Przejdź do forum
"~,.+$+.,~" MicroMi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

"~,.+$+.,~" MicroMillions "~,.+$+.,~"

174 Posty
48 Użytkownicy
1216 Reakcje
13 K Wyświetlenia
4greg4

Napisane przez TalishaStar
Nagle na buttonie spada ci AJ…
Grasz?
Czy nie grasz?
Ja gram.
Przeciwnik na bb ma A5
Nie powinien z tymi kartami grać. Nie na tym poziomie. Nie widząc moją dotychczasową grę.

Czyli mając 70% equity vs jego A5 wolisz żeby spasował preflop ?

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar Autor wątku
TalishaStar

Szczerze powiem, że pisałam to parę lat temu i nie pamiętam co dokładnie miałam na myśli. Na pewno było to pisane pod wpływem Tilta :D Ale zostawiłam już w oryginalnej wersji, tak jak było.
Zapewne chodziło o to, że poszedł re-reise i all-in, a miała być kradzież blindów. On miał z taką ręką odpuścić. Chodziło o być albo nie być na FT.

Odpowiedz
Cytat
Kindek90

Talisha , jesteś sympatyczną osobą , ale o pokerze to Ty niestety niezbyt wiele wiesz :)

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar Autor wątku
TalishaStar

Lifetime w pokerze jestem EV+. Możesz powiedzieć o sobie to samo?

Odpowiedz
Cytat
Kindek90

Lifetime w pokerze jestem EV+. Możesz powiedzieć o sobie to samo?

Tak, zdecydowanie, ku temu nie ma żadnych wątpliwości :)

Odpowiedz
Cytat
4greg4

Szczerze powiem, że pisałam to parę lat temu i nie pamiętam co dokładnie miałam na myśli. Na pewno było to pisane pod wpływem Tilta :D Ale zostawiłam już w oryginalnej wersji, tak jak było.
Zapewne chodziło o to, że poszedł re-reise i all-in, a miała być kradzież blindów. On miał z taką ręką odpuścić. Chodziło o być albo nie być na FT.

Czyli wychodzi na to że wolała byś grać z lepszymi graczami, i zobaczyć tam wtedy np. takie AQ ?

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar Autor wątku
TalishaStar

@4greg4,

Chyba nie bardzo się rozumiemy. Spodziewałam się innego zagrania.
Wolałabym, żeby zagrał z A5 prawidłowo. Chyba nie rozumiesz podstaw. Bez względu jaki by tam gracz nie siedział, zawsze w tamtej sytuacji i na tamtym momencie wylosowane byłoby A5, więc tak wolę żeby tam siedział dobry gracz i zagrał to A5 prawidłowo.
Twoje pytanie o to czy wolałabym tam rega z AQ, ociera się o myślenie magiczne i życzeniowe. Ma się też nijak do analizy gry.

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar Autor wątku
TalishaStar

@Kindek90,

Wiesz co, miałam tego jeszcze nie robić, bo troszkę mała próbka. Niestety nie mam żadnych wykresów z przeszłości.
Ale wrzucę dzisiaj po powrocie mój wykres jaki mi wychodzi z gier cash. To wszystko co na razie mam. Jak wiesz, dopiero zaczynam, ale myślę, że coś się już da przeczytać.

Odpowiedz
Cytat
Kindek90

Talisha , no offence , życzę Ci jak najlepiej :)

Niestety myślę , że znacznie przeceniasz swoje możliwości, musisz sporo postępu zrobić , by było lepiej , wierzę , że się uda! :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar Autor wątku
TalishaStar

@Kindek90,

Kuźwa, o co ci chodzi??? Nie masz pojęcia jak gram. Nigdy nie widziałeś ani moich wyników ani samej gry. Nie masz podstaw twierdzić, że przeceniam swoje umiejętności. Gram pitolone micro stawki i wiem to co wiem. Swoje przy stołach wysiedziałam. Przestańcie ze mnie zrobić idiotkę!
A ty Kindek przestań proszę pieprzyć mi tu jakieś protekcjonalne frazesy! Po tobie się tego nie spodziewałam....

Odpowiedz
Cytat
rafalos890

Lel

>>Koleżanko, pragnę zauważyć, iż mimo Twoich wyników Twa gra wymaga dalszej poprawy, życzę sukcesów

>>Ty chuju, jak śmiesz, lecz się, nie znasz nie oceniaj, jestem top i wgl itp itd

xDDD

(Tak, wyolbrzymione, nie bijcie i nie poniżajcie, bo już sam się ponizylem grając niegdyś w CSa i czerpiąc z tego przyjemność nie mniejszą niż ludzie siedzący parę h nad grą z trzema [czasem tylko dwoma dla ułatwienia] przyciskami i polem gdzie można wpisać cyferki :D)

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar Autor wątku
TalishaStar

Widzę, że czytanie ze zrozumieniem zdaje się być poprzeczką nie do przeskoczenia na tym forum....

Odpowiedz
Cytat
rafalos890

Fakt...

...ale wiesz jaka jest ironia sytuacji? Taka, że Ty też na nim jesteś.

Dodaj dwa do dwóch ;)

Odpowiedz
Cytat
Kindek90

@Kindek90,

Kuźwa, o co ci chodzi??? Nie masz pojęcia jak gram. Nigdy nie widziałeś ani moich wyników ani samej gry. Nie masz podstaw twierdzić, że przeceniam swoje umiejętności. Gram pitolone micro stawki i wiem to co wiem. Swoje przy stołach wysiedziałam. Przestańcie ze mnie zrobić idiotkę!
A ty Kindek przestań proszę pieprzyć mi tu jakieś protekcjonalne frazesy! Po tobie się tego nie spodziewałam....

Może nie mam pojęcia jak grasz , ale widzę jakie głupoty czasem wypisujesz i jak do tego wszystkiego podchodzisz... Niestety daleko Cię do szeroko rozumianego profesjonalizmu.

No i tak jak wspomniałem weź się do roboty, to może przebrniesz przez te "pitolone" microstawki.

PS: Z chęcią zobaczyłbym jak grasz :) Tylko powiedz kiedy , to postaram się znaleźć czas.

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
Trener
weirdcreep

Wolałabym, żeby zagrał z A5 prawidłowo. Chyba nie rozumiesz podstaw. Bez względu jaki by tam gracz nie siedział, zawsze w tamtej sytuacji i na tamtym momencie wylosowane byłoby A5, więc tak wolę żeby tam siedział dobry gracz i zagrał to A5 prawidłowo.

A tego to jestem ciekawy; w jaki, merytoryczny sposób obronisz twierdzenie, że wolisz żeby ktoś prawidłowo przeciwko Tobie? :D

Odpowiedz
Cytat
Redwinee

Tytuł bloga nie zachęca żeby tu wejść, ale jak już się wejdzie...

Ja pierdole XDDD

Odpowiedz
Cytat
Stellified

Z gownianych tematow, do ktorych nikt nigdy nie zaglada, istnieje jeszcze thread z badbeatami, w ktorym nasz hero sie udziela. Polecam!

Odpowiedz
Cytat
zajcur

@Kindek90,

Wiesz co, miałam tego jeszcze nie robić, bo troszkę mała próbka. Niestety nie mam żadnych wykresów z przeszłości.
Ale wrzucę dzisiaj po powrocie mój wykres jaki mi wychodzi z gier cash. To wszystko co na razie mam. Jak wiesz, dopiero zaczynam, ale myślę, że coś się już da przeczytać.

Kieeeeerwa, a tak chciałem zobaczyć na jakiej próbce są kręcone te 4bb/100 na nl2 😒

Odpowiedz
Cytat
71022

A żescie sobie jechanke zrobili po dziewczynie.
Nie każdy temat musi mieć super wartość merytoryczną, co tak nagle się wszyscy martwią że początkujący gracz tu wejdzie i zostanie wprowadzony w błąd. Od kiedy na tym forum tak się ludzie troszczą o innych. Jakoś w temacie gdzie trener czyści portfele początkującym wanna be pro to nikt się nie odzywa :coolface:

Fajnie dziewczyna pisze, kolorowo tak no i pięknie :f_drink:
czekam na dalsze wpisy.

Poza tym to przyłaczam się do opinii:

Napisane przez seopaweu
Wolę czytać to niż żale lekomanow i ćpunow, które ostatnio się tu pojawiały.

:yaoming:

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar Autor wątku
TalishaStar

No i mamy MicroMillions!
Już zapisałam się do turniejów, choć przyznam szczerze, że jakieś super to one nie sią…
W zasadzie fajny jest dla mnie Half Price Sunday Storm.
Do tego parę 1.10 z najwyższym GTD
No i Main Event ale jak zwykle tylko jeśli wygram wpisowe w poprzednich turniejach. Taka niepisana, moja zasada.

Zastanawiam się nad tym 4.40 2-fazowym. Co o tym sądzicie? Warto? Nigdy czegoś takiego nie grałam.

Reszta turniejów nie zachęca niczym szczególnym. Z resztą tak samo jak nowa promocja na cash. 55% na 0.20$? To nawet na micro jest bez wartości…

W Cashówkach u mnie cały czas lekki down swing. Spadłam do 24 BB/100 z 48…. Wykres na szczęście tylko linia pozioma.

Z ciekawostek, to szykuje się mi mały kameralny live ze znajomymi. Szczegóły niebawem. Dzisiaj odbieram zamówiony zestaw żetonów, kart, sukna i znaczników. Pierwszy mój live w życiu 😃 Będzie fajnie. Ostrzegam tylko, że to babski wieczór. Poker, Martini/Malibu i fajna atmosfera 😃

Dziękuję za wszystkie miłe słowa, dzięki którym nadal tu jestem.

@71022,

Czytam twojego bloga z wypiekami na policzkach.
A zapowiada się jeszcze lepiej!
Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat