Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
346 Posty
108 Użytkownicy
1 Reakcje
31.6 K Wyświetlenia
zzzlom

Troche kpina bo juz kilkanascie godzin maja te awarie... Mogliby cos z tym zrobic, bo grac to sie niestety nie da.

Odpowiedz
Cytat
Anty

kilkanaście godzin?
Od soboty się sypie, i dzisiaj też są problemy, a support milczy a wisi mi 100 baksow juz.

Odpowiedz
Cytat
Wiech

Widzę, że inni grają (stoły pełne) a u mnie nie działa. O co chodzi?

Odpowiedz
Cytat
Yuber1987

Mi dziś dali 3$ rekompensaty :deadhappy:. Właśnie zaliczyłem kolejną zawieche :rage:

Odpowiedz
Cytat
Lujan87

Mega irytujący jest ten soft. Gdzie ja gram?

Odpowiedz
Cytat
luck92 Autor wątku
luck92

Ja na razie nie narzekam. Dostaję w miarę uczciwie rekompensaty. Jednak zastanawia mnie jak sam poker room widzi swoją przyszłość. Wypłacając dziennie kilkadziesiąt $ rekompensaty za problemy techniczne to myślę że na przestrzeni tych paru dni ich straty mogą być znaczące.

Dostałem nawet maila z przeprosinami i jakieś 5 biletów do freeroli na niedziele. Wiadomo value w nich jest na tyle niskie że nie opłaca się zbytnio ich grać ale doceniam starania.

Odpowiedz
Cytat
naturehol

Jak tam teraz wygląda? Bo niby od 3 dni nie grałem ale czytam wątek i się martwię ;p
Soft co jakiś czas wyrzuca czy jak? Bo jak sprawdzam czy loguje to za każdym razem łączy.

Odpowiedz
Cytat
LudwikXIV

Wszystko chodzi już normalnie.

Odpowiedz
Cytat
Anty

Napisane przez Anty
kilkanaście godzin?
Od soboty się sypie, i dzisiaj też są problemy, a support milczy a wisi mi 100 baksow juz.

Ubiegałem się o ~105 $, oddali 109$, w 2 transzach, nie wiem jak ich system rekompensat działa, bo nie pokrywa się z buyinymi.

Co do softu to dalej się sypie, przed chwilą nawet miał zwiechę.

A co do ich strat to raczej mocno w nich to nie uderzy. Ja w rake'u dla nich w tym miesiącu wypracowalem juz 1400$, a rekompensaty było raptem 100$.

Odpowiedz
Cytat
jacaSiemano

u mnie już wczoraj było wszystko ok. Dzisiaj gram nonstop od 17 i jest dobrze. A rekompensaty jeszcze mi nie zwrócili(maila wczoraj wysłałem).

Odpowiedz
Cytat
Panmorz

Napisane przez jacaSiemano
u mnie już wczoraj było wszystko ok. Dzisiaj gram nonstop od 17 i jest dobrze. A rekompensaty jeszcze mi nie zwrócili(maila wczoraj wysłałem).

Bez sensu, by na życzenie każdego według czyjegoś "widzi mi się" dawali kasę. Bo jeśli tak jest, to zaraz sam wyślę maila z żądaniem zwrotu bi przegranego na stackowaniu się podczas zwisu softu :yaoming :
No chyba, że ktoś grał turniej, to wtedy zwrot wpisowego dla wszystkich oraz odebranie wygranych powinno być czymś naturalnym.

Odpowiedz
Cytat
Panmorz
Odpowiedz
Cytat
jacaSiemano

Panmorz. Właśnie otrzymałem 70$ rekompensaty ;) warto napisać bo pewnie jest coś dla każdego kto się upomni
Tu masz formularz żebyś nie musiał szukać
http://888-external-en.custhelp.com/app/ask/prod/4

GL

Odpowiedz
Cytat
TheRiverIsMy

zgadza się mi zwrócono 80$ różnicy miedzy drugim a pierwszym miejscem :happy:

Odpowiedz
Cytat
Bushilla

17 : 49 DISC, jak u was to wyglada? od paru dni jest meeeeeega lipa

Odpowiedz
Cytat
artekw

Dziś znowu to samo... Chyba trzeba zmienić room...

Znowu powróciło do normy, tylko przerwało mi w HU. Drugi gość jakoś dograł do końca i zeżarł wszystkie moje żetony... WTF!

Odpowiedz
Cytat
AriannaPL

Mam podobnie , codziennie jakies dc . Im bliżej weekendu tym gorzej .

Odpowiedz
Cytat
Wiech

Nie da się grać

Odpowiedz
Cytat
Panmorz

@jacaSiemano
Dzięki gościu :sdrink
Napisałem dla jaj i dostałem kasę ;)

Odpowiedz
Cytat
reikorp

Ja dostałem 21$ jakąś dobę po napisaniu. Zażądałem znacznie więcej i ponowię żądanie. zobaczymy co odpowiedzą

Odpowiedz
Cytat