Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wypłata

31 Posty
16 Użytkownicy
0 Reakcje
5,164 Wyświetlenia
Thorek

Napisane przez nani19
Witam, ja chcialem wyplacic pieniadze z 888 czy jest to mozliwe przez Netllera? I czy wyglada to tak samo jak z MB ? Najpierw musze wplacic z netllera zeby moc na niego wyplacic tak?

Witaj.

Dokładnie tak jak napisałeś. Jeśli wybierasz nową opcję wypłaty, najpierw musisz wpłacić tą drogą pieniądze, w celu weryfikacji konta. Z netka ofkoz można korzystać.

Pozdrawiam.

RobHimself10

Hey!

Też pykam sobie na 888 i mam pytanko odnośnie wypłaty.

Podobno by uwolnić bonus 50$ od PokerStrategy muszę ugrać 500 reward points? Czy to prawda?

Czy mogę wypłacić to, co udało mi się ugrać ponad to 50$ kapitału startowego (mam ponad 100$)?

Jeszcze pytanko odnośnie opcji wypłaty: czy 888poker pobiera sobie jakąs prowizję za WIRE TRANSFER? na PartyPoker takie cos kosztuje 10$...

eNPe

Napisane przez RobHimself10
Podobno by uwolnić bonus 50$ od PokerStrategy muszę ugrać 500 reward points? Czy to prawda?

Tak to prawda.

Napisane przez RobHimself10
Czy mogę wypłacić to, co udało mi się ugrać ponad to 50$ kapitału startowego (mam ponad 100$)?

Nie, nie możesz.

pozdrawiam

sitar666

Zleć wypłatę i zobacz co się stanie. Jak Ci cofną to spróbuj ją rozbić na kilka mniejszych. Ja Wciąż nie wyrobiłem 500 pkt, a wypłaciłem już ponad 2000$.

Thorek

Witaj.

Żeby odblokować pieniądze musisz ugrać 500 reward points - wcześniej nie możesz ich wypłacić. Inna sprawa... czy te pieniądze są ci niezbędnie potrzebne? Nie lepiej zbudować bankroll do gry na wyższych limitach, gdzie można więcej zarabiać? Skoro wygrywasz już teraz, to myślę, że warto zastanowić się nad dalszym rozwojem, a do tego trzeba budować bankroll, a nie robić małe wypłaty.

Pozdrawiam.

crax1905

Witam

Dostałem bonus 50$ od PokerStrategy,oprocz tego wpłaciłem depozyt 300$ i po uzbieraniu zaledwie 40pkt zleciłem wypłate 5k $ czy musze zbierac punkty od bonusu PokerStrategy czy od mojego depozytu??

ps. Po 3 dniach w kasjerze zmieniło mi sie z "Awaiting process" na "In process" i nadal nic :/ WTF ????

bastian081

Jak zrobiłeś te 5K$? chyba jakieś turek scashowałeś ?

crax1905

Czwartkowy 17k gwarantowane na 1msc i kilka mniejszych na ft,jednak jest tutaj na tyle mało gry a gram tylko mtt ze roll ponad 6k nie jest tutaj potrzeby by spokojnie je nadal grac dlatego chce wypłacic wieksza czesc i nadal nie znam odpowiedzi na swoje pytanie z wczesniejszego postu.....z gory dzieki jakby ktos ogarniety z 888 dał znac pozdr

bastian081

No to ładnie, graty. Imo najlepiej zapytaj supportu na live chacie lub emailem lub po prostu poczekaj i zobacz czy Ci wypłacą ? Jeśli nic nie wypłacałeś to możliwe, że przeszkodą nie są punkty a po prostu brak weryfikacji i chcą Cię może najpierw zweryfikować żeby wypłacić ? Teoretycznie trzeba chyba najpierw wyrobić pkt. ale tak jak napisał sitar i chyba ktoś już wcześniej pisał, że wypłacają więc chyba teoria to jedno a praktyka to drugie.

crax1905

Napisane przez bastian081
No to ładnie, graty. Imo najlepiej zapytaj supportu na live chacie lub emailem l.

napisałem tutaj bo ten support to tragedia,wczesniej miałem problem z logowaniem to odpisali po 10 dniach :evil:

chyba nie dostane konkretnej odpowiedzi wiec zostaje mi tylko czekac........

Thorek

Niestety to już są typowe regulacje poker roomu i my tutaj zbyt wiele nie jesteśmy w stanie pomóc.

Pozdrawiam.