Przejdź do forum
Naśladowca niedołęg...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Naśladowca niedołęga -/0$$

1 Posty
1 Użytkownicy
0 Reakcje
165 Wyświetlenia

Strzała! Części mnie reszta nie ale i tak się wylansuje moim imieniem.Oskar-,,To tak jak by dostać najlepszą nagrodę"Więc pokerstrategy na nowo ją otrzymała^^Przesłośc pokerowa jest nie chlubna ,lecz się nią pochwale bo lubię i tyle:

Więc tak jedziemy FL- 0,05-0,10 SH 8 miechów do 0,5/1 prawie 1/2$ były shoty ale to raczej nad BM.Trochę MTT w czasach downsingowych oj oj co to się nie robiło na dwon swingu właściwie wszystko.NL,buggi,Razz,Hi-lo no po prostu full serwis, taki noobek napalony żeby oddać komuś ciężko ugrane dolary.

Po co blog? Każdy pisze po co , co chce w nim opisywać etc w nie skończoność. A ja zostawię to jako zagadkę.Dobra pomędzone troche o tym co ja nie robiłem i jaki nie jestem więc można przejść do tego co będę robił.Otóż!? No właśnie co? Haha!
Nie no już po długich przemyśleniach rozmowach,analizach rynku pracy i kursów pesso argentyńskich doszedłem do wniosku MMA! To jest to :D
Dla nie czających :

Więc jak już dla oglądających robię wjazd na SNG.A propos bardzo elokwentny ten raper z ,,Firmy"
Reasumując :SNG roll to 50$ na P* 50 na PP ugrywam jeszcze 80 party point i kasę przelewam na P* mój mentor to :Malarz1990 i mam nadzieje że kiedyś tam zagram z nim jak równy z równym na tych high limitach -dla mnie .Teraz tak artykuły,filmiki,analiza rąk i treningi do końca tygodnia a potem zobaczymy jak mi to wyjdzie,oczywiście pozdrawiam serdecznie malarza,masterjariego i całą resztę grającą SNG i liczę na subiektywną obiektywną i jaką chcecie opinie mojej gry

*proszę o przeniesienie do działu :blogi z góry thx!