gratki , dobre wyniki
w walentynki grales ?
Miłości na tym świecie nie ma ;)albo inaczej JEST ale w każdym razie ciężko ją znaleźć, czy nawet zobaczyć tą naprawdę prawdziwą i to nawet w związkach które widzę na co dzień.
Napisane przez CreepyPasta
Jakie ustawienia hud'a?![]()
vpip/pfr/cont bet/ fold cont bet/3bet
fold to 3 bet/steal/ ilość rąk/współczynnik M
Dzięki śliczne za odpowiedź
Btw. szukam jakichś ludzi chętnych do analizy gry, coś tego chętny?
Napisane przez CreepyPasta
Dzięki śliczne za odpowiedźBtw. szukam jakichś ludzi chętnych do analizy gry, coś tego chętny?
![]()
Jak będziesz coś grał to możesz dać znać, mogę cie porailować przez joina i podpowiedzieć tyle ile będę wstanie, albo wyślij czasem jakieś rozdania co do których masz wątpliwości
. Zaakceptuj zaproszenie , odezwij sie na privie bo nawet nie wiem na jakich stawkach grasz , jakie masz wyniki grasz lepiej ode mnie to ja się czegoś nauczę
Napisane przez ahir2013
Czesc Sekwi przyjmij zaproszenie sprawe mam.
Mission complete
Tak jakoś depresyjnie
,,Trzeba być samemu, zawsze samemu, aż stąd do wieczności… Tylko wtedy jest siła, i pragnienie, i nie ma ni cierpień, ani strachu, ani złych snów po drodze…" Marek Hłasko
Jak tam udało się coś urwać bo u mnie QQ<JJ , AA<TT , KK<QQ i AK<AQ i było by na tyle
Za to na cashu +50$
Napisane przez SparcoPL
Jak tam udało się coś urwać bo u mnie QQ<JJ , AA<TT , KK<QQ i AK<AQ i było by na tyleZa to na cashu +50$
nieeee...wjeb
ale po deszczu wychodzi słońce, także tego
Jeszcze cztery lajki do stówki, pomożecie ??
- ale ze mnie żebrak wstyd mi
![]()
Jeszcze cztery lajki do stówki, pomożecie ??- ale ze mnie żebrak wstyd mi
Pomożemy, setny lajk leci ode mnie
Napisane przez kalinos002
![]()
Jeszcze cztery lajki do stówki, pomożecie ??- ale ze mnie żebrak wstyd mi
Pomożemy, setny lajk leci ode mnie
![]()
wielkie dzięki mam nadzieję ze kiedyś będziesz mógł się tym pochwalić
HEHE
Dzisiaj wygrywamy !!!! Ostatnio dwie sesje kilka semi ft , dwa ft no ale ósme miejsca ,aż odechciewa się wklejać screenów. Na ipoker byłem chipleaderem przy left 7 to mi soft wywaliło........skończyło się 5 miejscem.Ostatnio za mało pije alko w czasie sesji może dlatego flipy nie siadają ? ..... więc......czas to zmienić dziś na pewno jakieś piwero wleci. GL w tym dniu wam życzę%%%%%%%%:f_drink: