Dupy nie urywa ale sesja z 250 zł na plus na 888 już 848$ iście wspaniały room
napieprzam jeszcze The Biga na starsach 4.40 w tej chwili 320/730
Dupy nie urywa ale sesja z 250 zł na plus na 888 już 848$ iście wspaniały room
napieprzam jeszcze The Biga na starsach 4.40 w tej chwili 320/730
Małe podsumowanie mojej sesji z przed 4 dni. Grało się spoko, ale niestety jak to często bywa zabrało szczęścia w końcówce.
The Big $4.40 [$15K Gtd] $4.00+$0.40 21/7197 - $67.36
Za pierwsze miejsce 4 tys dolców masakra. Pod koniec przegrałem TT na AQ na shorta. Pięć rozdań potem na 5M gram all inn z CO mając JJ, no i wpadam na AA
$5.50 NL Hold'em [$5K Gtd] $5.00+$0.50 12/1581- $61.65
Dead kart pod koniec i na shorcie w dupeczke za przeproszeniem
$1,750 GP Freezeout $5.00+$0.50 26/378 $13.23
QQ vs KK Buuuu
Prócz tego jeszcze 3 ITM
Wpisowe 67$ Wygrana 152$
Czyli 255 zł do przodu
Napisane przez stekubuk
Fajne wyniki finansowe przez weekend :fdrinkCo to za skórka na P*?
![]()
GL
No zawsze
a skórka to old black i masz ją do wyboru w lobby pokerstars
Ostatnio sesje udane, wydaje mi się też że gram bardziej optymalnie. Z chęcią dzisiaj też bym pograł, no ale trzeba zobaczyć w akcji Lewangolskiego. Jako kibic Fc Barcelony z przyjemnością obejrzę odpadnięcie Realu
No a jutro Remondata i cud na Camp Nou, jako kibic i miłośnik magii zespołu Blaugrany, jestem gotów powiedzieć Yes we Can Jutro wydarzy się cud i głeboko w to wierzę
Ostatnio nie ma się czym chwalić bo trzy i dwu outowce ...... walił ich pies
Regularne Asy na river itp itd jeśli tak dalej pójdzie to będe zbierał gruz.
Należało by zdegradować fishki piętro niżej i tam niech sie bawią, bo to kurcze nawet nie jest śmieszne
Dobra nie ma się czym chwalić to se wkleje screena z wspaniałego wyniku w wspaniałym turnieju WSOOP 2013 EVER NEVER JA PIERDOLE

Nareszcie wpis
Spokojnie, nie każdy od razu wygrywał setki tysięcy playmoney
Twój czas jeszcze nadejdzie, tylko bądź cierpliwy i solidnie pracuj nad grą i mindsetem
Graty wyniku :fdrink jakiś początek jest
Napisane przez Sekwi
Nad mindsetem nie będę pracować. dlaczego ? Bo jestem przekurwiście dobry, a mój czas przyjdzie tylko żeby to nie było za 30 lat
wczoraj ładnie cisnąłeś tez w drugim turku $500 Guaranteed gdzie odpadłem 22 drugi ty trochę wcześniej podajże ♦
again udana sesja szkoda że nie więcej ale nie ma co marudzić
Na końcu flipek przegrany AT na K9 sick