Troche kpina bo juz kilkanascie godzin maja te awarie... Mogliby cos z tym zrobic, bo grac to sie niestety nie da.
kilkanaście godzin?
Od soboty się sypie, i dzisiaj też są problemy, a support milczy a wisi mi 100 baksow juz.
Ja na razie nie narzekam. Dostaję w miarę uczciwie rekompensaty. Jednak zastanawia mnie jak sam poker room widzi swoją przyszłość. Wypłacając dziennie kilkadziesiąt $ rekompensaty za problemy techniczne to myślę że na przestrzeni tych paru dni ich straty mogą być znaczące.
Dostałem nawet maila z przeprosinami i jakieś 5 biletów do freeroli na niedziele. Wiadomo value w nich jest na tyle niskie że nie opłaca się zbytnio ich grać ale doceniam starania.
Jak tam teraz wygląda? Bo niby od 3 dni nie grałem ale czytam wątek i się martwię ;p
Soft co jakiś czas wyrzuca czy jak? Bo jak sprawdzam czy loguje to za każdym razem łączy.
Napisane przez Anty
kilkanaście godzin?
Od soboty się sypie, i dzisiaj też są problemy, a support milczy a wisi mi 100 baksow juz.
Ubiegałem się o ~105 $, oddali 109$, w 2 transzach, nie wiem jak ich system rekompensat działa, bo nie pokrywa się z buyinymi.
Co do softu to dalej się sypie, przed chwilą nawet miał zwiechę.
A co do ich strat to raczej mocno w nich to nie uderzy. Ja w rake'u dla nich w tym miesiącu wypracowalem juz 1400$, a rekompensaty było raptem 100$.
u mnie już wczoraj było wszystko ok. Dzisiaj gram nonstop od 17 i jest dobrze. A rekompensaty jeszcze mi nie zwrócili(maila wczoraj wysłałem).
Napisane przez jacaSiemano
u mnie już wczoraj było wszystko ok. Dzisiaj gram nonstop od 17 i jest dobrze. A rekompensaty jeszcze mi nie zwrócili(maila wczoraj wysłałem).
Bez sensu, by na życzenie każdego według czyjegoś "widzi mi się" dawali kasę. Bo jeśli tak jest, to zaraz sam wyślę maila z żądaniem zwrotu bi przegranego na stackowaniu się podczas zwisu softu :yaoming :
No chyba, że ktoś grał turniej, to wtedy zwrot wpisowego dla wszystkich oraz odebranie wygranych powinno być czymś naturalnym.
Panmorz. Właśnie otrzymałem 70$ rekompensaty
warto napisać bo pewnie jest coś dla każdego kto się upomni
Tu masz formularz żebyś nie musiał szukać
http://888-external-en.custhelp.com/app/ask/prod/4
GL
Dziś znowu to samo... Chyba trzeba zmienić room...
Znowu powróciło do normy, tylko przerwało mi w HU. Drugi gość jakoś dograł do końca i zeżarł wszystkie moje żetony... WTF!
Ja dostałem 21$ jakąś dobę po napisaniu. Zażądałem znacznie więcej i ponowię żądanie. zobaczymy co odpowiedzą