Ja tyle rąk przez tydzień nie daje rady urgać
Haaa ! No i dorobilem sie platyny !
Teraz nie pozostaje nic innego jak atakowac na diament
Gratulacje, wiedza z platynki na pewno sie przyda, powodzenia w walce o diament, nie daj się downswingom:)
kopoland napisał
Haaa ! No i dorobilem sie platyny !
Teraz nie pozostaje nic innego jak atakowac na diament
![]()
Wielkie gratulacje...
Jak Ty to robisz chłopie - 4 tysiące rąk dziennie.... ja jak zagram 300 to już sporo, ale Ty pewnie dzieci jeszcze nie masz...
Poluj na diament, poluj. Na następnym zlocie chętnie wręczę Ci pakiet upominków...
Niestety ale dopadl mnie dzisiaj downswing, i to w najgorszym z mozliwych momentow bo przy wejsciu na wyzszy limit (2/4$) Bankroll sporo na tym ucierpial i trzeba bedzie odrabiac straty na 1/2$ No nic zobaczymy jak to bedzie, dzisiaj narazie robie sobie przerwe z pokerem, oby jutro bylo lepiej...
Jakieś listopadowe fatum, przechodzi z jednego na drugiego...
Jari dzisiaj mówił, że dwa dni temu skończyl mu się downswing, mi się wtedy zaczął, wczoraj późnym wieczoram, a w zasadzie po północy mnie opuścił, poszedł sobie do Częstochowy...
Ciekawe, kto następny....
Kopoland a co Ty grasz? FR czy SH. Jakie wyniki, może jakiś wykres byś zapodał. Statystyki jakimi grasz, itp. Co robisz poza pokerem? Może studuia, albo jakaś praca?
Będzie dobrze
don't give up
To nie musiał wcale być downsiwng, lecz zwykła korekta, mało kto idzie tak szybko
Masz rolla? Dalej multitabling fixed?
Pozdrawiam
Szczepans napisał
Kopoland a co Ty grasz? FR czy SH. Jakie wyniki, może jakiś wykres byś zapodał. Statystyki jakimi grasz, itp. Co robisz poza pokerem? Może studuia, albo jakaś praca?
Trzeba było na zlot przyjechać razem z Markiem, a nie teraz zadawać takie śmieszne pytania:P
Walderam napisał
Szczepans napisał
Kopoland a co Ty grasz? FR czy SH. Jakie wyniki, może jakiś wykres byś zapodał. Statystyki jakimi grasz, itp. Co robisz poza pokerem? Może studuia, albo jakaś praca?Trzeba było na zlot przyjechać razem z Markiem, a nie teraz zadawać takie śmieszne pytania:P
Dobrze gada ! Wodki mu polac !
Ja z kolei przegrałem 11,12,13 i czternastego SnG dzisiaj. Jestem na 0!!!
Zacząłem grać HU - wynik 4:3. Głowa do góry!
Choć ja zawsze jestem zwolennikiem bardzo konserwatywnego BM.
damianpat napisał
Będzie dobrze
don't give up
To nie musiał wcale być downsiwng, lecz zwykła korekta, mało kto idzie tak szybko
Masz rolla? Dalej multitabling fixed?
Pozdrawiam![]()
Mam taka nadzieje ze byla to tylko korekta bo w sumie w ciagu paru godzin grajac 1/2$ wyrobilem bankrolla na 2/4$ wiec chyba jednak to to
A co do bankrolla, to co tu duzo gadac, jak narazie trzymam sie sztywno tabelki zarzadzania rollem
Dzisiaj postanowilem zmienic platforme z Starsow na Full Tilt Poker ( ze wzgledu na rakeback ) Oto statstyki po 3 dniach grania w listopadzie na Starsach, jak widac downswing jeszcze mnie nie opuscil jednak mam nadzieje ze na FTP rakeback pozwoli mi byc niezalezym od downswingow
kopoland napisał
Dzisiaj postanowilem zmienic platforme z Starsow na Full Tilt Poker
Przerwa zawieszona na kołek?
3 dni i 20k rozdań ... no nieźle ;p wychodzisz czasem z domu ? hehe
/update: chyba mi się pomyliło ... to jest wykres z miesiąca całego tak ?
Marg0z napisał
3 dni i 20k rozdań ... no nieźle ;p wychodzisz czasem z domu ? hehe![]()
/update: chyba mi się pomyliło ... to jest wykres z miesiąca całego tak ?
pewnie tak , tylko ze dzisiaj jest dopiero 6-ty
Hehe
Tak tak 20k gier rozegralem w ciagu 3 dni ( okolo 8h gry dziennie na 12 stolkiach ) Jednak ten downswing dal mi sporo do myslenia dlatego zrobilem sobie przerwe, ktora mam zamiar poswiecic na nauke... mysle ze za jakis tydzien wystrtuje na nowo i zdobede ten upragniony diament
kopoland napisał
Dzisiaj postanowilem zmienic platforme z Starsow na Full Tilt Poker ( ze wzgledu na rakeback )
A nie lepiej dobic do platiniumstar i uzbierac te 50k FPP do 650$ bonusa gotowkowego? Przy tych limitach co grasz, nawet przy mniejszej liczbie rozdan, jest to osiagalne dla Ciebie (nawet co miesiac IMO)
btw ile srednio punktow FPP zdobywasz na 1000rozdan na poszczegolnych limitach? (SH? FR?)
kopoland napisał
okolo 8h gry dziennie na 12 stolkiach
to juz jest nalog
Pozdrawiam