Jest nowa aktualizacja na blogu na railme. Nie jest kolorowo
Razem z kolegą stworzyliśmy fajną promkę dla graczy którzy budują bankroll. Do wygrania są bluzy, czapki a także pieniądze. Do tego na Discordzie analizujemy razem rozdania i służymy pomocą np. co do zarządzania bankrollem.
Co poniedziałek postaramy się o strima z dodatkowego freerolla na Twitchu. Szczegóły o co dokładnie chodzi na Discordzie/moim blogu we wtorek/blogu kolegi 0.25bet na portalu JD o nazwie "mam_czutke-na-czelendz".
A no i wyniki liczą się od jutra!
Fajnie, że pojawiają się nowe inicjatywy, ale 25-krotne zwiększenie bankrolla w miesiąc jako minimum do zdobycia bluzy i czapeczki z daszkiem? To nie brzmi zbyt szalenie? Na wstępie stwierdzacie, że jednym z elementów patologicznego hazardu jest brak zarządzania bankrollem. Czyli by przystąpić do challenge wypadałoby wystartować z kwotą rzędu 100$. I w 30 dni zrobić z tego 2500$?
Oczywiście masz rację. Zdawałoby się że tak oczywisty fakt nie może umknąć naszej uwadze, a jednak. Wpadłem na pomysł i prawdopodobnie tak to zmienimy jak pokazuje poniżej.
1. Wygrywać będą osoby zgodnie z zajętą pozycją w rankingu na koniec miesiąca.
2. Ranking liczony jest w sposób: stan bankrolla na koniec miesiąca / wpłata. Osoba która będzie miała wyższy współczynnik będzie wyżej w rankingu.
3. Nagrody będą przyznawane podobnie jak to ma miejsce w turniejach pokerowych czyli przy 6 osobach będą dwie osoby które wygrają jakieś nagrody, przy 9 - trzy i tak dalej.
5. "Czapka za czapkę" nadal obowiązuje (eliminacja gracza 0.25bet skutkuje dostaniem czapki).
7."Polowanie na ćwierćbeta" także obowiązuje (jak spotkasz przy stole turniejowym gracza 0.25bet to otrzymujesz zaproszenie na freerolla).
8. Jeśli ktoś zaliczy torbę to dodatkowa wpłata sumuje się z pierwszą wpłatą.
9. Na Discordzie umieszczane będą artykuły co do zarządzania bankrollem, strategii i analizy rozdań.
10. Każdy kto chce wziąć udział musi zgłosić się na Discordzie wysyłając screenka z stanem bankrolla z którym przystępuje do wyzwania.
11. Nie było punktu 4.
Myślę że teraz jest sprawiedliwiej. Dzięki Michel
Jutro wjeżdza aktualizacja bloga, która trochę będzie nieaktualna bo nie zawiera ona dzisiejszej sesji. A dzisiaj kilka fajnych wyników, między innymi:

+++++

Muszę uderzyć się w pierś bo ft 55$ zaczynałem jako duży chip leader. Dwa bardzo złe(!) rozdania i musiałem grać średnim stackiem. Oj tam, po prostu kocham grać mając 20bb
Na ft 20$ poleciałem all pre TT < AK K on the river hehe
W wyzwaniu minąłem półmetek.
Zapraszam też do tej promocji bo na nowych zasadach jest bardziej przejrzysta i sprawiedliwa
Chipleader przy chyba 50left i tak się utrzymało do końca. Na Twitchu co jakiś czas będę odpalał strimka, zobaczymy co z tego wyjdzie

Miłego weekendu
Siema, jesli dzisiaj internet mi nie nawali i będą jakieś deepki to odpalę strima na Twitchu ok 20.
https://www.twitch.tv/befinee
Odpalone, mamy final table 30$ bounty i drugi stack.
//4 miejsce i 300$, było jeszcze duużo deepów i dzień ogólnie na duży plus. Postaram się poprawić jakość streama na następny raz, a także odpalić kulki jak będą chętni. Dzięki wszystkim którzy byli
Jest aktualizacja na blogu. Szczegóły tam na RailMe (Finek Blog #6 – Cały czas do przodu) a w skrócie:
1. Start: 2000$
2. Profit od ostatniego raportu: 4.346$
3. Bankroll: 12.546$
4. Tygodni: 6
Z ciekawszych informacji to poprawiłem trochę jakość strima i sam wygląd. Jeśli w niedziele będą deepki to odpalę strimka już w dobrej jakości. Odpaliłem tez grupę discordową na której będę wrzucał info WeReFine
Jak ktos jest zainteresowany to zapraszam. Miłego weekendu.
Napisane przez Kirey86
Widzę że rozpierdzielasz GGnetwork. Super! gratki!
Cisne tam na ostro dopóki mnie nie zbanują
https://www.twitch.tv/befinee LIVE
hyper11 bounty 12 left, pierwszy stack
//edit no nie domkne nic na strimie
Było tak:
//w tym hyper11 4miejsce
//hyper 33 8 miejsce
//bounty 22 17 miejsce
//bounty 30 8 miejsce
wut, chore
Widze, ze ostro karasz tam na GG.
Jak oceniasz soft? Wiadomo ze pokerstars najlepsze.... no chyba, ze cos mnie ominelo ?
czekam na opinie i jakies tipy
gl przy stolach
wal ich w torbe
Soft PS jest najlepszy, ale to GGPoker ma szansę ich przebić. W ogóle Azjaci w ostatnim czasie mają wielkie aspiracje nie tylko w branzy pokerowej
Co jest negatywnego w ggnetwork to banowanie prosów plus do tego wczoraj wyszla jakas aferka na Twiterze o jakimś oprogramowaniu które w czasie rzeczywistym pokazuje jak należy zagrać w danym spocie i dotyczy to też ggnetwork, muszą tez popracować nad serwerami.
dzięki i również powodzenia
https://www.twitch.tv/befinee br>
Jest Live trochę deepków plus hyperki co zawsze jest spoko hehe
Wrzucam info o strumyku bo itm 84$ bounty 3k + bounty za shipka + kilka innych turniejów
Napisane przez finek96
Wrzucam info o strumyku bo itm 84$ bounty 3k + bounty za shipka + kilka innych turniejów![]()
![]()
pyklo?
Napisane przez mardmo
pyklo?
i pykło i nie pykło
6 pozycja i 1100$. Poleciałem all pre a5 < KQ
Jak ktoś ma wolne dzisiaj albo mu się nudzi to mamy strimek na twitch.tv/befinee jest duzo turasow w tym stół finałowy w hyper20
Dzień dobry
//edit 2 w 55bounty: 750 i 5 w tym hyperku. Przepraszam za przesterowany mikrofon! Naprawię go next time. Dzięki wszystkim za przyjście. Miłego weekendu
Siemanko. Co tam słychać u Ciebie finek? Grindujesz coś jeszcze? Bo nie streamujesz nic.... A lud czeka🙃🙏😉 mam nadzieję, że wszytko dobrze u Ciebie. Pozdro!