Przejdź do forum
Super Stack London ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Super Stack London - 888 poker

12 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,932 Wyświetlenia

No cóż. Sam niewiem czy się cieszyć czy płakać na myśl o tym "sukcesie".
.html

Ticket o wartości 150 funtow (zaledwie), do turnieju ktory odbedzie sie w Londynie w dniach 28-29 maja. Serwis oplaca tylko ticket, transport i nocleg w wlasnej kwestii, tym bardziej zalamuje mnie fakt wygranej.
W ostatnim turnieju z tej serii rowniez w Londynie gralo zaledwie 115 osob a pula wyniosla 17 tysiecy funtow (jakis polak na trzecim miejscu).

Potrzebuje znawcy od serwisu 888, ktory moze mi doradzi i powie czy mozna taki ticket jakos spieniężyć czy coś z nim zrobić sensowniejszego ?

11 odpowiedzi
kamil90

to po co to grales skoro nie chcesz jechac?

ja mam podobny problem tylko ja wygrałem wejściówkę do gdańska lecz nie wiem czy mi sie to opłaca skoro bilet w dwie strony wyniesie mnie 70 zł

Frisek

Jakbym wygrał, miał w tym czasie czas i byłoby mnie stać to potraktowalbym to jako fajną przygode i pojechał. Chyba, że tego typu turnieje dla Ciebie to "pfff" i znasz je na codzień, to odpuszczamy ;) No i Londyn zwiedzić można

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Oczywiscie , ze to bylaby przygoda i to pewnie jedna z wiekszych w zyciu ;) Ale prosilem o pomoc, nie o osąd, bo obawiam sie ze finansowo mnie poprostu nie bedzie stac na taki 2-3 dniowy wypad do Londynu. Zna ktos lepiej soft 888 ?

summ3r

ja ostatnio chciałem spieniężyć ticket na 888, bo nie mogłem uczestniczyć w turnieju do którego wygrałem wejściówkę i na live chacie mnie poinformowali, że nie ma takiej możliwości. Najlepiej zapytaj supportu może akurat Tobie się uda :)

Rysiobrutal

wojownik20 jestem z Gdańska chętnie przejme tą wejściówke jeśli da rade a z jakiego serwisu dostałeś to wejście ?

pozdroANDpocwicz

Napisane przez wojownik20
ja mam podobny problem tylko ja wygrałem wejściówkę do gdańska lecz nie wiem czy mi sie to opłaca skoro bilet w dwie strony wyniesie mnie 70 zł

jaki turniej w gdańsku? jak coś to ja z chęcią przejme wejściówke? :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

to widze ze sie doczekalem pomocy :ayfkm:

imgoingtomirage

Witam.

Napisane przez d3ment0r
to widze ze sie doczekalem pomocy :ayfkm:

Może dlatego, że założyłeś temat w złym dziale ;).

Przenoszę.

Pozdrawiam.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzieki. A zatem mam nadzieje, ze teraz znajdzie sie ktos kto mi pomoze ;)

Thorek

Witaj.

Wydaje mi się, że nie ma opcji spieniężenia wejściówki, ani odsprzedania jej komuś innemu. Tak czy siak w tej kwestii musisz skontaktować się z supportem 888 i im zadać to pytanie, a nóż uda ci się przekonać support, żeby zamienili ci ticket do Londynu na jakiś turniejowy ticket online o tej samej wartości. Obawiam się jednak, że ciężko będzie coś osiągnąć w tym temacie.

Pozdrawiam.