Przejdź do forum
My life.My rules. M...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

My life.My rules. MTT / SNG 180turbo

297 Posty
47 Użytkownicy
0 Reakcje
12.5 K Wyświetlenia
wukaesiak
Oldschool Grinder

Napisane przez Jarzab86
GL!! ♠_thumbsup:

Party Poker :facepalm: :rage:
Co za oszuści!! :ayfkm:

:rage: :rage: :rage:

Odpowiedz
Cytat
rafalk100
Oldschool Grinder

wiem, że jesteś fanką, a niedawno wyszedł świetny nowy singiel, więc wrzucam
BUM BUM BUM BUM!

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
kattskill
PokerStrategist
Spoiler

Napisane przez Lakshanya82
Oto wyniki ostatniej sesji :

Schedule na dzis :)

WML! :f_love:

no i co, jak sesja? grałaś coś w tygodniu? opowiadaj, bo świeżych wiadomości brak :)

Odpowiedz
Cytat
Lakshanya82 Autor wątku
Lakshanya82
PokerStrategist

MTT NIEDZIELA :

SNG :

Ten tydzien to glownie sitki ze wzgledu na zapierdziel w pracy :( Od next week wracam do normalnych sesji MTT :) Niech moc bedzie z nami :fdrink

e: wkradl sie przy MTT chochlik - kwota po prawej na dole to winnings ;)

Odpowiedz
Cytat
kattskill
PokerStrategist

a ty grasz w pracy?

Odpowiedz
Cytat
JonKing75
PokerStrategist

Hej nie uważasz że przy takim stanie rolla nie powinnaś grać mniejszych sesji, które będą się mieścić w przedziale 2%-5% total bankrolla. Bo z tego co zauważyłem grasz sesje po 200$ gdzie stanowi to 14-15 procent twojego rolla. Według mnie żeby zaczynać przygode z MTT, gdzie twój edge przewidywany w turniejach nie jest na tyle wysoki żebyś mogła nim wyrównywać wariancje, to musisz przynajmniej na początku starać sie grac według bankroll managementu. Jeżeli już to shotować po jednym lub dwóch wyższych turków. Pozdrawiam:-)))

Odpowiedz
Cytat
B4tolOmeO
PokerStrategist

Napisane przez JonKing75
Hej nie uważasz że przy takim stanie rolla nie powinnaś grać mniejszych sesji, które będą się mieścić w przedziale 2%-5% total bankrolla. Bo z tego co zauważyłem grasz sesje po 200$ gdzie stanowi to 14-15 procent twojego rolla. Według mnie żeby zaczynać przygode z MTT, gdzie twój edge przewidywany w turniejach nie jest na tyle wysoki żebyś mogła nim wyrównywać wariancje, to musisz przynajmniej na początku starać sie grac według bankroll managementu. Jeżeli już to shotować po jednym lub dwóch wyższych turków. Pozdrawiam:)))

Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale Ona gra na stackingu więc pewnie ma to ustalone z inwestorem/ami jakie turnieje gra i za ile procent rolla :)

Lakshanya82, gl i grubych shipów :)

Odpowiedz
Cytat
JonKing75
PokerStrategist

Ciężka sprawa zrobić w takim przypadku dobre wyniki, ale gl:-))

Odpowiedz
Cytat
Lakshanya82 Autor wątku
Lakshanya82
PokerStrategist

Napisane przez B4tolOmeO

Napisane przez JonKing75
Hej nie uważasz że przy takim stanie rolla nie powinnaś grać mniejszych sesji, które będą się mieścić w przedziale 2%-5% total bankrolla. Bo z tego co zauważyłem grasz sesje po 200$ gdzie stanowi to 14-15 procent twojego rolla. Według mnie żeby zaczynać przygode z MTT, gdzie twój edge przewidywany w turniejach nie jest na tyle wysoki żebyś mogła nim wyrównywać wariancje, to musisz przynajmniej na początku starać sie grac według bankroll managementu. Jeżeli już to shotować po jednym lub dwóch wyższych turków. Pozdrawiam:)))

Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale Ona gra na stackingu więc pewnie ma to ustalone z inwestorem/ami jakie turnieje gra i za ile procent rolla :)

Lakshanya82, gl i grubych shipów :)

Dziekuje , ze mnie wyreczyles z odpowiedzia ;) Sledze Twojego bloga , swietne wyniki ;)

JonKing75: nie zaczynam przygody z MTT ;) Nie wiem czy orientujesz sie jak wyglada schedule na FTP , ale nie ma tam tylu MTT co na starsach w przedziale 1$-5$ by moc sobie wybierac.W turkach 1-11$ czuje sie bardzo dobrze i przy regularnej grze mozna robic ladne profity.Od razu rzucaja mi sie na usta slowa pewnej piosenki: ' o mnie sie nie martw, o mnie sie nie martw ja sobie rade dam...'.Pozatym na jakiej podstawie oceniasz , ze nie mam edge na te stawki ?

Odpowiedz
Cytat
Lakshanya82 Autor wątku
Lakshanya82
PokerStrategist

Napisane przez kattskill
a ty grasz w pracy?

Dlaczego mialabym grac w pracy ??

Odpowiedz
Cytat
Lakshanya82 Autor wątku
Lakshanya82
PokerStrategist

Napisane przez rafalk100
wiem, że jesteś fanką, a niedawno wyszedł świetny nowy singiel, więc wrzucam
BUM BUM BUM BUM!

Spoiler

:f_love: ♠_love: :f_love: ♠_love:

Odpowiedz
Cytat
JonKing75
PokerStrategist

Nie rozumiem troche, skoro w schedule grasz również na P*. To turnieje w przedziale odpowiednim do rolla są jak najbardziej. Nie wiem czy masz edga na dane limity, ale wiem że jesteś podatna na wariancje. Jak grasz sesje za 15% rolla to raczej wariancji nie ograniczasz. Turki w przedziale 1-11 możesz grać i nie stanowi to żadnej przeszkody przy założeniu że grasz danym procentem rolla i wiadomo że edga możesz tam mieć:-))

Odpowiedz
Cytat
Lakshanya82 Autor wątku
Lakshanya82
PokerStrategist

Napisane przez JonKing75
Nie rozumiem troche, skoro w schedule grasz również na P*. To turnieje w przedziale odpowiednim do rolla są jak najbardziej. Nie wiem czy masz edga na dane limity, ale wiem że jesteś podatna na wariancje. Jak grasz sesje za 15% rolla to raczej wariancji nie ograniczasz. Turki w przedziale 1-11 możesz grać i nie stanowi to żadnej przeszkody przy założeniu że grasz danym procentem rolla i wiadomo że edga możesz tam mieć:))

Jak widzisz jest to sesja niedzielna ;) Dlatego gram bigi i storma :)

Odpowiedz
Cytat
Lakshanya82 Autor wątku
Lakshanya82
PokerStrategist
kattskill
PokerStrategist

Jak dzisiejsza sesja?

Odpowiedz
Cytat
Lakshanya82 Autor wątku
Lakshanya82
PokerStrategist

dzisiejszej sesji nie gram ... znamy sie wogole ? ?( ♠_tongue:

Odpowiedz
Cytat
kattskill
PokerStrategist

No to się przedstawię ... kattskill jestem :)
Śledzę Twój blog (od czasu jak został wybrany) , czasami gramy te same turnieje.
Nie widziałem Cię dzisiaj nigdzie przy stole, więc zapytałem, chyba że nie chcesz żebym zaśmiecał Ci blog to powiedz. :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Lakshanya82 Autor wątku
Lakshanya82
PokerStrategist

Napisane przez kattskill

No to się przedstawię ... kattskill jestem :)
Śledzę Twój blog (od czasu jak został wybrany) , czasami gramy te same turnieje.
Nie widziałem Cię dzisiaj nigdzie przy stole, więc zapytałem, chyba że nie chcesz żebym zaśmiecał Ci blog to powiedz. :f_cool:

Spoko , nie zasmiecasz ;) Wczoraj nie gralam od jutra znowu wracam do regularnej gry :) Czas by powrocic na odpowiedni tor :nh

Odpowiedz
Cytat
Lakshanya82 Autor wątku
Lakshanya82
PokerStrategist

Mam problem i potrzebuje czyjejs pomocy ;) Czy orientuje sie ktos z was jak moge odpalic programy windowsowe na MacBooku ??? Chodzi mi konkretnie o Pszemek Poker ... to co wymyslili z graniem na stronce we flashu to jest kpina i marnowanie $ ...Jesli ktos z was potrafi pomoc napewno sie odwdziecze :P

Odpowiedz
Cytat
slawciu
PokerStrategist

Mam problem i potrzebuje czyjejs pomocy ;) Czy orientuje sie ktos z was jak moge odpalic programy windowsowe na MacBooku ??? Chodzi mi konkretnie o Pszemek Poker ... to co wymyslili z graniem na stronce we flashu to jest kpina i marnowanie $ ...Jesli ktos z was potrafi pomoc napewno sie odwdziecze :P

poczytaj o wirtualnych maszynach :)

Odpowiedz
Cytat