Gram w pokera już 2 lata i wciąż się miotam pomiędzy różnymi odmianami i efekt jest jaki jest czyli do D..y. Ostatnio poczułem narastające znudzenie i postanowiłem coś zrobić, po pierwsze za część kasy z pokera kupiłem sobie aparat FujiFilm s100fs, a po drugie wyznaczyłem sobie cel od którego realizacji zależy czy będę grał dalej czy dam sobie spokój bo osiągane wyniki w porównaniu z czasem poświęcanym na pokera są znacznie poniżej oczekiwań.
Cel jest prosty postanowiłem skoncentrować się na odmianie Fixed FR, a to głównie dlatego że tutaj są najmniejsze swingi i jest wystarczająco dużo akcji.
Ale wracając do celu, mój to zagranie 100 000 rozdań na limicie 0,25/0,50 USD i osiągnięcie co najmniej 3BB/100 z gry nie licząc żadnych bonusów czy rakebacku. Jeśli to osiągnę zmienię limit i gram dalej, a jak nie to raczej dam sobie na luz. Co do terminu to daję sobie tutaj spory zapas bo aż do końca września.
Grać będę na 3 platformach głównie to P* i FTP trzecia to Party bo wykupiłem w sklepiku bonus i go powoli zrealizuję, powoli bo na Party nie ma dostatecznej ilości stolików FR
Grę zacząłem wczoraj i rozegrałem do tej pory 3 sesje 1,5 godzinne łącznie dało to 2142 ręce i wynik +3,39 BB/100.
Aktualizować tego bloga będę po każdych 5000 rąk