Napisane przez fenekzgavry
Przecież to nie on.A z prawej to Tede?
A wlasnie ze on.
A wlasnie ze on.
Napisane przez Rebusik
A wlasnie ze on.
Z prawej Korczu.

poka wykres ze stycznia niech lud wie, że torbisz ♠_evil: a te screny so "made by paint"
Napisane przez Durex86
poka wykres ze stycznia niech lud wie, że torbisz ♠_evil: a te screny so "made by paint"
W sumie racja

Trzeba w końcu zacząć w styczniu zarabiać
Napisane przez Rebusik
Napisane przez Durex86
poka wykres ze stycznia niech lud wie, że torbisz ♠_evil: a te screny so "made by paint"W sumie racja
![]()
![]()
still solid on pacific
Napisane przez Rebusik
Napisane przez Durex86
poka wykres ze stycznia niech lud wie, że torbisz ♠_evil: a te screny so "made by paint"W sumie racja
![]()
![]()
av ability niczym grinderzy 1$ 90sng :nh
sharkscope prawde ci powie
To było sprzed niedZieli. Teraz dodam -2, 5k z czego ponad połowa mojego i dochodzimy do sedna
ale styczeń jeszcze młody
Blah. Styczeń nadal tragiczny. Ale zaczynają się tcoopy i będzie trzeba coś w końcu, kolokwialnie, bez ogródek mówiąc - upierdolić na grubo.
Wczoraj znów były fajne deepy w fajnych turkach, ale na sakałty i kulery panie nic nie poradzisz. Ale grało mi się fajnie. Jeśli nie przetorbie kasy za szybko, to może coś ruszy. A jak nie, to frytkownica i czisburgery.
Acha - kupta rebusowi paczuszkę na UKIPTa, polecam gracza :sdrink
[LIVE] UKIPT Cork z Rebusem 41% left
Zniszczyłes Mastermixusa wczoraj tym join.me, patrzył sie w KOMPUTER i mowił do siebie
Ale chyba całego Biga55 ci przeanalizował:P
Napisane przez daamiaan1991
Zniszczyłes Mastermixusa wczoraj tym join.me, patrzył sie w KOMPUTER i mowił do siebie![]()
Ale chyba całego Biga55 ci przeanalizował:P
Dobrze go grałem
Może na poczatku ciut tight, ale potem sie rozkreciłem
I koło 50th poleciałem najpierw AKs<A9 oddajac pol stacka, a potem KK<TT oddajac reszte
Ale i tak zadowolony jestem z gry
Ruszyłem tcoopy falstartem. Ale i tak dobry taki początek serii.
Z innej beczki. Mój mindset musi faktycznie leżeć i kwiczeć, skoro nawet Lechrumski dziwnymi drogami ludzkiej ciekawosci został zwiedziony do mojego profilu - domyślam się, że to coś jak fala złej mindsetowej energii odemnie zionęła, i zwabiała go by tylko w sobie wiadomym celu przyglądnąć się zagubionej owieczce.

Chyba musze jakieś filmiki pooglądać, bo dzisiaj wyszedł ze mnie po części gdzieś głęboko ukryty zawistny polaczek, którego smucił fart innych i upodliło do tego własne nieszczęście. Czyli trochę popisałem jak to mnie karajo, a inni jak farco. A to przecież niesprawiedliwe, bo ja też chcę farcić. Poniosło, co zrobić. A może po prostu jestem chuj.
GL all!
Dokladnie slaby mindset ♠_biggrin: nie mozna do kogos pisac "umrzyj" tylko dlatego, ze ci zabral pol stacka na poczatku turnieju