeś tylko 1 godnego regularnego przeciwnika szkoda że mu monstera złamali :f_rolleyes:

WP :f_drink:

chyba dwa razy ci nie siadło :(

Odpowiedz
Cytat
Nalewajka
PokerStrategist

No niestety , dwa razy 2 outowce ale ważne ze choć jeden z nas domknął :f_tongue:

Odpowiedz
Cytat
JonKing75
PokerStrategist

Macie jakąś grupę na Skypie + robicie jakies sweety etc?? Pewnie mnie kojarzysz ze stołów PokerFish888, chętnie bym dołączył do jakiejś grupy pzdr.

Odpowiedz
Cytat
Sekwi Autor wątku
Sekwi
PokerStrategist
Maciekplll
PokerStrategist

Heroes333 to rekin ludojad czy jaki?:D hehe Graty Prezesie!:profit: :profit: :profit:

Odpowiedz
Cytat
Sekwi Autor wątku
Sekwi
PokerStrategist
toMOKASYN
Elite Grinder

Sekwi, Ty chyba grasz fulltime, hm? Jakie plany po 1 stycznia?

Odpowiedz
Cytat
Sekwi Autor wątku
Sekwi
PokerStrategist

Napisane przez toMOKASYN
Sekwi, Ty chyba grasz fulltime, hm? Jakie plany po 1 stycznia?

Tak. Czechy może Niemcy. Czas uciekać !!!!

Odpowiedz
Cytat
maciorka
PokerStrategist

Malta? UK?

kasyn wiecej a i prawo lepsze.

Odpowiedz
Cytat