Napisane przez Kuubek
Dochodzą do mnie słowa krytyki za rzekome nie stosowanie sie do BRM itp itd.. gdzie wszystko poza ramami stakingu gram za własną kasę.
Gram uczciwie i zapierdalam w sesjach niekiedy po 15 godzin tylko po to aby był profit i każdy był zadowolony. Wiadomo jakie są swingi, jest w tej chwili profit ale nie będę przecież miał każdej sesji na +, jasno ustaliłem progi BRM i się ich trzymam. Jeśli nadal będziecie mnie demotywować poprostu zakończe staking, rozlicze i dalej będę grał za swoje. Przykro na duszy robi sie jak poswiecasz 70% życia na grę i naukę by zrobić coś pożytecznego i wygrywać a spada bezpodstawna krytyka.
Pozdro
Tutaj kolega przecież grzecznie zapytał tylko :). Podziwiam bardzo determinację i grasz dobrze. I coś czuję, że karierę przy takiej motywacji i grindowaniu zrobisz niezłą. Czekać tylko na gruby ship wreszcie [ a kilkukrotnie było blisko] i będziesz mógł grać za swoje lub wyższe stawki.
nie bądź taki wrażliwy, bo zleci się hejt jak na chestera a serio to nikomu nie ptorzebne i ani trochę na to nie zasługujesz :).
mam nadzieję, że Cie zmobilizowałem :D.