Przejdź do forum
StrategyPoints

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

StrategyPoints

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
908 Wyświetlenia
Kustyk90

Witam,

Przestało mi naliczać punkty od 30 do dziś. Od tego miesiąca powinienem mieć Diament i nie wiem ile to jeszcze potrwa. Ktoś jeszcze ma taki problem ?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
Somebody1980

Wydaje mi się że jeszcze nie było aktualizacji StrategyPoints od początku lipca. Pewnie czekają na przesłanie wyników z 888.

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Witam,

Pojawiło się opóźnienie po stronie platformy w przesyłaniu nam informacji o prowizji wygenerowanej przez naszych graczy od dnia 30 czerwca. Problem powinien zostać rozwiązany już wkrótce.

Kustyk90, skontaktuj się proszę z naszym biurem obsługi klienta: ticket

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Somebody1980

Czy Kustyk90, jako że diament, ma się skontaktować z BOK, czy każdy gracz z 888, któremu nie nalicza punktów może im truć buły?

Odpowiedz
Cytat
kodiusz

Mam podobny problem, nie są to co prawda wielkie ilości pkt ale do srebra by się przydały :)

Odpowiedz
Cytat
MrWronsky

też nie nalicza SP z innych roomów - BETFAIR, a mojemu kumplowi z everka....

Odpowiedz
Cytat
malpa2809

mi dzisiaj naliczyło za 2 i 3 lipca wiec moze sie doczekam

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Somebody1980, źle mnie zrozumiałeś - każdy gracz, który ma jakikolwiek problem, w tym także z naliczaniem StrategyPoints może skontaktować się z naszym biurem obsługi klienta. Indywidualne problemy nie mogą być omawiane publicznie na forum ze względu na ochronę danych naszych użytkowników, mam nadzieję, że teraz jest wszystko jasne :f_thumbsup:

888poker cały czas pracuje nad problemem, aktualnie może występować brak danych z 30 czerwca i 1 lipca.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat