Przejdź do forum
S&G i turnieje na 8...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] S&G i turnieje na 888 poker

9 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,850 Wyświetlenia
MrocznyElf
PokerStrategist

Witam,

Lubię grać S&G, niestety na 888poker jest z tym strasznie kiepsko. Póki co gram turnieje 0,5$+ wpisowe, idzie mi całkiem dobrze, ale 100 żetonów na starcie i blindy 10/20 powodują zamieszanie.

Co z oferty turniejowej tego poker roomu polecilibyście graczowi z 60$ bancrollem ?

Zastanawiałem się także nad turniejami, w których w sumie prawie zawsze zdarza mi się być ostatno w puli.

Pozdrawiam

8 odpowiedzi
imgoingtomirage
PokerStrategist

Tylko cashe polecam na 888.
Te śmieszne sng to czysty gambling.

Thorek
Oldschool Grinder

Witaj.

Niestety 888 nie jest platformą turniejową. Jeśli na taką grę się nastawiasz, to powinieneś wybrać FTP lub P*. W przypadku SnG niezłym wyborem może też być SnG. Na 888 polecam grę cashówek. Jeśli już chcesz grać turnieje czy SnG to wybieraj te z korzystną strukturą blindów, bo te które opisujesz, to bardziej gambling niż gra.

Pozdrawiam.

imgoingtomirage
PokerStrategist

Najlepsze są sng HU w których w każdej ręce gracze są all in :D.

Jarzab86
PokerStrategist

Na 888 polecam tylko Cash i ewentualnie DoN. W DoN dużo "nienajlepszych" graczy :P

Witam

Czy możesz nieco więcej napisać o DoNach.Jaki rake, jakie wpisowe na najniższych stawkach i ew jak jest struktura blindów

Pozdrawiam

bastian081
PokerStrategist

W DON-ach fakt poziom niski ale jest ich tak mało że granie samych DON-ow mija się trochę z celem. Te turnieje, które gra MrocznyElf to chyba ontilt sie nazywają czy jakoś tak. Też jednego przez przypadek kiedyś odpaliłem bo nie spojrzałem ile jest żetonów na start :) Już lepiej grać te za 88c 40-os. Też turbo ale szansa większa niż w tych ontilt.

Rake w DON-ach to 10% lub mniej na wyższych stawkach. Blindy 5 lub 10 minut, na najniższych stawkach są tylko turbo 5 minutowe, wyżej są 10 minutowe. Stack początkowy 1200 w tych za 1$. Blindy początkowe w tych 1$ 10/20 od 50/100 ante. Jak ktoś lubi DON-y to też fajne są 6 os. turbo sng, 3 miejsca płatne, 3 zwraca wpisowe a 1 i 2 wyżej płatne. Najlepiej jak sobie ściągniesz soft i sam popatrzysz.

Tylko cashe polecam na 888.

Przecież na mikro na 888 (a o takie pytał autor wątku) są bardzo fajne turnieje SnG 1,2$ 10-osobowe (bardzo niski poziom) i 40-osobowe za 0,88+08 turbo (poziom jeszcze niższy).

Thorek
Oldschool Grinder