Przejdź do forum
zablokowane konto

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

zablokowane konto

48 Posty
19 Użytkownicy
63 Reakcje
8,340 Wyświetlenia
OnlyNutzz

Hej. Dziś dostałam takiego maila:.

Your account is one of a group of accounts which has been closed whilst an investigation into suspicious patterns of play is conducted.

There is some evidence of the intentional losing of hands as a method of transferring funds through our tables.

If you have any information which would assist with our investigation or if you feel that the decision to place restrictions on your account has been taken in error, please contact us so that we can clarify the situation and get you playing again as soon as possible.

Oczywiście jest to pomyłka, gdyż nie znam ANI jednego gracza na tej platformie. Może mi ktoś pomóc i podpowiedzieć, co im odpisać, proszę? Ile taka blokada może potrwać? Na ósemkach mam około 2k$ i nie chcę tego stracić.

Parę dni temu napisałam im szczerego maila, co myślę o ich RB. Napisałam, że inne strony oferują znacznie lepszą ofertę i wyliczałam np. jaki rakeback oferują Starsy i "zagroziłam", że jeśli nie dostanę bonusu to przeniosę się do konkurencji. Myślicie, że to może być zemsta? :D

Odpowiedz
Cytat
47 odpowiedzi
niemambopoco

Mysle, ze to bardzo prawdopodobne. Kiedy im pisalas o tym a kiedy dostalas bana?

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Email jaki im napisałaś proponował bym zrobić po wypłacie bankrolla, a nie posiadając go tam :f_frown:
Ciężko stwierdzić czy to 'zemsta' ale mało przyjemna sytuacja.

Wydaję mi się że najlepiej do nich dzwonić jeżeli masz taka możliwość i bronić swoich racji. Jeżeli odblokują konto proponuję przejść na PokerStars
a) najlepszy field
b) najlepszy rakeback
c) najniższy rake
d) nie ma takich krzywych akcji co to się czyta wszędzie o tych blokadach :f_drink:

Niestety nie bardzo jestem wstanie jakoś bardziej pomóc.

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz

29 lipca przyszedł maila od nich, że nie mogą mi zaoferować żadnego bonusu, a dzisiaj 31 lipca przyszedł maila o blokadzie konta...

Przejrzałam swoją bazę i nawet nie powinno być mowy o pomyłce, gdyż największe wygrane vs player mam 250$ i jest to vs regulars. Przeciwko fishom mam max 2-3 buy iny winnings a potem oni znikają. Również w zakładce vs players nie mam sytuacji, gdzie "wins" byłoby znacznie większe od "losses"

Napisałam 29 lipca, że inne poker roomy oferują lepsze programy lojalnościowe i że w lipcu oddałam prawie 3k$ rake dla 888 a dostałam zwrotu może z 10$, co jest kpiną i że rozważam przeniesienie się na inną platformę chyba że zaoferują mi reload bonus...

Odpowiedz
Cytat
ryhukox

Parę dni temu napisałam im szczerego maila, co myślę o ich RB. Napisałam, że inne strony oferują znacznie lepszą ofertę i wyliczałam np. jaki rakeback oferują Starsy i "zagroziłam", że jeśli nie dostanę bonusu to przeniosę się do konkurencji. Myślicie, że to może być zemsta? :D

:spit:
Mistrzowie skurwysyństwa w ojebywaniu graczy.

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz

Wciąż mam nadzieję, że to zwykła nadgorliwość, bo w mailu nie napisali żadnych konkretów. Pierwszy raz w życiu mam taką sytuację.

Przejrzałam wszystkie pule +80bb z zeszłego tygodnia i każde zagranie jestem w stanie wytłumaczyć, nie widzę nic podejrzanego...

Odpowiedz
Cytat
macaco2

Chore, przymam kciuki aby oddali :f_drink:
To na 888 nie ma wogole rakebacku ? Sick 3k raku oddać i nic z tego nie mieć... strasznie zaniża winrate takie coś :)

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz

Nie ma RB...

Odpowiedz
Cytat
niemambopoco

Napisane przez OnlyNutzz
Nie ma RB...

Jest rb, tylko tak glupio skonstruowany, ze mozna powiedziec, ze go nie ma.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Hej,

Ja tylko chciałem zwrócić uwagę, że podejście do tego, że jest to zemsta za poprzedniego maila jest trochę mało poważne. Zdecydowana większość z was myśli, że "support" jest tylko jeden i wszystkie maile jakie otrzymujecie przychodzą od jednej osoby, a tak nie jest. Nie dotyczy to tylko 888Poker, ale innych poker roomów, PokerStrategy.com, ba nawet innych firm. Ilu z was pisała na facebooku firmy xyz z pretensjami dotyczącymi ich produktu?

Mail jaki wysłałaś do supportu i mail dotyczący tej akcji pochodzą od innych działów. Dodatkowo istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że osoba, która wysłała Ci tego maila nie ma zielonego pojęcia o Twoich poprzednich groźbach, które btw. nie działają.

RB to jedna z form promocji poker roomu, nie jest nigdzie napisane, że musimy go dostawać. Niestety źle trafiłaś wybierając 888Poker jako poker room do rb, bo jest to poker room, który swój sukces oparł o promocje graczy rekreacyjnych i faktem, że nigdy nie oferował dużego rb.

Problem z powiązanym kontem z innym graczem nie musi dotyczyć bezpośredniej gry. Mieliśmy już w przeszłości przypadki próby obejścia wypłaty przez przesyłanie sobie pieniędzy lub inne podobne "akcje".

Mam nadzieję, że jest to tylko rutynowa kontrola i odzyskasz swoje pieniądze.

Powodzenia!

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz

Ale po co przesyłać sobie pieniądze? I kto przesyłał ja komuś czy ktoś mi?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

To ty się mnie pytasz czy ktoś Ci pieniądze wysłał :D Ja tego nie wiem. Ludzie w różny sposób próbują wałki robić, np. obchodząc weryfikację kotna przez przesłanie pieniędzy znajomemu, który miał je za nas wypłacić. Kilkanaście znanych osób dostało za to blokady kont, po jakimś czasie zostały chyba odblokowane.

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz

Aaa, już wiem. Chodzi Ci o transfer pieniędzy poprzez oprogramowanie? Wcześniej nie wiedziałam, że jest taka opcja. Ale to odpada, bo nigdy z tego nie korzystałam.

W tym miesiącu tylko raz wypłacałam kasę z ósemek. To musi być pomyłka, ale kiedy mi odpiszą?

Bardzo się stresuję, bo to 25% mojego wirtualnego bankrolla ;/

Odpowiedz
Cytat
szoker22

Odisnstalowuje to gowno w tym momencie , mam nadzieje ze cie odblookuja a jak sie juz tak stanie to wyplacaj wszystko i wypierdalaj stamtad w zawrotnym tempie

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz

Odpisali mi z supportu, że ci od " Operations Team" mają 72h na odpowiedź na maila, bo tylko mailowo można się z nimi skontaktować.
A więc mam blokadę konta bez podania konkretnej przyczyny tylko "There is some evidence of the intentional losing of hands as a method of transferring funds through our tables" czyli podejrzewają, że ktoś celowo przegrał do mnie pieniądze, co jest kompletną bzdurą.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

czyli podejrzewają, że ktoś celowo przegrał do mnie pieniądze, co jest kompletną bzdurą.

Nowy sposób na pozbycie się nielubianego rega z pokerroom-u - sfoldować do niego AA preFLOP.

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz

OMIJAJCIE TO PIEPRZONE GÓWNO Z DALEKA!!!!!!!

Dane z mojej bazy:

CO: $28.70 - VPIP: 33, PFR: 33, 3B: 50, AF: 0,0, Hands: 6

Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with J :heart: A :heart:
2 folds, CO raises to $1.75, 2 folds, Hero calls $1.25

Flop: ($3.75) T :heart: 3 :diamond: 6 :spade: (2 players)
Hero checks, CO bets $3.75, Hero calls $3.75

Turn: ($11.25) 2 :heart: (2 players)
Hero checks, CO bets $23.20, Hero calls $23.20

River: ($57.65) T :spade: (2 players)

Final Pot: $57.65
Hero shows J :heart: A :heart:
CO shows 7 :club: A :club:
Hero wins $54.77
(Rake: $2.88)

A drugiego gracza nie mam w bazie. Zajebista stronka. Jestem wkurzona jak nigdy wcześniej. Bezprawnie zablokowali mi konto i ukradli 2000$ z powodu takiego, że fish przegrał do mnie 27$ i zagrałam z nim 3 ręce w życiu.

ŻENADA NIE GRAJCIE NA 888.

Albo to wielka pomyłka, albo zemsta za moją chęć przeniesienia się na inną platformę. Nie ma lepszego wytłumaczenia. Jak ich ludzie od bezpieczeństwa mogli oskarżyć mnie o transfer kasy w grze z graczem, z którym NIGDY nie zagrałam ani jednej ręki??? Czy w takim miejscu mogą pracować debile? Jak to o nich świadczy? Pomyślcie sobie teraz ile osób zostało bezkarnie okradzionych i ile prawdziwych oszustów dalej gra.

Odpowiedz
Cytat
sheckin

O ja pierdolę... Niewiarygodne to jest po prostu. Kpina z człowieka.

Odpowiedz
Cytat
Pirate9999

Ale co konto zbanowane, czy zablokowane do wyjaśnienia ?
Napisz o tym na 2+2

Odpowiedz
Cytat
szoker22

Ja odinstalowałem to gowno wczoraj wiecej tam nie zagram

Odpowiedz
Cytat