Napisane przez persii
dupa
zgłosiłem
Gość jest niesamowity. Tyle shipów live i on-line w ostatnim czasie!
graty ekonom!!
:sdrink
Napisane przez ekonom
Witam, mam na imię Tomek.Pokerem interesuje się od około 9. miesięcy.
cześć Tomek
Tomek polecam Ci filmy z sekcji MTT PokerStrategy.com ! Myślę że mogą Ci pomóc w stałym rozwoju.
Powodzenia. Kolega Rafał
Napisane przez persii
cześć Tomek![]()
Cześć Łukasz
Napisane przez Kaczmarol
Tomek polecam Ci filmy z sekcji MTT PokerStrategy.com ! Myślę że mogą Ci pomóc w stałym rozwoju.Powodzenia. Kolega Rafał
Dzięki, wezmę sobie Twoje rady do serca
Skoro już tu jestem to naskrobię kilka zdań, kiedyś dobrze mi to robiło (czyt. farciłem na bogato pomiędzy wpisami).
A więc..... po kilku miesiącach opieprzania się, klikania każdego tygodnia w inną odmianę i robienia volume na poziomie "onetablera" z tabelą rąk startowych przyklejoną do monitora, postanowiłem wrócić do tego co mnie najbardziej jara, i od czego cała ta zabawa z klikaniem w karty się zaczęła - MTT!
3 tygodnie października, które miały być okresem "próby" i ogarnięcia sobie tego wszystkiego na nowo, minęły całkiem spoko. Z volume jestem w miarę zadowolony, a o wynikach się nie dyskutuje
Trochę martwi mnie kwestia rolla, który po długim okresie traktowania go jak złotej rybki bez limitu życzeń, nie ma się zbyt dobrze, i o ile Chester z takim stanem konta nie odmówiłby sobie pewnie odpalenia odpalenia SM w niedzielę, to ja (bankrollowy szczur
) z bólem serducha odpalam 11c.
Co prawda pracując jak (prawie)normalny, (prawie)uczciwy obywatel na (prawie)etacie, nie mam takiego ciśnienia na siano, ale sama wizja torby, i zaczynania wszystkiego od zera ..... :rage:.....,więc jak zacznie się robić gorąco trzeba będzie pomyśleć nad planem awaryjnym, i próbować odbudować się w jeszcze większych gównoturkach, poszukać szczęścia na krzakach, albo powystawiać krótsze lub dłuższe stejki....czas pokaże.
Ponieważ mam ostatnio sporo powera do zapierdalania nad poprawą swojej gry, a z doświadczenia wiem, że to stan ulotny, więc wrzucę i tutaj zarys swoich planów na październik. Może sama myśl że ludzie zobaczą jakim jestem leniem, wpłynie na mnie mobilizująco w cięższych okresach
CELE PAŹDZIERNIK:
:club:500 MTT
200 spotów w HRC
4 SR
10 filmików na RiO
Pozdro