Siema, jestem haluc, mówią na mnie haluc i nie umiem grać w pokera.
Jestem wspaniałym rocznikiem 1989, mieszkam gdzieś w Zagłębiu Dąbrowskim. Studiując na jednej ze śląskich uczelni jeden ze ścisłych kierunków.
Wychowuję się na dużym blokowisku, często spożywając duże ilości alkoholu z kumplami, zazwyczaj robiąc to na ławce na placu zabaw dla dzieci (
)
Oprócz pokera interesuję się także siatkówką, razem ze znajomymi wynajmujemy salę raz w tygodniu i gramy dla rozrywki i zdrowia żeby zrzucić ten piwny brzuszek.
Więcej o mnie będziecie się dowiadywać czytujac regularnie mojego bloga.
Moja pokerowa historia jest dosyć skomplikowana. Pierwszy raz widziałem grę będąc w pewnym bilardowo - pokerowym lokalu w mojej miejscowości. Grając w bilarda spoglądałem na chłopaków którzy grali w karty ale niezbyt chętnie bo uważałem że to typowo losowa gra a gracze to hazardziści - PRZEPRASZAM
Następnie zacząłem oglądać na sportklubie Poker After Dark i okazało się że to wcale nie jest taka losowa gra, zacząłem się interesować głębiej. Wpłaciłem pierwszą dychę na bwin - jak szybko wpłaciłem, tak szybko przegrałem
Następną wpłatę już rozmnożyłem i od tego momentu zawsze byłem na + grając w pokera.
Po jakimś czasie znalazłem PS.com i zacząłem czytać artykuły, oglądać filmy.
Moje największe wygrane:
:spade:2 miejsce w 1,2k guar SH na bwin
:spade:3 miejsce w 1,2k guar FR na bwin
ale wtedy jeszcze nie wiedziałem co to BRM i grałem w turkach z wpisowym $22 mimo że BR mi nie pozwalał na to
Co do wyników po zapoznaniu się z podstawami zawartymi na PS.com to mogę pochwalić się paroma FT w 180os na starsach.
Dodatkowo:
8 z 5k
Spoiler

7 z 512
Spoiler

+ sporo wygranych ubrań na 888poker (dzięki którym wykres w HM idzie do góry a stan BR w dół...)
Co do ubrań jest to mój problem bo gdyby nie one to mój roll byłby większy o ponad $150 jednak co ja poradzę że lubię się przylansować w pokerowych ciuszkach po dzielni?
Generalnie moja gra to siedzenie w MTT na micro - gdyby nie chipouty to mógłbym grać wyżej ale teraz raczej już nie będę robił chipoutów to mam nadzieję ze za jakiś czas spotkamy się na wyższych stawkach. Obecnie mozna mnie spotkać na 888poker oraz europoker pod nickiem halucek.
Na blogu będę prezentował swoje sukcesy, dzielił się ciekawymi rozdaniami i przemyśleniami nie różne tematy - niekoniecznie związane z pokerem oraz oczekiwał dobrych rad od tych którzy są w to ode mnie lepsi.
Kiedyś spotkam się z Pyszałkiem w HU ME WSOP - tego mi życzcie