ale miazga, az mnie w fotel wgniotlo
Jak dalej tak pojdzie to beda Ci dawac $$ za nastepne akty, sceny
Cisnij tak dalej ! Daje dyszke choc na pewno jest to za malo
Hej.
Ponownie: wielkie dzięki za wpisy. Nastrajają bardzo pozytywnie.
Niemożliwe będą codzienne aktualizacje, bo zapomniałem napisać że Ping Pong, bo tak nazywa się mój przyjaciel, jest cholernie leniwy. Nie ma szans go zmusić, nic go przekona. Ni sake, ni kontener ryżu.
Życzę miłej lektury:
AKT 1
Scena III
Pół ulicy nie mogło zasnąć. Maturzyści urządzali domówkę w wynajetej willi.
- Ale laska. Ja Cię kręce, gdyby tylko chciała być ze mną !!! Tak bym ją brał, że heeeeeej !!
Aha, fajnie Adaś, ona tutaj idzie... - powiedział Mateusz niemogący spuścić wzroku z pięknej zielonookiej brunetki zmierzającej do niego i jego głupiego znajomego.
- Cześć. Nazywam się Anja. A Ty ?
- ADAM, a ksywkę mam Olbrzym. Wiesz dlaczego? Hęę ?
- Nie do Ciebie mówiłam palancie.
Na te słowa Anji, speszony Adaś, rzucił pod nosem obraźliwe stwierdzenie i odszedł. Dziewczyna zwróciła swój wzrok na Mateusza.
- Jestem nowa w szkole, przyjechałam z Rosji. Próbowałam nawiązać jakieś kontakty z ludźmi, ale większośc facetów jest jak ten dupek. Wydajesz się być inny...
Zaskoczony chłopak nie mógł oderwać wzroku od pięknej dziewczyny. Wyglądała niczym Bogini przy znanych mu do tej pory kobietach.
Nie ubierała się w modne adidasy z wielkimi językami. Nie nosiła oprawek bez szkieł, jak te łosie próbujące naśladować znanego reżysera. Miała na sobie prostą sukienkę i balerinki. Właśnie ten prosty ubiór i brak nachalnych dodatków podkreślał jej piękno.
- To masz jakieś imię ? Wyrwała go z letargu.
- Mateusz.
W tym momencie DJ zapuścił niespotykany na domówkach i niezwykle rzadko lecący przebój z Titanica.
Zatańczysz ze mną ? - usłyszał Mateusz i tylko kiwnął głową.
Od tej chwili wszystko potoczyło się szybko: godziny tańca, rozmów i żartów. W pewnym momencie dziewczyna zaproponowała pójście na górę do pokoju, by móc w spokoju podyskutować.
Kiedy tylko drzwi się zamknęły, przycisnęła bohatera do ściany i zaczęła go namiętnie całować.
Gaśnie światło.
Następngo ranka.
Najszczęśliwszym człowiekiem na świecie był Mateuszek. Ledwo mógł uwierzyć w to, że tak piekna dziewczyna zwróciła na niego uwagę. W najśmielszych snach nie rozmawiał z takimi laskami, a co dopiero sypiał.
Inteligentna, piękna, błyskotliwa i urocza, a na dodatek była rewelacyjną kochanką.
No cóż...tak przynajmniej wydawało się 18 latkowi, który więcej obejrzał filmów dla dorosłych niż odbył stosunków.
A teraz brała prysznic w łazience obok. Może powinienem do niej dołączyć? - pomyślał szczęściarz.
Za drzwiami sprawy miały się inaczej. Mimo, że woda była "puszczona", nikt nie brał kąpieli. Dziewczyna siedziała na sedesie i niewtajemniczony pomyślałby, że przegląda się w lusterku. Jednakże, dwa razy stuknęła w szybkę, a to zmieniło się w palmtopa i wypełniło ikonkami. Wybrała jedną z nich.
"Nawiązywanie połączenia" pokazał wyświetlacz.
- Mirek. To ja Hazard.
- Witaj. Jak idzie operacja "Anja" ?
- Etap pierwszy zakończony sukcesem.
Dyszka ode mnie za ten opis:
Nie ubierała się w modne adidasy z wielkimi językami. Nie nosiła oprawek bez szkieł, jak te łosie próbujące naśladować znanego reżysera. Miała na sobie prostą sukienkę i balerinki. Właśnie ten prosty ubiór i brak nachalnych dodatków podkreślał jej piękno.
Pisz dalej, świetnie się czyta
Ten blog to miazga ! Stary rzuć poker i bierz się za pisanie !
Dawaj następny akt bo nie wytrzymam
Ps jeśli tak samo dobrze grasz co piszesz to niedługo chyba w TV będę Cię oglądał
Nie ma to jak zielonookie brunetki ♠_love:
Czyta się niesamowicie - daję dyszkę i czekam na kolejne wpisy!
Człowieku jesteś bogiem !!!!!!!!
Czytałem pierwsze dwa akty w pracy po przez komórkę i momentami się wyłączałem a ekipa mnie opieprzała, jesteś niemożliwy!!!!!
Naprawdę masz talent!!!!!
Czekam jak reszta ekipy na dalsze epizody
Ale słodzicie. : )
Postaram się jutro napisać ciąg dalszy tej telenoweli dla pokerzystów.
az cisnienie czasem podskoczy ;D za zielonooka brunetke to masz u mnie browara
mmmm sam mam taka
Zakonczenie mega
Jedz do Hollywood'u scenariusze pisac
Tylko jedna rzecz jest tutaj bzdura. Nie ma ladnych rosjanek
Napisane przez mko101
Zakonczenie megaJedz do Hollywood'u scenariusze pisac
![]()
Tylko jedna rzecz jest tutaj bzdura. Nie ma ladnych rosjanek
![]()
Ty chyba kpisz... Rosjanki chyba są zaraz za Polkami, które są zaraz za Czeszkami