Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

MTT w Paryżu

19 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
979 Wyświetlenia
Lukasz40i4
Oldschool Grinder

Witam. Pokerowo moje życie odwróciło się w ostatnim czasie o 180 stopni. Zacząłem studia we Francji, przez co musiałem przestać grać na Pokerstars.com. A grałem dużo, głównie MTT, nawet z jakimiś tam sukcesami. Cel był prosty - zarobić na studia, więc od grudnia do lipca grałem po kilka razy w tygodniu, regularnie robiąc 30-40+ godzin. Była to dla mnie duża zmiana, bo wcześniej grałem w pokera raczej dla rozrywki niż pieniędzy, gdy akurat nie miałem czegoś lepszego do roboty.

Wielu uważa, że nie powinno się ustalać sobie celów monetarnych grając w pokera. Ma to oczywiście sens, szczególnie, gdy gra się MTT. Wariancja tutaj potrafi skruszyć najtwardszy mindset (wyjątek: buddyjscy mnisi i forumowy kolega Chestera20o). Problem polega jednak na tym, że trzeba przejmować się pieniędzmi wygrywanymi/przegrywanymi, ponieważ zwalanie wszystkiego na wariancję może być czasem zgubne - zamiast skupiać się nad naszą grą i ewentualnymi błędami, możemy tłumaczyć się pechem i grać dłuższy czas po prostu źle. Dlatego dla mnie ustalanie takich celów jest ok.

W tym blogu będę zamieszczał swoje przemyślenia na temat pokera, życia o może rozdań. Jak ktoś coś ciekawego z tego wyniesie to fajnie, jeśli zaś uzna, że stracił czas - z góry przepraszam, zrobiłem to przypadkowo.

We Francji bez pokera wytrzymałem półtora miesiąca, wpłaciłem resztkę pieniędzy, które miałem na MB - jakieś 450 euro i buduję rolla. Dobiłem po tygodniu do 1200, i przetiltowałem połowę na cashach, a połowę straciłem grając niedzielne majorsy i statelitki do FPS :) Na szczęście wczoraj wygrałem Hota 5$ i zgarnąłem oszałamiające 760 euro. Tak więc dzisiaj roll 1300 euro i gram m. in. FCOOPa, Warm Upa i parę innych turków, włącznie z jakąś głupią satelitą za 100e do której się zarejestrowałem przez przypadek :ayfkm: Tak więc dla mojego rolla jednak byłoby korzystnie, żebym coś dzisiaj wygrał _ugly:

Odpowiedz
Cytat
18 odpowiedzi
Lukasz40i4 Autor wątku
Lukasz40i4
Oldschool Grinder

A w ogóle to kolejny raz nie działa mi HM. Ktoś już może testował Pokertrackera 4?

Odpowiedz
Cytat
asiarat
Oldschool Grinder

siema

jezeli chodzi o p.trackera nie pomoge

ale dzis po meczarniach ze skanami konta zweryfikowali mi je i zagralem 4 pierwsze turki i nawet 1 ft w hocie 15e :D odpadlem ofc. 9 y izolujac donka aq-at std

zajebiste jest to ze hoty , bigi i co jeszcze nie wiem ale widzialem tez ht mają startowy 10 k lol

ogolnie widzialem zagrania rodem z krzakow - spoko :D

moglbys polecic jakies mtt ktore warto grac ?

180ek nie ma chyba z tego co sprawdzalem

pozdro

Odpowiedz
Cytat
Lukasz40i4 Autor wątku
Lukasz40i4
Oldschool Grinder

Napisane przez asiarat
siema

jezeli chodzi o p.trackera nie pomoge

ale dzis po meczarniach ze skanami konta zweryfikowali mi je i zagralem 4 pierwsze turki i nawet 1 ft w hocie 15e :D odpadlem ofc. 9 y izolujac donka aq-at std

zajebiste jest to ze hoty , bigi i co jeszcze nie wiem ale widzialem tez ht mają startowy 10 k lol

ogolnie widzialem zagrania rodem z krzakow - spoko :D

moglbys polecic jakies mtt ktore warto grac ?

180ek nie ma chyba z tego co sprawdzalem

pozdro

Wiesz co, polecam przede wszystkim bigi i hoty - szczególnie hoty mają zajebistą strukturę, bo to nie jest właściwie turbo, tylko turbo deepstack. Po prostu przez dużą część turnieju gra się na stackach jak w normalnych turniejach, dopiero w lategame masz 10-20 bb. W nich jest zdecydowanie najwięcej value, co nie zmienia faktu, że granie wszstkich turniejów jest ev+. Pytanie tylko po co, jeśli można grać na com.

Trochę rake jest zabójczy, bo pobierają go nawet z rebuyów i add-onów, ale da się grać. Co nie zmienia faktu, że P*.com >>>>>>>>> P*.fr, mimo, że field jest na pewno bardziej soft na fr.

Aha, i jeszcze jedno. Nie wiem, czy zauważyłeś, ale tutaj ludzie grają dużo bardziej pasywnie, więc jak dostajesz 4b to raczej jest to premium hand. Nie wiem, jakim stylem grasz, ale ja przyzwyczaiłem się raczej do radosnego napierdalania na P*.com, a tutaj dynamika gry jest zupełnie inna. Na początku sporo przez to przegrałem, więc zwróć na to uwagę.

Odpowiedz
Cytat
Lukasz40i4 Autor wątku
Lukasz40i4
Oldschool Grinder

Po niedzielnej sesji roll spadł do 980E, ale przeszedłem do drugiego dnia FCOOPa z 30bb. Niestety, byłem jedną z pierwszych osób, które poleciały, bo najpierw nadziałem się 2pair na 2 pair sb vs bb, a później moje AK<JJ i marzenia o bransoletce trzeba odłożyć do następnego eventu. Tak więc obecnie mam dokładnie 1100E.

Zastanawiam się także nad grą w FPS Paris, mimo, że wpisowe to cały mój francuski roll, to chyba sobie pogambluję :) Albo chociaż przeznaczę jakieś 300e na satelitki, bo bardzo mnie ciągnie, żeby sobie zagrać.

Jeśli kogoś to interesuje, fajny reportaż o kolesiu, który wspina się bez zabezpieczeń.

Najbardziej jednak zazdroszczę mu tego, że robi to co kocha i jest szczęśliwy mieszkając w przyczepie i wspinając się całe dnie. Fajnie.

Odpowiedz
Cytat
asiarat
Oldschool Grinder

siema

dzis zagralem tez storm 5 eu + r tez zajebisty bo masz 20 k na start , wogole fajnie sie gra - poziomem mi przypomina bardzo pszemka (888) - sporo agro spazerow np zagralem na ziomka ktory otwieral z utg 5bet szipa a ten mi insta call z a5s za prawie av. stak :D

w niedziele pewnie pykne jakiegos fcoopa i czekam na swojego ulubionego ante upa ktory jest w nastepnym tygodniu

a czemu fr skoro jest eu ?

bo eu i fr to jest to :D

byłem w Paryzu z wycieczka z lo w 97r starym jelczem ktory sie zepsol w Poznaniu na 5 godzin :D ale pamietam ze kozacko bylo w eurodisnejlendzie pewnie byles

pozdro i gl

Odpowiedz
Cytat
Lukasz40i4 Autor wątku
Lukasz40i4
Oldschool Grinder

Ja niestety za dużo czasu na zwiedzanie nie mam, bo u mnie na uczelni niestety jest bardzo dużo roboty, więc Disneyland musi poczekać :)

Co do FCOOPów to bardzo polecam, sam na razie zagrałem 3 eventy (100e freez, 50e+R, 100e big antes) i są raczej soft, więc na pewno jest w nich sporo value.

Niestety, na razie u mnie bez sukcesów, co zmienia faktu, że bardzo przyjemnie się grało, szczególnie 50+R, bo to był 6-max i miałem przy stole ogarniających ziomków, więc można się było z nimi trochę poskillować :)

Bankroll po ostatnich turniejach 780e, więc będę musiał coś szybko ugrać, bo będzie torba/reload.
Miałem kilka fajnych rozdań w 50+R, jak będę miał trochę czasu, to je wrzucę.

Odpowiedz
Cytat
Lukasz40i4 Autor wątku
Lukasz40i4
Oldschool Grinder

Właśnie gram FCOOPa-9, czyli shootout, i mam takie rozdanie:

Poker Stars €91+€9 No Limit Hold'em Tournament - t25/t50 Blinds - 9 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BTN): t7425 148.50 BBs
SB: t7495 149.90 BBs
BB: t10525 210.50 BBs
UTG: t4850 97 BBs
UTG+1: t7650 153 BBs
UTG+2: t8400 168 BBs
MP1: t7300 146 BBs
MP2: t7445 148.90 BBs
CO: t6410 128.20 BBs

Pre Flop: (t75) Hero is BTN with 5 :club: A :club:
5 folds, CO calls t50, Hero raises to t150, 1 fold, BB calls t100, CO calls t100

Flop: (t475) Q :diamond: 8 :club: 3 :spade: (3 players)
BB checks, CO checks, Hero bets t249, BB folds, CO calls t249

Turn: (t973) A :spade: (2 players)
CO checks, Hero checks

River: (t973) Q :club: (2 players)
CO bets t550, Hero folds

Final Pot: t973
CO wins t973

Ktoś tam calluje river?

Odpowiedz
Cytat
krzysiekmiszcz
Elite Grinder

bet turn

Odpowiedz
Cytat
Lukasz40i4 Autor wątku
Lukasz40i4
Oldschool Grinder

Napisane przez krzysiekmiszcz
bet turn

Wg mnie nie, możesz rozszerzyć? Bo imo on tam ma w rangu słabszych rąk, które dadzą mi 3 streety value, więc bet F/ch T/b R jest > bet F/bet T/ch R. Bo betem na T wyrzucamy wszystkie pp i 8x, od których możemy czasem dostać value na river + możemy czasem wyindukować jakiś blef.

Ale mogę się mylić, więc ciekawią mnie Twoje argumenty.

EDIT: Gdyby to był reg, to obvsly betuję T, bo często on tam będzie mnie herocallował wiedząc, że to jest dla mnie świetna karta do barrelowania, więc ch to strata value, ale w tym wypadku jest trochę inaczej.

Odpowiedz
Cytat
Lukasz40i4 Autor wątku
Lukasz40i4
Oldschool Grinder

Kurcze, właśnie siedzę nad zajebiście trudnymi zadaniami z kontraktów terminowych i zastanawiam się - po ch** ja w ogóle to robię? Po moim kierunku większość ludzi pracuje w bankach inwestycyjnych w Londynie/Paryżu, i nie ma w ogóle życia osobistego. Ja już miałem doświadczenia w pracy w korporacji i raczej nie chcę tam wracać.

Żeby nie było - uczelnia jest zajebista, ma jeden z najlepszych programów studiów magisterskich na świecie. Tylko czy mając możliwość zarabiania w domu, robienia tego, co się lubi, warto kombinować i szukać na siłę "normalnego rozwiązania", tj. pracy na etacie?

Wiadomo, pieniądze są mega ważne w życiu. W investment bankingu starting salary to ok. 50k+ euro. Na pierwszy rzut oka przyzwoita kasa, co roku premia + podwyżka, po paru latach pracy wchodzisz na pułap 100k i można już prowadzić fajne życie i nie martwić się o pieniądze. Problem polega na tym, że pracuje się 60h+ w tygodniu, i częściej widuje szefa niż własną dziewczynę, bo do domu przychodzi się głównie po to, by zjeść kolację i iść spać.

Czy utrata życia jest warta tych pieniędzy?

Jak byłem w liceum, zawsze powtarzałem, że w życiu najgorsze jest to, że wtedy, kiedy pieniądze najbardziej cieszą, jeszcze się ich nie ma. To nie tak, że byłem biedny - inwestowałem na giełdzie, dorywczo pracowałem, ale na sportowy samochód i podróże po świecie stać mnie nie było.
Właśnie najlepsze w pokerze jest to, że daje nam to, że już będąc na studiach (czy też w liceum) mamy szansę zarabiać pieniądze i kupować wszystko, co tylko chcemy, a na co nie było by nas stać normalnie. Możemy korzystać z życia nie mając rodziców, którzy dają nam kilka k zł miesięcznie na zabawę. Taka młodość jest świetna.
Dlatego potem powrót do rzeczywistości jest taki trudny.

Większość z ludzi, którzy odniosą sukces w pokerze w młodości, nigdy nie będzie potrafiła wrócić do normalnej pracy. To jest taka pułapka, z wielu (nie wszyscy, wiadomo, pokerzyści to jednak w miarę inteligentni ludzie) sobie nie zdaje sprawy. Tym będzie to trudniejsze, im więcej czasu od zakończenia studiów upłynie. A szczególnie w Polsce, wpis w cv "proffesional poker player" nie jest i długo nie będzie mile widzany.

Piszę to dlatego, że gdybym miał jeszcze raz decydować, zostałbym w Polsce. Teraz jest już za późno, szkoda mi wydanej kasy i poświęconego czasu. Zostałbym i zabrałbym się za pokera na poważnie.

Kocham pokera. Nie wiem, czy nie jestem czasem uzależniony, ale ciężko mi bez niego żyć. I tutaj nie chodzi tylko o pieniądze, po prostu uwielbiam grać. Grałem wszystko, od mtt, sng, hyperów po cash fr, sh i hu. Poker zawsze łatwo mi przychodził, nie poświęcałem nigdy specjalnie czasu na edukację, uczyłem się podczas gry i to wystarczało, żeby wygrywać. Wiadomo, że były trudne chwile, np. gdy czerwiec skończyłem 3k$ na minusie, ale za to też doceniam pokera. Teraz czuję się z tym dobrze, że mogę powiedzieć - było ciężko, ale dałem radę.

Ok, kończę, pewnie i tak nikt tego nie przeczyta (za długie, za mało obrazków :f_p: ), ale trochę mi ulżyło i mogę wrócić do nauki. Trochę głupio pisać mi takie rzeczy obcym ludziom, ale właściwie nie znam żadnych pokerzystów, a "normalni" ludzie tego nie rozumieją. Moja dziewczyna tylko odpowiada, że to super mieć szansę studiować na takiej uczelni, i że powinienem się cieszyć, bo będę miał super pracę. Nie rozumie tylko, że właśnie super praca to pokera.

Dobra, koniec żalów, wracam do nauki. Gl me :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
narybek
Elite Grinder

ciekawy wpis. Co to za studia? Jakie warunki musiales spelnic zeby tam studiowac? Bedziesz gral natym fps?

Odpowiedz
Cytat
Lukasz40i4 Autor wątku
Lukasz40i4
Oldschool Grinder

Napisane przez narybek
ciekawy wpis. Co to za studia? Jakie warunki musiales spelnic zeby tam studiowac? Bedziesz gral natym fps?

To jest ESCP Europe Business School, w rankingu Financial Timesa jest na drugim miejscu na świecie, jeśli chodzi o master in management (wiadomo, że rankingi różnią się od siebie i nie zawsze są miarodajne, szczególnie, że ten nie uwzględnia USA, co nie zmienia faktu, że na pewno jest to jedna z najlepszych szkół biznesowych w Europie).

Do FPS Paris grałem na razie 3 albo 4 satelitki, dwa razy zespazzowałem stacka na FT, więc na razie nie mam wejściówki, ale nawet jeśli nie wygram, to i tak na 95% zrobię direct buy-in. Teoretycznie mam te pieniądze odłożone na życie, ale w sumie to najwyżej w maju nie zapłacę czynszu i nie kupię jedzenia _ugly: Bo w sumie jak już mieszkam w tym mieście, to głupio nie zagrać.

Odpowiedz
Cytat
asiarat
Oldschool Grinder

szacun i gl

wydonkowali w anteupie

pzdr

Odpowiedz
Cytat
Lukasz40i4 Autor wątku
Lukasz40i4
Oldschool Grinder

Ja też właśnie poleciałem w ante upie. W sumie skończyłem 15, najpierw AK<66, a później miałem strita, a przeciwnik 2 pary i na river gość dobrał do fulla. GG.
Pzdr

Odpowiedz
Cytat
Lukasz40i4 Autor wątku
Lukasz40i4
Oldschool Grinder

To jest właśnie nieszczęsna ręka z FCOOPa ante up, która kosztowała mnie prawdopodobnie parę k euro :) Kilka rozdań wcześniej, w puli na chipleadera, moje AK nie wygrało się przeciwko 66 w puli przeciwko agrodonkowi, który to 66 wrzucił na mój 4b (co jest zupełnie nieważne w kontekście rozdania poniżej, chciałem się tylko pożalić).

Poker Stars €91+€9 No Limit Hold'em Tournament - t5/t5 Blinds + t3500 - 7 players

CO: t373157 M = 15.22
BTN: t691766 M = 28.22
SB: t147210 M = 6.01
BB: t436835 M = 17.82
UTG: t85807 M = 3.50
Hero (UTG+1): t306209 M = 12.49
MP: t173717 M = 7.09

Pre Flop: (t24510) Hero is UTG+1 with Q :club: J :club:
UTG calls t5, Hero raises to t9999, 1 fold, CO calls t9999, 4 folds

Flop: (t44513) 2 :club: A :club: T :spade: (2 players)
Hero bets t18223, CO calls t18223

Turn: (t80959) K :diamond: (2 players)
Hero bets t35140, CO calls t35140

River: (t151239) K :spade: (2 players)
Hero bets t72765, CO raises to t306295 all in, Hero calls t166582 all in

Przeciwnik reg, agresywny, imo wyniki ma średnie, ale jeden z najaktywniejszych graczy na stole i grał całkiem dobrze.

Zrobiłem tutaj tank-calla, i tak naprawdę nie wiem, co bym zrobił teraz, gdybym mógł to zagrać jeszcze raz (prawdopodobnie zrobiłbym ch-shove T, ale to dlatego, że jestem results oriented i mógłbym narzekać na bad beata :P ).

A tak poważnie, to kluczem do tego rozdania jest to, że ja go tam nigdy przenigdy nie obstawiam na AK - koleś 3b mnie bardzo dużo, więc uznałem, że akurat AK on tam będzie raisował 100% czasu, szczególnie, że graliśmy dosyć długo razem i ani razu nie widziałem, żeby cokolwiek trapował. Poza tym preflop betuję 10k do puli 25, więc on flatując z AK czy AQ naraża się bardzo często na kilka calli za sobą od ludzi, którzy mają zbyt dobre odsy, żeby foldować nawet śmieci.

Gdybym odpuścił ten spot i sfoldował, miałbym M=6, czyli ciągle jeszcze stack, który pozwala na sensowną grę (sensowną w sensie, że mam ciągle sporo FE), a wydawało mi się, że mam całkiem spory edge nad stolikiem generalnie. Co nie zmienia faktu, że znacznie lepiej potrafię grać z dużym stackiem, więc wygranie tego spota daje mi znacznie większe szanse, na dobry wynik, bo mogę zdobywać żetony wywierając presję na francuskich fiszkach.

W tym spocie potrzebuję 28% na call. Problem polega na tym, że wrzuciłem sobie to wszystko w Stove'a i mam problem, ze znalezieniem sensownego range'u dla przeciwnika.

Tak więc pytanie: czy według Was on tutaj kiedykolwiek gra tak z gorszą ręką? Przychodzi mi na myśl oczywiście KcQc, KcJc, może także AQ, KcXc?
Czy on tutaj kiedykolwiek blefuje? Wg mnie raczej nie, ale ja na tym stole grałem 90% cb flop i pewnie z 70% cb T, więc może czasem?

Sam nie wiem, dla mnie ciężka decyzja, chętnie wysłucham jakiś uwag :)

Odpowiedz
Cytat
PatrykG
PokerStrategist

Paryz drogie zycie jak w Berlinie :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
Lukasz40i4 Autor wątku
Lukasz40i4
Oldschool Grinder

Napisane przez PatrykG
Paryz drogie zycie jak w Berlinie :ayfkm:

Niestety, jeszcze droższe niż w Berlinie. Szczególnie ceny wynajmu mieszkań i jedzenie w restauracjach. Jak się tam mieszka, to po prostu trzeba przestać przeliczać, bo patrząc na tamtejsze ceny w złotówkach nigdy by się nic nie kupiło :)

Odpowiedz
Cytat
Lukasz40i4 Autor wątku
Lukasz40i4
Oldschool Grinder

Sesja ogarnięta (ta szkolna), święta w domu. Naprawdę super mieszkać w Polsce, kocham ten kraj. Może jest dziwny i czasem wkurwiający, ale jednak nigdzie nie czuję się tak dobrze. No i w przeciwieństwie do Francji, można grać na P*.com ( :heart: ). Naprawdę uwielbiam ten soft i mój styl gry dużo lepiej się spisuje tutaj, ponieważ na fr jest pełno retardów, których nie można zrzucić z tp czy drugiej pary. Po prostu tam lepiej wychodzi gra w stylu "podbijam i jeśli trafiam gram dalej, a jeśli nie, to cbet i odpuszczam". Albo nawet bez cbetu, bo sprawdzają ze wszytkim.

Założyłem sobie też konto na FTP i byłem mocno rozczarowany softem. Jest szybki, ale duuużo mniej czytelny, niż starsowy. Spodziewałem się czegoś więcej. Poza tym nie szło, wpłaciłem 500$ i prawie wszystko już przegrałem, bo były kosmiczne overlaye w nocy i zagrałem freeza za 162$, w którym najpierw KK<TT, później set<FD, a na koniec moje AA nadziało się na tripsa dziesiątek na TTx. Później jakieś turnieje za 55$ i jest prawie torba :rage: Ale pocieszam się, że gra była EV+ :).

Run na starsach na razie spoko, w trzeciej sesji po powrocie do Polski 4200$ w The Big 27,5$. Natomiast przedwczoraj wbiłem złoto i wystawiłem stacking, żeby mieć większy komfort gry (bankroll obecnie jakieś 7000$, więc nie pozwala to na super komfortową grę, szczególnie, że część z tych pieniędzy będę potrzebował, żeby opłacić mój paryski apartament (tzn, 24 metrową kawalerkę w średniej dzielnicy). No i już pierwszego dnia mały ship, mimo, że generalnie szło beznadziejnie, wszystkie deepy w dupe i to jeszcze przegrane mega poty KK vs 33, TT vs 78s na T65r, AK vs AQ etc. Standardy, ale jak wyjeżdżam za 10 dni do Francji, to chciałbym wykorzystać ten czas na wygrywanie :) Tak więc po dealu w HU wpadło jakieś 1500$, czyli zawsze coś. Fajnie, że początek roku w miarę szczęśliwy.

Rozdanie.

1. Czy ja tutaj mam kiedykolwiek shove na river? Stwierdziłem, że vs jakiś random reg ciężko będzie dostać calla od gorszej ręki.. Ktoś tutaj calluje shove na river z dwoma parami będąc na miejscu BTN?

Poker Stars $200+$15 No Limit Hold'em Tournament - t30/t60 Blinds - 9 players -

Hero (MP1): t11310 188.50 BBs
MP2: t8710 145.17 BBs
CO: t8948 149.13 BBs
BTN: t11400 190 BBs
SB: t9180 153 BBs
BB: t9830 163.83 BBs
UTG: t10380 173 BBs
UTG+1: t10852 180.87 BBs
UTG+2: t9390 156.50 BBs

Pre Flop: (t90) Hero is MP1 with 5 :heart: 5 :club:
3 folds, Hero raises to t180, 2 folds, BTN calls t180, 2 folds

Flop: (t450) J :heart: K :club: 5 :spade: (2 players)
Hero bets t360, BTN calls t360

Turn: (t1170) A :diamond: (2 players)
Hero bets t660, BTN calls t660

River: (t2490) 4 :club: (2 players)
Hero bets t1560, BTN raises to t3660, Hero calls t2100

2. Jedno z ważniejszych rozdań na FT vs donk. Siła Reada.

Koleś donkował na sparowanych boardach z any two, a grał z sb jakieś 70%+ rąk. I raczej gdy blefował, miał sizing w okolicach psb, a valuebetował jakieś 40-50% pota. Więc mimo, iż wygląda to na spazz, to imo w longtermie mega EV+. Chociaż nie jestem zadowolony w 100%, bo raczej fajnie by było robić coś takiego z jakimkolwiek equity :)

Poker Stars $10+$1 No Limit Hold'em Tournament - t8000/t16000 Blinds + t1600 - 6 players

Hero (BTN): t626433 M = 18.64
SB: t719701 M = 21.42
BB: t316180 M = 9.41
UTG: t251893 M = 7.50
MP: t319753 M = 9.52
CO: t481040 M = 14.32

Pre Flop: (t33600) Hero is BTN with 9 :spade: 8 :spade:
3 folds, Hero raises to t32000, SB calls t24000, 1 fold

Flop: (t89600) 4 :heart: Q :club: 4 :club: (2 players)
SB bets t80000, Hero raises to t160000, SB calls t80000

Turn: (t409600) 6 :heart: (2 players)
SB checks, Hero checks

River: (t409600) Q :diamond: (2 players)
SB bets t176000, Hero raises to t432833 all in, SB folds

Final Pot: t761600
Hero mucks 9 :spade: 8 :spade:
Hero wins t761600

Odpowiedz
Cytat