Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

MTT / Wyzwania / Nauka / Gra

7 Posty
2 Użytkownicy
8 Reakcje
426 Wyświetlenia
dadzio10
PokerStrategist

:welcome:

Siemaa z tej strony dadzio , gram mtt na ipoker i party miksuje stawki z 5-22 e$ z shotami na 109 i wyżej , po kolejnym spadku pomyślałem ,że założę bloga motywacyjnego z grą i około pokerowym życiem .

Ostatnio były jakieś wyniki jednak poszły na shoty, aktualnie odbudowa rola plus dużo nauki. Grałem na ipoker pod nickiem dadzioo10 jednak niestety tego roomu już nie ma .. aktualnie gram pod nickami :

ipoker titan - dadziooxd
party- LuckyFlowerr

Spoiler

Spoiler

Poker:

Dopiero zobaczyłem pierwszy film Wombata szkoda ,że wcześniej nie oglądałem jego gry, aktualnie oglądam drugi film, plus czytanie poker mindset , wcześniej filmy zagranicznych trenerów. Będę poświęcał więcej czasu na naukę a mniej na grę w ogólnym rozrachunku w tym miesiącu , dziś sesja jutro nauka + analiza rozdań

Poker Mindset książka - [20%]

2 Film Wombata - [20%]

Poza pokerowo zainteresowałem się tematem medytacji , jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o takie sprawy wciągnąłem się przez posty whys0serious , spodobało mi się i zacząłem już działać w temacie i powoli coś próbować medytować :)

Stopień laika osiągnięty w [10%]

Pascal Mercier - Nocny pociąg do Lizbony [75%]
Polecam książkę Petera fajnie się czyta na oderwanie od pokera , ciekawa wciągająca historia

Największy progres bez fajki 17 dzien! :sfishg: :banana:

AVE GL :sfishy:

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
dadzio10 Autor wątku
dadzio10
PokerStrategist

Grałem dziś od rana i ładnego szipka zaliczyłem na party w 22 frezie turbo , wygrany hu z dobrym regiem :) niestety nie moge nic lepszego zaliczyć na titan. Mam jeszcze 2/47 w 22$ turbo na party z 17 i kończę sesje zadowolony z gry :sfishy:

cele :
2 Film Wombata - [100%]
3 film Wombata [0%]

Książka Poker Mindset [25%]

Muzyczka ;

Odpowiedz
Cytat
dadzio10 Autor wątku
dadzio10
PokerStrategist

HU z kozakiem szkoda ,że nie wygrałem

Książka Poker Mindset [50%]

medytacja
Stopień laika osiągnięty w [30%]

Odpowiedz
Cytat
dadzio10 Autor wątku
dadzio10
PokerStrategist

Ihaaaaaaaaaaaaaaa w hu przegralem set na strita trudno 1,1k$ cieszy!!

Odpowiedz
Cytat
dadzio10 Autor wątku
dadzio10
PokerStrategist

Dostałem 4 darmowe spiny na William Hillu , zarejestrowałem się do czterech i trafiłem pota x200 i go wygrałem , co za fart trzeba mieć żeby tak wylosować :fuckyeah: :fuckyeah:

Odpowiedz
Cytat
dadzio10 Autor wątku
dadzio10
PokerStrategist

:f_love: niedziela i poniedziałek , dobrze ,że mam na 11 to mogłem spokojnie grać wczoraj i dziś , ciężko się gra na kacu ale niedzieli nie można odpuszczać :f_love:

czytam drugi raz poker mindset i gram

eloooooooooooo gll

Odpowiedz
Cytat
finek96
Oldschool Grinder

Dadzio mam pytanie na priv. Powodzenia w turniejach :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat