Przejdź do forum
MTT- W słabości le...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

MTT- W słabości leży siła

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
148 Wyświetlenia
JonKing75
PokerStrategist

Siema, gram w MTT od jakiegoś roku, w poksa troche dłużej bo pewnie z 5 lat, począwszy od śmiesznych cashy, po drodze przechodząc do NL50. Jako ze mam zajawke na pisanie także, okazuje się że zainwestuje troche czasu w wyskorbanie czasem czegoś tutaj. Moje wyniki to puki co: Ych1pS1smYs00n gier483 $4.23 $8.02 ROI69.9% PROFIT $2,044 74 plus okolo 2k na 888 z podobnym ROI. Mam nadzieje ze uda mi sie tu dzielić sukcesami oraz następującym progresem w grze. Oraz że jak będe się tiltował to napisanie co leży i gdzie na wątrobie pomoże źółci znależć miejsce pochówku w słowie pisanym.
Oprócz powyższych informacji o mnie to w tym momencie obkuwam numenklurature prawnicza w związku przystąpienia na egzamin prawniczy za pare dni. Także wish me good luck i dozobaczenia w tym wątku ! :_)) ps: Nie ogarniam za bardzo jak wrzucic z sharka staty może ktoś mi zespojleruje jak to zrobić wdzieczność gwarantowana...

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Lakshanya82
PokerStrategist

wrzucasz gdzies na stronke screena swoich statow z sharka (np. na imageshack) i wklejasz linka na forum ;)

Odpowiedz
Cytat
JonKing75 Autor wątku
JonKing75
PokerStrategist

Dzięki za cynk!! :) 100 lat shipów !!!

Odpowiedz
Cytat

I jakieś nowości? Czemu nie piszesz więcej na blogu? Przestałeś grać?

Odpowiedz
Cytat