Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Gramy MTT !

10 Posty
5 Użytkownicy
3 Reakcje
463 Wyświetlenia
zdrojek24

Witam wszystkich.

W związku z tym, że od tygodnia zacząłem grać MTT zamiast cashy, postanowiłem założyć nowego bloga w dziale dotyczącej turniejów wielostolikowych.

Głównym celem bloga jest wstawianie rozdań z granych przeze mnie turniejów, aby uzyskać jakąś krytykę i porady, jako początkujący gracz MTT :)
Póki co gram tylko i wyłącznie na P*, turnieje z wpisowym od 2 do 16$.
W razie braku wystarczającej ilości turków dokładam jakieś S&G wielostołowe.

Widzę że dość popularne są stackingi na forum. Jako że nie mam w tym doświadczenia, to podpytam was o plusy czegoś takiego.
Raczej wystawiać nie chcę póki co, gdyż rolla mam , a wyżej zacznę grać jak na mikruskach się nauczę. Bardziej pytam w kwestiach informacyjnych i przyszłościowych.

Będę wdzięczny też za każde wskazówki jak i cenne materiały. Niestety obecnie mam brązowy status, więc nie mam jak oglądać wielu filmów. Trochę artykułów poczytałem o tym jak grać w danych fazach turnieju :)

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
JonKing75

Przymnij zapro do priv.

Odpowiedz
Cytat
zdrojek24 Autor wątku
zdrojek24

przyjąłem

Odpowiedz
Cytat
Mareckiy

Gl

Odpowiedz
Cytat
NHXeHep

glgl :)

Odpowiedz
Cytat
69CuZo69

. kropa :f_drink: gl

Odpowiedz
Cytat
zdrojek24 Autor wątku
zdrojek24

Dzięki za zainteresowanie :f_drink:

Znalazłem póki co serię "Kurs MTT dla początkujących" którą mogę oglądać ze swoim statusem , także mam nadzieję w styczniu to przerobić.
Dodatkowo udało się dołączyć do grupy learningowej MTT, co też powinno być EV+.

Niestety mało trochę czasu na grę, aczkolwiek staram się wysupłać czas na sesję ze 3 dni w tygodniu. Dzisiaj po pracy od godziny 18 planuję zagrać kilka turniejów i zdać tutaj relację.

Odpowiedz
Cytat
zdrojek24 Autor wątku
zdrojek24

Wczoraj sesja marna , gra kompletnie się nie kleiła.

Najlepiej w zasadzie szlo w satce do Sunday Milion za 2,2$. 7 wejściówek było i zająłem 13 miejsce (drugi raz z rzędu zresztą podobna pozycja).
Na koniec sesji na pocieszenie wygrana w 18 osobowym turnieju za 3,5$.

Troszkę chyba przesadziłem z ilością turniejów, póki się uczę to gra 6-7 turniejów jednocześnie wydaje się być optymalna.
Teraz długi weekend, więc jadę do dziewczyny. Mam nadzieję że uda mi się ją namówić na jakąś sobotnią sesję. Nawet jej ostatnio myszkę kupiłem do laptopa, żeby się lepiej grało ;)

Odpowiedz
Cytat
zdrojek24 Autor wątku
zdrojek24

Trochę mało czasu na wpisy i grę ostatnio miałem.
Z ciekawszych wyników , to udało się zająć 5 miejsce w Big 3,30$ i zainkasować nieco ponad 500$.
Oprócz tego w 180os sit and go wpadły dwie 3-cyfrówki.
Cóż, powoli coś się uczę, aczkolwiek opanowanie tych wszystkich rangów na danych stackach nie jest sprawą łatwą , tyle że po tylu latach gry na cashach, coś tam samemu można pokombinować.
Jutro szykuję się na turniej bilardowy. Po operacji ręki nie grałem przez parę miesięcy, ale w ostatnie 3 dni trochę nadrobiłem , bo pograłem z 12h. Udało się nawet w 1 podejściu wejść na czarną .. i ją spartolić totalnie. No ale wygrana musi być jutro ;O

Odpowiedz
Cytat
zdrojek24 Autor wątku
zdrojek24

Trochę mało czasu na wpisy i grę ostatnio miałem.
Z ciekawszych wyników , to udało się zająć 5 miejsce w Big 3,30$ i zainkasować nieco ponad 500$.
Oprócz tego w 180os sit and go wpadły dwie 3-cyfrówki.
Cóż, powoli coś się uczę, aczkolwiek opanowanie tych wszystkich rangów na danych stackach nie jest sprawą łatwą , tyle że po tylu latach gry na cashach, coś tam samemu można pokombinować.
Jutro szykuję się na turniej bilardowy. Po operacji ręki nie grałem przez parę miesięcy, ale w ostatnie 3 dni trochę nadrobiłem , bo pograłem z 12h. Udało się nawet w 1 podejściu wejść na czarną .. i ją spartolić totalnie. No ale wygrana musi być jutro ;O

Odpowiedz
Cytat