Przejdź do forum
ps 6000$ added

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] ps 6000$ added

51 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
4,669 Wyświetlenia

W tym turnieju miało być dodane 6k do puli nagród a ta opiewa na kwote 1.400 o co chodzi ;]?

50 odpowiedzi
elpatoo

no wlasnie....

pewnie dodadza po ;] taki soft

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

w sumei dla mnie to i tak juz nie istotne :D QQ vs AK i dowidzenia :P

też mi obojętne AA< KJ ;)

ja jeszcze walcze wiec wazne :D
btw gra ktos jeszcze?

elpatoo

ja walcze... 163/222

Ja gram. Przed chwią szczęśliwy double up 66>QQ i z 20BB próbuje walczyć ;)

o i polak jest pierwszy :)

widze że też ostro ciśniesz Venetian :) trzymam kciuki

Ostro to Hollmann1 cisnie ;] ale dzieki
btw wlasnie na coin flipa liczylem ;] 30k poszlo do pieca :D

sahalidis

Ja niestety odpadłem po shove z SB - AT<QJ - jeden z 2 limperów się obudził z nutsem na ręku...

Venetian - to Ty grasz na NL30? Chyba graliśmy kilka razy ze sobą na stolikach, choć nie pamiętam, czy mieliśmy jakieś wspólne rozdania.

Tak dokładnie :) z nicka Cie kojarzę bo za dużo stołów tu nie ma Dzisiaj nawet gralismy chyba

sahalidis

Hehe :) Fajnie spotkać kogoś znajomego :)

sahalidis

Co do roomu, to ma swoje zalety, bo po 15k rąk znasz wszystkich regularsów na swoim limicie, więc spoko można się dostosowywać, a fishe zwykle skaczą po limitach, więc mam już sporo informacji z niższych stawek. Dodatkowo sprawdza się klucz narodowości - zawsze fajnie mi się gra z Francuzami, Hiszpanami, Portugalczykami i Włochami, choć czasem krew mnie zalewa, gdy dobierają jakiegoś long shota na river - wczoraj np. fishe były górą niestety :)

szczerze Ci powiem ze mam zamiar tutaj odpalić huda dopiero na nl50 chociaz dzisiaj zaobserowalem ze jednak przydałby sie już teraz Swoja droga dzisiaj wyjątkowo pechowa sesje mialem Na 0 wyszło ale tyle razy nigdy sie nie nadzialem KK na AA btf ;] no pomijajac te streety z powietrza jakby jakis bot tam siedzial to da sie grac :)

sahalidis

Dealer niestety rozdaje wszędzie tak samo, czy to P*, FTP czy 888 :) Zawsze coś ciekawego się dzieje. Na szczęście na cashu za 2 ręce fishowi jesteś w stanie odebrać stacka z nawiązką. Bardzo mi się też podoba gra z niektórymi regularsami, którzy grają zbyt luźno albo zbyt tight.

Ja mam odpalonego HUD'a, bo to pozwala mi "zaszufladkować" przeciwników do późniejszego table selection tak, żeby właściwie usiąść sobie na jakiegoś nikczemnika ;) Ale mam czasem sesje bez HUD'a, szczególnie po downswingu. To pozwala wrócić do rzeczywistości.

Wiadomo ze Hud sie przydaje a co do down swingu to od jakiegoś czasu nie mogę nic wygrać na innym romie do którego się przeniosłem bo miało być fajnie I tracker tez nie pomaga :D

btw ale wlasnie zrobilem ciezkiego calla :D

Dinopo

Wiec jestesmy w kasie... chcialbym wiedziec jak to jest z tym 6k... bo jesli nie bedzie dodane i pozniej wyskocza z tekstem , ze zrobia kolejny turek i te wszystkie osoby graly mozna rzec na darmo to ich wysmieje...

54 miejsce , bo mialem wspaniale suckouta donk raise z buttona , ja all-in na BB z AQ on wchodzi all-in 35k (ja 70k) pokazuje AT i oczywiscie trafia T.

A teraz zeby bylo smieszniej wrzucili mi Holimann1 na stolik... przedemna :/ genialnie ... :P wiem chociaz kto mnie pewnie wykonczy.

Hollmann1 bym calyczas ze mna przy stole takze teraz Ty masz dobre towarzystwo :)
nie wiem jak z ta pula Chyba tragedii nie bedzie ;] jest wyraznie napisane ze prize money wynosi tyle ile wynosi a 6k$ jest dodane do proze money