Witam,
Przestało mi naliczać punkty od 30 do dziś. Od tego miesiąca powinienem mieć Diament i nie wiem ile to jeszcze potrwa. Ktoś jeszcze ma taki problem ?
Witam,
Przestało mi naliczać punkty od 30 do dziś. Od tego miesiąca powinienem mieć Diament i nie wiem ile to jeszcze potrwa. Ktoś jeszcze ma taki problem ?
Wydaje mi się że jeszcze nie było aktualizacji StrategyPoints od początku lipca. Pewnie czekają na przesłanie wyników z 888.
Witam,
Pojawiło się opóźnienie po stronie platformy w przesyłaniu nam informacji o prowizji wygenerowanej przez naszych graczy od dnia 30 czerwca. Problem powinien zostać rozwiązany już wkrótce.
Kustyk90, skontaktuj się proszę z naszym biurem obsługi klienta: ticket
Pozdrawiam.
Czy Kustyk90, jako że diament, ma się skontaktować z BOK, czy każdy gracz z 888, któremu nie nalicza punktów może im truć buły?
Mam podobny problem, nie są to co prawda wielkie ilości pkt ale do srebra by się przydały
Somebody1980, źle mnie zrozumiałeś - każdy gracz, który ma jakikolwiek problem, w tym także z naliczaniem StrategyPoints może skontaktować się z naszym biurem obsługi klienta. Indywidualne problemy nie mogą być omawiane publicznie na forum ze względu na ochronę danych naszych użytkowników, mam nadzieję, że teraz jest wszystko jasne
888poker cały czas pracuje nad problemem, aktualnie może występować brak danych z 30 czerwca i 1 lipca.
Pozdrawiam.