Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wpłata MB

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
787 Wyświetlenia
rojas94

Witam.
Sory że powielam temat, ale w żadnym nie mogłem znaleźc odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie na temat wpłaty na 888.
Chce wpłacic 200$ na 888 przez MB. Konto MB mam w PLN, 888 przelicza mi na E w okienku przelewu, a finalnie na koncie ma mi się pojawic kwota w dolarach. Jak to będzie wyglądac z prowizją? I czy warto pisac do supportu o zmiane waluty z E na $? bo i tak przeciez konto MB mam w PLN i nie ominie mnie przewalutowywanie?
Z góry dzięki za odpowiedź :)

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
PiotrekGle87

Zmień na $ bo 888 ma złodziejski kurs USD/EUR, zawyżają gdy wpłacasz i zaniżają jak wypłacasz.

Przykładowe kursy z przed kilku tygodni

Kurs $/€ 0,759
Kurs wpłaty 0,7894
Kurs wypłaty 0,7284

Na wpłacie i wypłacie tej samej kwoty $ tracisz ok 7% do tego dolicz 2 * 1.99% które weźmie MB

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Witam,

Tak jak kolega wspomniał, warto napisać, przed dokonaniem wpłaty do supportu 888poker o zmianę waluty z € na $, aby uniknąć niepotrzebnego przewalutowania.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Mam ten sam problem

Chciałam wpłacić pieniądze, ale przelicza mi na euro a konto niby mam w dolarach.

Mam pisać do supportu o zmianę??

Odpowiedz
Cytat
galer

Cześć Marysia52! :)

Tak jak napisał imgoingtomirage, jeśli chcesz mieć konto na 888 Poker w dolarach, to napisz do supportu. Zwykle nie ma żadnego problemu ze zmianą (ja też tak zrobiłem).

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat