siema jak to teraz jest z wyplatami na 888? dlugo czeka sie na kase na skrilla? i czy trzeba weryfikowac ID? jesli tak to dowod wystarczy ?
To i ja od razu zapytam. Macie konto skrill w PLN czy w USD? Bo na 2+2 jest masa tematów o sporych różnicach na przewalutowaniu/wypłacie etc. ? dalej na 888 są jakieś dziwne rzeczy u nich przy wypłatach?
U mnie weryfikacja przebiegła dość szybko. Zlecenia wypłaty, weryfikacja i pojawienie się pieniędzy na koncie Skrill to może kwestia 3 dni. Wymagali ode mnie zdjęcie dowodu + jakiegoś dokumentu (rachunek itp.) z adresem.
Konto Skrill mam w PLN. Dokładnie teraz Ci nie powiem, ale wydaje mi się, że kurs USD jaki był policzony to nieco mniej niż 3zł.
hm, a mogą żądać skanu mojej karty kredytowej ( przód i tył) ??? właśnie mam taka sytuację i trochę to dziwne.. chcą ID i kartę. jakiś mejl z gibraltaru.
no właśnie szczególnie, że zażądałem wypłaty na skrilla..;/ albo napisze że nie mam tej karty i inny dokument mogę im przeskanować.
Napisane przez j0k3r0
no właśnie szczególnie, że zażądałem wypłaty na skrilla..;/ albo napisze że nie mam tej karty i inny dokument mogę im przeskanować.
nie dawaj nigdy NIKOMU skanu 2 strony karty - wałek 100% softy co najwyzej chca skan dowodu,paszportu itp
chociaż tak czytam i na ich stronce jest napisane, że mogą tego żądać:
http://888-external-en.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/497/prod/4/session/L3RpbWUvMTM2Mjc0MTQ5OC9zaWQvd0x6XzlFa2w%3D
tylko piszą żeby usunąć te cyfry z tyłu i 8 z przodu. ale w mejli ten gość nic o tym nie mówił... czy jak w paint zamaluje je na czarno to będzie ok? chyba nie będą w stanie tego odczytać?:PP
FRANCZO: karta i skrill
Mam pytanie, nie widzę u siebie w kasjerze opcji wypłaty poprzez skrill.
Czy abym mógł wypłacac ta droga muszę dokonać jednej wpłaty przez skrill?
Napisane przez szydlos
Mam pytanie, nie widzę u siebie w kasjerze opcji wypłaty poprzez skrill.
Czy abym mógł wypłacac ta droga muszę dokonać jednej wpłaty przez skrill?
tak
własnie dokonałem wpłaty na 888 poprzez skrill w kwocie 12$.oczywiście doszła opcja wypłaty ale limit wynosi całe 6$ :facepalm:.
Gdzie mogę zwiększyć limit wypłaty?
Napisane przez szydlos
Napisane przez hawu220
A czy te 6$ to przypadkiem nie min?
niestety nie
Mozliwe ze musisz dokonac jakiegoś obrotu ta wplata. A najprosciej jest zapytac supportu online
pisałem do nich na czacie ale nie wiedziała ta osoba i kazała się do supportu zwrócić.Napisałem mija 3dzień bez odpowiedzi,więc czekam.Szukam też osoby która ma konta na P* i 888 i może się zgodzi na transfer.Ja bym przelał komuś 410$ na 888 a ktoś dla mnie 400$ na P*.