Witam, mam takie pytanko bo nigdzie sie nie doczytalem, mianowicie robilem tam 1 depozyt i dostalem te 100% bonusu do uwolnienia. Jezeli teraz cos bede chcial wyplacic to strace ten bonus czy dalej bedzie on obowiazywal? z gory dzieki za odp.
Napisane przez imgoingtomirage
Witam,Na 99% możesz wypłacać swoje pieniądze podczas wyrabiania bonusu, ale sugeruję skontaktować się z supportem, aby mieć 100% pewność: @888.com">pokersupport@888.com
Pozdrawiam.
Takie pytanko... To normalne że na odpowiedź z supportu oraz z supportu Verify ID trzeba czekac kilka dni ??
Pozdro
Napisane przez Yoozel
100%Mozesz uzyc czatu
Tylko wczoraj od 17. do 5 rano jak miałem sesje wchodziłem na caschiera i Chat nie działał ani nie wyskakiwał operator z próba wciśnięcia bonusu
także nie wiem ...
Napisane przez Yoozel
albo wyplaty![]()
hehe jak byś często wypłacał zwróciłbyś uwagę na to, że nie za każdym razem wyskakuje okienko - wiec jeśli chce bonus to już bezpośrednio wale w depozyt
Witam,
nie będę już nowego tematu zakładał. Mam problem co do bonusa na 888poker. Coś się pozmieniało chyba i nie widzę ile % bonusa wyrobiłem ? Oczywiście chodzi o tego playing-on status.
Uploaded with ImageShack.us
Takie pytanko... To normalne że na odpowiedź z supportu oraz z supportu Verify ID trzeba czekac kilka dni ??
Jest to raczej normalne.
esbes, po kliknięciu na ten bonus z prawej strony nie pojawia się żadna informacja?
Pozdrawiam.
no też tak mam od 3 dni ... jak kliknę na jakikolwiek historyczny to w oknie rozwijanym pojawia się informacja dotycząca bonusu ... a przy tych które są w trakcie puste okienko
...
Niestety nie pojawia się żadna informacja, może tu chodzi o przeglądarkę, w której otwierają się informację o tym bonusie i ona blokuję jakąś zawartość ?
Ja przed sekundą sprawdziłem i wszytko działa, po prawej stronie pojawia się informacja o bonusie i jego % uwolnienia. Całkiem możliwe, że IE wam blokuje tę informację. Spróbuje skopiować link do innej przeglądarki.
Pozdrawiam.
Raczej nie , bo nie korzystam z IE
... na Firefoxie i Chromie mam puste okno tylko przy bonusie aktywnym .... wszystkie historyczne pokazuje ok ...
W takim razie musi to być jakiś globaly problem, ponieważ sam sprawdzałem dawny bonus.
Proponuje napisać od supportu lub poczekać, aż ten problem będzie rozwiązany.
Pozdrawiam.
Jedyny sposób jaki znalazłem na ten błąd to odpalenie stolika cashowego gdzie po lewej na górze na stoliku znajduję się ilość % wyrobionego bonusu.
Pozdrawiam