Siemaa z tej strony dadzio , gram mtt na ipoker i party miksuje stawki z 5-22 e$ z shotami na 109 i wyżej , po kolejnym spadku pomyślałem ,że założę bloga motywacyjnego z grą i około pokerowym życiem .
Ostatnio były jakieś wyniki jednak poszły na shoty, aktualnie odbudowa rola plus dużo nauki. Grałem na ipoker pod nickiem dadzioo10 jednak niestety tego roomu już nie ma .. aktualnie gram pod nickami :
ipoker titan - dadziooxd
party- LuckyFlowerr
Spoiler

Spoiler
Poker:
Dopiero zobaczyłem pierwszy film Wombata szkoda ,że wcześniej nie oglądałem jego gry, aktualnie oglądam drugi film, plus czytanie poker mindset , wcześniej filmy zagranicznych trenerów. Będę poświęcał więcej czasu na naukę a mniej na grę w ogólnym rozrachunku w tym miesiącu , dziś sesja jutro nauka + analiza rozdań
Poker Mindset książka - [20%]
2 Film Wombata - [20%]
Poza pokerowo zainteresowałem się tematem medytacji , jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o takie sprawy wciągnąłem się przez posty whys0serious , spodobało mi się i zacząłem już działać w temacie i powoli coś próbować medytować
Stopień laika osiągnięty w [10%]
Pascal Mercier - Nocny pociąg do Lizbony [75%]
Polecam książkę Petera fajnie się czyta na oderwanie od pokera , ciekawa wciągająca historia
Największy progres bez fajki 17 dzien!
AVE GL