Calkiem fajnie AA przegrales ale to przeciez jest normalne, wiec dont wory be happy i kroj takiego miska ♠_cool:
pozdrawiam i pisz czesciej
2010
Elo, nudzi mi się to sobie naskrobię parę zdań.
Rok 2010 przeszedł do historii, więc można zrobić małe podsumowanko.
:spade:Turnieje MTT
POKERSTARS:

Wynik zaniżony o jakieś 350$ (wygrany step+jakieś hajsy z SundayPL)
:club:FTP:

( druga połowa roku masakra
)
:spade:SNG
POKERSTARS:

SnG na FTP to raczej gram dla beki
Pierwsze co się rzuca w oczy to mała ilość gierek, zarówno MTT jak i SnG, na więcej czasu zabrakło
Co dalej? Tego nie wiem
Jeżeli zdecyduję się grać dalej, to na pewno chciałbym położyć większy nacisk na rozwój, zarówno w MTT jak i SnG, analizę własnej gry, poprawę błędów.
Pozdro
Napisane przez ekonom
2010Elo, nudzi mi się to sobie naskrobię parę zdań.
Rok 2010 przeszedł do historii, więc można zrobić małe podsumowanko.:spade:Turnieje MTT
POKERSTARS:
Wynik zaniżony o jakieś 350$ (wygrany step+jakieś hajsy z SundayPL):club:FTP:
( druga połowa roku masakra)
:spade:SNG
POKERSTARS:
SnG na FTP to raczej gram dla beki![]()
Pierwsze co się rzuca w oczy to mała ilość gierek, zarówno MTT jak i SnG, na więcej czasu zabrakło
![]()
Co dalej? Tego nie wiem
![]()
Jeżeli zdecyduję się grać dalej, to na pewno chciałbym położyć większy nacisk na rozwój, zarówno w MTT jak i SnG, analizę własnej gry, poprawę błędów.Pozdro
co to so te wykresy ??
Napisane przez ekonom
Kurs dolara z ostatniego roku![]()
rozwaliłeś mnie....
nawet niezłe wyniki jak na taką ilość...
gratki roi!!!
jakiś znajomy nick...:P
cz blog, sup
Miałem bardzo ambitny plan rozegrania w styczniu ok. 600-700 SnG, zaczęło się w miarę fajnie, niestety cholerna grypa wszystko mi spierniczyła i od środy nic nie rozegrałem
(bo niby kiedy skoro spałem po 22h na dobę
) Dziś pierwszy dzień, w którym mniej więcej kojarzę co się dookoła mnie dzieje
więc jeśli do wieczora nie wypluję płuc, to może uda się rozegrać przynajmniej z 2 sety
Biały, Skype: ekonom1982
W chwili obecnej 6, czasem max8 stolików, bo gram na lapku 15''
Myślę nad kupnem monitora, wtedy mógłbym pykać na spokojnie to 10 stolików i wzrok by się tak nie męczył
kup sobie telewizor 40 albo wiekszy wydatek kolo 2000 albo mniej i mozesz grac po 16 stolow
przyjmij mnie do znajomych
pozdrawiam ♠_biggrin:
I na co będę wtedy narzekał
A tak na serio to raz próbowałem, ale niewygodnie mi się grało
Napisane przez bialy000
kup sobie telewizor 40 albo wiekszy wydatek kolo 2000 albo mniej i mozesz grac po 16 stolow
przyjmij mnie do znajomych
pozdrawiam ♠_biggrin:
Telewizor raczej nie zmieści mi się na biurku
więc jeśli chodzi o grę, myślę że monitor 22 - 24 cali będzie lepszym rozwiązaniem
A nie będę do M jak Miłość wyskakiwał z TV 40cali
Poklikałem trochę tych 18stek.
Na razie wygląda to tak:

Różnicy między czerwoną a zieloną kreską nie będę komentował, zdążyłem przywyknąć że tak to wygląda, choć ewidentnie soft mnie nie faworyzuje, a KURY FARCOM
Martwi mnie zupełnie coś innego, a mianowicie wysoki odsetek 5. i 6. miejsc

Nie wygląda to za dobrze
Analizowałem sporo sitków w których odpadałem na bubblu i nie mogę doszukać się większych błędów, po prostu sporo pecha i nieprzewidywalności przeciwników, w sytuacjach w których zdawało by się że mam ogromne fold equity. Mam nadzieję że na 6,5$ będzie z tym lepiej.
ty masz takiego pokermona-kaczkę w avatarze bo wydaje mi sie że spotkałem cie wczoraj na sitach za 0,5$