Już siódmy post ♠_o:
Szalejesz dziewczyno
IMO masz zadatki na niezłego spamera
ekonom, stanowczo apeluję abyś używał mniejszej ilości emotikon w swoich wypowiedziach,
dziękuję
pozdrawiam
Napisane przez SeBiX7
ekonom, stanowczo apeluję abyś używał mniejszej ilości emotikon w swoich wypowiedziach,
dziękuję
pozdrawiam
NIE SEBIXUJ
Emotikony są bardzo pomocne, czasami wręcz niezbędne, np.
- gdy zwykłe "JA PIER***E" nie wystarcza
Wystarczyło zaspamować u Ciebie a tyyyyyyylu odwiedzajjącyh u mnie.... że uuhhhhuuuuu ♠_confused: ♠_confused: ♠_confused:
Napisane przez trucizna1
Wystarczyło zaspamować u Ciebie a tyyyyyyylu odwiedzajjącyh u mnie.... że uuhhhhuuuuu ♠_confused: ♠_confused: ♠_confused:
blog ekonoma to pępek pokerstrategia
Napisane przez Miqlas
Napisane przez trucizna1
Wystarczyło zaspamować u Ciebie a tyyyyyyylu odwiedzajjącyh u mnie.... że uuhhhhuuuuu ♠_confused: ♠_confused: ♠_confused:blog ekonoma to pępek pokerstrategia
![]()
potwierdzam, to tutaj się wszystko zaczęło
No Limit Holdem Tournament
Prima
7 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG summ3r_lab (1,750)
UTG+1 eselwlf (7,394)
MP BlaackHorse (1,230)
CO Kaeresen25 (2,270)
BTN konstanty (6,030)
SB ekonom (2,465)
BB EDEK_437 (3,481)
Blinds: 75/150
Pre-Flop: (225, 7 players) ekonom is SB Q♥ Q♦
3 folds, Kaeresen25 raises to 333, 1 fold, ekonom raises to 963, 1 fold, Kaeresen25 raises to 1,593, ekonom raises to 2,223, Kaeresen25 goes all-in 677, ekonom calls 47
Flop: K♦ K♠ Q♠ (4,690, 2 players, 1 all-in)
Turn: K♥ (4,690, 2 players, 1 all-in)
River: 5♥ (4,690, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: 4,690
Kaeresen25 shows
A♣ A♦
ekonom shows
Q♥ Q♦
Kaeresen25 wins 4,690 (net +2,420)
ekonom lost 2,270
CO ZA LUCKBOX
KIERZNO ZABIŁEŚ MOJE MARZENIA O KOMPROMITUJĄCYM WYSTĘPIE W IRLANDII
Ekonom z pokerstars ??? Psajdak w awatarze
?>
sam awatar mnie rozwala jak Cię spotykam...
Cz
mam kilka rozdań i wszedłem w pierwszy lepszy post. Jeśli to nie miejsce na takie rzeczy to prosze o przerzucenie do innego dzialu. Dopiero ucze sie i nie ogarniam tu tego wszystkiego ale chcialbym sie nauczyc i grac wysoko tak jak niektorzy trenerzy z forum pokerstrategy. Pozdrawiam i zaraz wrzuce kilka rak tylko nie wiem jak je wstawic zeby wygladaly tak ze widac graficznie karty. Jakby bylo zle to prosze poprawic jesli by bylo cos zle.