witam wszystkich mam pytanie po jakim czesie miej wiecej dotarł wasz darmowy kapitał startowy na 888 ?
Witaj pezot na naszym forum.
Generalnie różnie z tym bywa. Czasami jest to kilka godzin, czasami kilka dni. Sprawdzaj też sukcesywnie swój e-mail, ponieważ czasami nasz support prosi o weryfikację tożsamości.
Pozdrawiam.
Wczoraj dostałem taką wiadomość około 15 Wspaniale! Twoje pieniądze zostaną przesłane.
Wszystkie twoje dane zostały sprawdzone i zatwierdzone przez nasz zespół. W ciągu 2 dni roboczych prześlemy ci bonusowe 50 $. Otrzymasz potwierdzenie transferu w wiadomości email.
Ale do dziś nie ma nadal ... :/
no na mój gust to został im jeszcze jeden dzień roboczy:P spokojnie, wszystko będzie cacy;) jak już trochę tutaj pobędziesz to zobaczysz, że to jeden z lepiej zorganizowanych i user-friendly serwisów ever:)
Zaczniemy się martwić, jak upłyną te 2 dni robocze :). Poza tym ćwicz cierpliwość, bo to niezbędna cecha w pokerze. Nie martw się będzie dobrze.
Wiecie już chce robić majątek ogrywając tam tych australiczyków i szkopów i wygrywać wielkie turnieje
hehe to sie niecierpliwie
Drogi pezocie,
widzę, że kąpiesz się w gorącej wodzie
Poczekaj jeszcze momencik, kapitał startowy przychodzi bardzo szybko.
Jak już dostałeś informację, że będzie za dwa dni, radzę poczekać spokojnie na pieniążki,
w międzyczasie przeczytać kilka artykułów i obejrzeć parę filmów dla statusu basic.
Pozdrawiam!