Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pytanie

17 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
920 Wyświetlenia
prine123

Witam, mam takie pytanko bo nigdzie sie nie doczytalem, mianowicie robilem tam 1 depozyt i dostalem te 100% bonusu do uwolnienia. Jezeli teraz cos bede chcial wyplacic to strace ten bonus czy dalej bedzie on obowiazywal? z gory dzieki za odp.

Odpowiedz
Cytat
16 odpowiedzi
imgoingtomirage

Witam,

Na 99% możesz wypłacać swoje pieniądze podczas wyrabiania bonusu, ale sugeruję skontaktować się z supportem, aby mieć 100% pewność: @888.com">pokersupport@888.com

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Rakietman

Napisane przez imgoingtomirage
Witam,

Na 99% możesz wypłacać swoje pieniądze podczas wyrabiania bonusu, ale sugeruję skontaktować się z supportem, aby mieć 100% pewność: @888.com">pokersupport@888.com

Pozdrawiam.

Takie pytanko... To normalne że na odpowiedź z supportu oraz z supportu Verify ID trzeba czekac kilka dni ??

Pozdro

Odpowiedz
Cytat

100%

Mozesz uzyc czatu

Odpowiedz
Cytat
Rakietman

Napisane przez Yoozel
100%

Mozesz uzyc czatu

Tylko wczoraj od 17. do 5 rano jak miałem sesje wchodziłem na caschiera i Chat nie działał ani nie wyskakiwał operator z próba wciśnięcia bonusu :) także nie wiem ...

Odpowiedz
Cytat

Zrób opcje depozytu to powinno okienko wyskoczyć ;)

Odpowiedz
Cytat

albo wyplaty :D

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Yoozel
albo wyplaty :D

hehe jak byś często wypłacał zwróciłbyś uwagę na to, że nie za każdym razem wyskakuje okienko - wiec jeśli chce bonus to już bezpośrednio wale w depozyt :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
esbes

Witam,

nie będę już nowego tematu zakładał. Mam problem co do bonusa na 888poker. Coś się pozmieniało chyba i nie widzę ile % bonusa wyrobiłem ? Oczywiście chodzi o tego playing-on status.

Uploaded with ImageShack.us

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Takie pytanko... To normalne że na odpowiedź z supportu oraz z supportu Verify ID trzeba czekac kilka dni ??

Jest to raczej normalne.

esbes, po kliknięciu na ten bonus z prawej strony nie pojawia się żadna informacja?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Bowek

no też tak mam od 3 dni ... jak kliknę na jakikolwiek historyczny to w oknie rozwijanym pojawia się informacja dotycząca bonusu ... a przy tych które są w trakcie puste okienko :( ...

Odpowiedz
Cytat
esbes

Niestety nie pojawia się żadna informacja, może tu chodzi o przeglądarkę, w której otwierają się informację o tym bonusie i ona blokuję jakąś zawartość ?

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Ja przed sekundą sprawdziłem i wszytko działa, po prawej stronie pojawia się informacja o bonusie i jego % uwolnienia. Całkiem możliwe, że IE wam blokuje tę informację. Spróbuje skopiować link do innej przeglądarki.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Bowek

Raczej nie , bo nie korzystam z IE :) ... na Firefoxie i Chromie mam puste okno tylko przy bonusie aktywnym .... wszystkie historyczne pokazuje ok ...

Odpowiedz
Cytat

Mam ten sam problem.

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

W takim razie musi to być jakiś globaly problem, ponieważ sam sprawdzałem dawny bonus.

Proponuje napisać od supportu lub poczekać, aż ten problem będzie rozwiązany.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
esbes

Jedyny sposób jaki znalazłem na ten błąd to odpalenie stolika cashowego gdzie po lewej na górze na stoliku znajduję się ilość % wyrobionego bonusu.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat