Napisane przez Jarzab86
GL!! ♠_thumbsup:Party Poker
![]()
![]()
Co za oszuści!!![]()
wiem, że jesteś fanką, a niedawno wyszedł świetny nowy singiel, więc wrzucam
BUM BUM BUM BUM!
Hej nie uważasz że przy takim stanie rolla nie powinnaś grać mniejszych sesji, które będą się mieścić w przedziale 2%-5% total bankrolla. Bo z tego co zauważyłem grasz sesje po 200$ gdzie stanowi to 14-15 procent twojego rolla. Według mnie żeby zaczynać przygode z MTT, gdzie twój edge przewidywany w turniejach nie jest na tyle wysoki żebyś mogła nim wyrównywać wariancje, to musisz przynajmniej na początku starać sie grac według bankroll managementu. Jeżeli już to shotować po jednym lub dwóch wyższych turków. Pozdrawiam:-)))
Napisane przez JonKing75
Hej nie uważasz że przy takim stanie rolla nie powinnaś grać mniejszych sesji, które będą się mieścić w przedziale 2%-5% total bankrolla. Bo z tego co zauważyłem grasz sesje po 200$ gdzie stanowi to 14-15 procent twojego rolla. Według mnie żeby zaczynać przygode z MTT, gdzie twój edge przewidywany w turniejach nie jest na tyle wysoki żebyś mogła nim wyrównywać wariancje, to musisz przynajmniej na początku starać sie grac według bankroll managementu. Jeżeli już to shotować po jednym lub dwóch wyższych turków. Pozdrawiam:)))
Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale Ona gra na stackingu więc pewnie ma to ustalone z inwestorem/ami jakie turnieje gra i za ile procent rolla
Lakshanya82, gl i grubych shipów
Napisane przez B4tolOmeO
Napisane przez JonKing75
Hej nie uważasz że przy takim stanie rolla nie powinnaś grać mniejszych sesji, które będą się mieścić w przedziale 2%-5% total bankrolla. Bo z tego co zauważyłem grasz sesje po 200$ gdzie stanowi to 14-15 procent twojego rolla. Według mnie żeby zaczynać przygode z MTT, gdzie twój edge przewidywany w turniejach nie jest na tyle wysoki żebyś mogła nim wyrównywać wariancje, to musisz przynajmniej na początku starać sie grac według bankroll managementu. Jeżeli już to shotować po jednym lub dwóch wyższych turków. Pozdrawiam:)))Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale Ona gra na stackingu więc pewnie ma to ustalone z inwestorem/ami jakie turnieje gra i za ile procent rolla
![]()
Lakshanya82, gl i grubych shipów
![]()
Dziekuje , ze mnie wyreczyles z odpowiedzia
Sledze Twojego bloga , swietne wyniki
JonKing75: nie zaczynam przygody z MTT
Nie wiem czy orientujesz sie jak wyglada schedule na FTP , ale nie ma tam tylu MTT co na starsach w przedziale 1$-5$ by moc sobie wybierac.W turkach 1-11$ czuje sie bardzo dobrze i przy regularnej grze mozna robic ladne profity.Od razu rzucaja mi sie na usta slowa pewnej piosenki: ' o mnie sie nie martw, o mnie sie nie martw ja sobie rade dam...'.Pozatym na jakiej podstawie oceniasz , ze nie mam edge na te stawki ?
Napisane przez rafalk100
wiem, że jesteś fanką, a niedawno wyszedł świetny nowy singiel, więc wrzucam
BUM BUM BUM BUM!Spoiler
♠_love:
♠_love:
Nie rozumiem troche, skoro w schedule grasz również na P*. To turnieje w przedziale odpowiednim do rolla są jak najbardziej. Nie wiem czy masz edga na dane limity, ale wiem że jesteś podatna na wariancje. Jak grasz sesje za 15% rolla to raczej wariancji nie ograniczasz. Turki w przedziale 1-11 możesz grać i nie stanowi to żadnej przeszkody przy założeniu że grasz danym procentem rolla i wiadomo że edga możesz tam mieć:-))
Napisane przez JonKing75
Nie rozumiem troche, skoro w schedule grasz również na P*. To turnieje w przedziale odpowiednim do rolla są jak najbardziej. Nie wiem czy masz edga na dane limity, ale wiem że jesteś podatna na wariancje. Jak grasz sesje za 15% rolla to raczej wariancji nie ograniczasz. Turki w przedziale 1-11 możesz grać i nie stanowi to żadnej przeszkody przy założeniu że grasz danym procentem rolla i wiadomo że edga możesz tam mieć:))
Jak widzisz jest to sesja niedzielna
Dlatego gram bigi i storma
Napisane przez Lakshanya82
dzisiejszej sesji nie gram ... znamy sie wogole ?♠_tongue:
No to się przedstawię ... kattskill jestem
Śledzę Twój blog (od czasu jak został wybrany) , czasami gramy te same turnieje.
Nie widziałem Cię dzisiaj nigdzie przy stole, więc zapytałem, chyba że nie chcesz żebym zaśmiecał Ci blog to powiedz.
Napisane przez kattskill
dzisiejszej sesji nie gram ... znamy sie wogole ?♠_tongue:
No to się przedstawię ... kattskill jestem
![]()
Śledzę Twój blog (od czasu jak został wybrany) , czasami gramy te same turnieje.
Nie widziałem Cię dzisiaj nigdzie przy stole, więc zapytałem, chyba że nie chcesz żebym zaśmiecał Ci blog to powiedz.![]()
Spoko , nie zasmiecasz
Wczoraj nie gralam od jutra znowu wracam do regularnej gry
Czas by powrocic na odpowiedni tor :nh
Mam problem i potrzebuje czyjejs pomocy
Czy orientuje sie ktos z was jak moge odpalic programy windowsowe na MacBooku ??? Chodzi mi konkretnie o Pszemek Poker ... to co wymyslili z graniem na stronce we flashu to jest kpina i marnowanie $ ...Jesli ktos z was potrafi pomoc napewno sie odwdziecze
Mam problem i potrzebuje czyjejs pomocyCzy orientuje sie ktos z was jak moge odpalic programy windowsowe na MacBooku ??? Chodzi mi konkretnie o Pszemek Poker ... to co wymyslili z graniem na stronce we flashu to jest kpina i marnowanie $ ...Jesli ktos z was potrafi pomoc napewno sie odwdziecze
![]()
poczytaj o wirtualnych maszynach