Nie wiem co tam grasz ale jak jak grałem nl2 fr to poziom był masakrycznie niski w porównaniu z innymi poker roomami np ipoker czy ps ale z bałwankami jest taki kłopot że jest nl2 fr i nl10 fr nie ma pomiędzy czasem dwa stoły nl4 się trafią i jeden nl6. Grając nl10 na bałwankach to niestety największe baty dostawałem od fiszy i wydaje mi się ze poziom nl10 jest zblizony już do starsów. Czasem owszem trafią się stoły z 3-4 fiszami ale o wiele rzadziej niz na nl2 i szybko wybija się miedzy sobą jak rekin do gry nie wejdzie.
Teraz nim pieniądze z bałwanków przyjdą gram zooma nl2 fr na ps i o dziwo profit lepszy niz na bałwankach. No i nie zaznaczam na starsach przez przypadek sit out to next hand :yaoming :
Ale jest NL4 i NL6 SH, co na micro różnicy wielkiej nie robi, a pozwala szybciej się wspiąć do NL10. Z tego co patrzę staty stołów NL2 i NL10 FR są zbliżone, na pewno nie ma tak łatwo jak na NL2, nigdy nie jest. Nie wiem też co rozumiesz jako "fisz", ale na moje to każdy stół obleczony jest co najmniej 3-4 fiszami.
to ja się podepnę.
mógłby mi ktoś wyjaśnić na jakiej zasadzie działa ten cały cashback opisany na ich stronce? do statusu bronze włącznie wynosi on 2%, od silver już całe 4%. w zakłądce my profile -> reward points mozna wymienić punkty na gotówę. wyrobiłem w tym miesiąc silvera a przelicznik się nie zmienił.
Napisane przez EQUIMANTHORN
to ja się podepnę.
mógłby mi ktoś wyjaśnić na jakiej zasadzie działa ten cały cashback opisany na ich stronce? do statusu bronze włącznie wynosi on 2%, od silver już całe 4%. w zakłądce my profile -> reward points mozna wymienić punkty na gotówę. wyrobiłem w tym miesiąc silvera a przelicznik się nie zmienił.
zmianił się, masz już zwyczajnie 4% rb jak wbijesz golda masz 9% a na ten przelicznik nie patrz
zagraj sobie turek i zobaczysz, że 4% wartości rejku dobiło do całej kwoty którą możesz wypłacić