Przejdź do forum
od frerolla do dobr...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

od frerolla do dobrego rolla

34 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,441 Wyświetlenia
Wojtalenko

Witam jestem studentem i to już mój któryś z kolei blog. Mam teraz chwile wolnego czasu wiec zakładam go czysto dla zabawy żeby zobaczyc czy mi sie uda. Będe grał na party poker jakieś frerolle dla pokerstrategy i spróbuje zrobić coś z niczego. Dzisiaj jest turniej o 23 ale nie wiem czy dam rade go zagrać. Prosze nie komentować w stylu idź pracować do biedronki wiecej zarobisz bo to nie o to w tym blogu mi chodzi.

Bankroll na chwile obecną: 0$

Odpowiedz
Cytat
33 odpowiedzi
tojaczajka

Powodzonka!!!
Trzymam kciuki!

Odpowiedz
Cytat
dendi93

Powodzenia:)
Bede zaglądał :fdrink

Odpowiedz
Cytat
rafalk100

Dobrze kojarzę Cie z PLO na starsach? Przerzuciłeś się na MTT? :)

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko Autor wątku
Wojtalenko

w PLO10 gral mój kumpel Mihalenko dość długo to moze dlatego go kojarzysz ja raczej zawsze wolałem sitki od casha.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Jak od 0 chcesz zaczynać to zainteresuj się everestem...
Tam jest co prawda tylko 1 turniej dziennie z PS, ale gra ~600 osób. Sitouty są bardzo szybko wywalane (15 min) zostaje z 300-400 osób. Ogólnie na everku we freerollach sitauty są wywalane. Bardzo łatwo dostać się do kasy.
Do tego jak wyrobisz 5sp x 5 razy w tygodniu (1$ raku = 8sp) to dostajesz wejściówkę do freerolla 500$.
Do tego masz chyba 3-4 100$ freerolle codziennie ale w nich gra już dużo osób. Porównywalnie do PP.
I jeszcze masz szaste, ale to raczej ci odradzam.

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko Autor wątku
Wojtalenko

no szaste dzisiaj próbowałem ale wygralem 6 centow po godzinie gry to zrezygnowałem ale musze znaleźć ten turniej na everku co mówisz, póki co zaraz zagram 100$ pokerstrategy freroll na party może sie uda wygrać jakieś 2 centy hehe.

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko Autor wątku
Wojtalenko

nie udało sie niestety ale może shipne o 24 jest 250 $ freroll ;p

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko Autor wątku
Wojtalenko

gram sobie mam 115k fajna struktura tego turnieju jest 10k graczy w czym ponad polowa chyba na sit oucie od poczatku i gra sie takie jakby hupy na 10osobowych stołach ;p Aha i dzięki za komentarze.

Odpowiedz
Cytat
TMac131533

FT tego turka jest po 5 rano...

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko Autor wątku
Wojtalenko

... w co ja sie wpakowałem lol trudno musze go skończyć ale wiecej go chyba nie zagram ;p

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko Autor wątku
Wojtalenko

wreszcie AK może przegram

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko Autor wątku
Wojtalenko

KJ<T8 za 400k w puli ale ciesze sie bo chce iść spać

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko Autor wątku
Wojtalenko

ehh trafilem karete 8 i mam spowrotem 300k :(

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko Autor wątku
Wojtalenko

omg flip mi wszedl mam 350k. Musze to przegrać jakos

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko Autor wątku
Wojtalenko

nie mam juz sily grac wsypalem specjalnie J6 z nadzieja ze dostane call i dostalem call od KT i przegrałem ide spać wygrałem 27 centów :)

Odpowiedz
Cytat
jack5on

Mam dokładnie taki sam plan jak Ty :) przedwczoraj nawet udało mi się wygrać tego turka od PS na Party :D ale z 20$ zostało już 13, bo oczywiście skusiłem się na cashe i AllIny z AA i KK nie weszły :/ to się nazywa pech...

Powodzenia życzę i mam nadzieje, że zobaczymy się przy FT :)

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko Autor wątku
Wojtalenko

fajnie że nie tylko ja sie męcze w darmowych turniejach. Szkoda wczorajszego turnieju bo juz bylem w pierwszej dziesiatce na 150 pozostalych osob ale mi sie spac strasznie chcialo a dzisiaj wczesnie rano musialem wstać wiec wizja grania do prawie 6 rano mnie przerażała, dlatego przegrałem go troche na siłe :) Dobra mam 20 centów i spróbuje zrobić z tego 1$ na fixed limit holdem jak mi sie uda to zagram sobie jakiś mtt za 1$ :)

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko Autor wątku
Wojtalenko

bankroll spowrotem 0$ AK<Q8 praktycznie pre flop.

Odpowiedz
Cytat

jak dla mnie trochę bezsens męczyć się tyle , żeby ugrać tego dolara a potem przepieprzyć go w 1 mtt skoro masz już dolca to próbuj grać jakieś micro SnG
te 5-10 BI i może coś więcej z tego zrobisz bo szansa na to że ugrasz coś więcej w 1 mtt jest marna..

Tak czy siak będę zaglądał , bo sam postawiłem sobie podobny cel tylko ja zaczynam z 0,5 $ bo tyle jakoś zostało mi na everku

Powodzenia :)

Odpowiedz
Cytat