Przejdź do forum
Wiatm ile trwa wpła...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wiatm ile trwa wpłata od PS ?

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
988 Wyświetlenia

witam wszystkich mam pytanie po jakim czesie miej wiecej dotarł wasz darmowy kapitał startowy na 888 ?

8 odpowiedzi
Thorek
Oldschool Grinder

Witaj pezot na naszym forum.

Generalnie różnie z tym bywa. Czasami jest to kilka godzin, czasami kilka dni. Sprawdzaj też sukcesywnie swój e-mail, ponieważ czasami nasz support prosi o weryfikację tożsamości.

Pozdrawiam.

imgoingtomirage
PokerStrategist

U mnie poszło błyskawicznie i do tego w weekend :f_thumbsup:.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wczoraj dostałem taką wiadomość około 15 Wspaniale! Twoje pieniądze zostaną przesłane.

Wszystkie twoje dane zostały sprawdzone i zatwierdzone przez nasz zespół. W ciągu 2 dni roboczych prześlemy ci bonusowe 50 $. Otrzymasz potwierdzenie transferu w wiadomości email.
Ale do dziś nie ma nadal ... :/

Fil1987
PokerStrategist

no na mój gust to został im jeszcze jeden dzień roboczy:P spokojnie, wszystko będzie cacy;) jak już trochę tutaj pobędziesz to zobaczysz, że to jeden z lepiej zorganizowanych i user-friendly serwisów ever:)

Thorek
Oldschool Grinder

Zaczniemy się martwić, jak upłyną te 2 dni robocze :). Poza tym ćwicz cierpliwość, bo to niezbędna cecha w pokerze. Nie martw się będzie dobrze.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wiecie już chce robić majątek ogrywając tam tych australiczyków i szkopów i wygrywać wielkie turnieje :D hehe to sie niecierpliwie :P

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ni cholery ciągle nie ma :/

Drogi pezocie,

widzę, że kąpiesz się w gorącej wodzie :)

Poczekaj jeszcze momencik, kapitał startowy przychodzi bardzo szybko.

Jak już dostałeś informację, że będzie za dwa dni, radzę poczekać spokojnie na pieniążki,

w międzyczasie przeczytać kilka artykułów i obejrzeć parę filmów dla statusu basic.

Pozdrawiam!